Şimdi Ara

KYK Bursu kime çıkıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ne arkadaş anam babam memur 3 kardeşiz üçümuz de okuyoruz ben şehir dısinda tıp okuyorum 1. sınıfım kredi çıkmış anca. Baska arkadasim da 3 kardes onun da annesi calismiyor ona da çikmamis bu nasil iştir böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D8783DAC6 -- 17 Kasım 2017; 13:57:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun parti olayıyla da direkt olarak ilgisi yok hocam. Ben başta partiyle alakalı sanıyordum ama biraz şans işi doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Bunun parti olayıyla da direkt olarak ilgisi yok hocam. Ben başta partiyle alakalı sanıyordum ama biraz şans işi doğrusu.

Hocam babasi her gün okula jiple bırakan ve villada gayet de pahali bir yerde yasayan arkadasima burs çikmis kriter nedir cok merak ediyorum gercekten.

• +1

• Benim de babası devlet memuru olan arkadaşım var. Anne ya da baba devlet memuru olunca burs vermiyorlar demişti

• Şans işi biraz, ben 2. sene tekrar şansımı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 17 Kasım 2017; 14:5:51 >
  • Bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anne baban memur daha ne? Asgari ücret alıp çıkmayanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge

Benim de babası devlet memuru olan arkadaşım var. Anne ya da baba devlet memuru olunca burs vermiyorlar demişti

hocam neden devlet memuru cocuklarina cikmiyor? bu iş gelire göre olmuyor mu? ne dönuyor anlamadim gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Anne baban memur daha ne? Asgari ücret alıp çıkmayanlar var

Valla hocam daha onlar da var. Gercekten aydınlatılmasi gerekiyor dar gelirli arkadaslarima da çikmiyor ama iyi gelirlilere çıkmis.

• Bundan 5 sene önce feci kafa yorduğum konudur.
    Kendi arkadaş çevremde bunun bir matematiği var mı diye araştırmıştım.

İÜ Hukuk okuyan çiftçi çocuğuna ne burs ne yurt çıktı annesi çalışmıyor.
    FTR Okuyan çiftçi çocuğu arkadaşıma yurt çıktı burs çıkmadı.
    Babası öğretmen annesi çalışmayan arkadaşlarımın neredeyse tamamı burs aldı ama yurt çıkmadı.
    Babası olmayan tanıdığım bir arkadaşıma hiç bir şey çıkmadı. Annesi çocuk bakıcılığı yaparak okuttu.
    Annesi olmayan bir arkadaşıma yurt çıktı burs çıkmadı.
    Gibi devam eden bir liste var kafamda.

Özetle adaletli veya incelenerek yapılmış bir şey olduğuna inanmıyorum.
    Devlet iki form doldurarak gerçekten kimin ihtiyacı olduğunu bilemez.
  • Ailenin uzerine kayitli arsa, araba vs olmamasi cikma sansini arttirir.

• Maddi durumla ilgisinin olmadığını düşünüyorum bende.Kafalarına göre veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Ailenin uzerine kayitli arsa, araba vs olmamasi cikma sansini arttirir.

hocam jipleri olan arkadasima çıkmis ama?

• Cikar cikmaz demedim hocam cikabilir bilemem de belki amcadinin vs ustunedir ona cikarsa da yazıktır günahtır

• durumumuz çok iyi değil ama ihtiyacımız yok çok şükür. bu zengin olupta burs alanları anlamıyorum. lan milyarlarla oynuyorsun gidipte devletin verdiği 400 lirayı almak için türlü türlü iş çeviriyorsun. yazıktır günahtır gerçekten durumu olmayıpta alamayanlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

quote:

Orijinalden alıntı: Jeg Elsker Norge

Benim de babası devlet memuru olan arkadaşım var. Anne ya da baba devlet memuru olunca burs vermiyorlar demişti

hocam neden devlet memuru cocuklarina cikmiyor? bu iş gelire göre olmuyor mu? ne dönuyor anlamadim gercekten

Burs almaya hak kazanan kişilerin üstün kriterleri;

1) Anne ve babadan en fazla birisinin devlete bağlı kurumlarda memurluk yapması,
    2) Aile fertlerinden birinin %40 ve üzeri engelli olması,
    3) Şehit, gazi çocuğu olması,
    4) Anne ve babasının vefat etmiş olması,

1. madde seni kapsıyor sanırsam.
  • Şöyle çift memur maaşıyla fakir edebiyatı yapanlara gıcık oluyom. Her türlü ortalamanın üstünde geliriniz var hala ağlıyorsunuz
  • O zengin veletleri gelir falan göstermiyorlar her türlü katakulliyi yapıp devleti göz göre göre dolandırıyorlar.

• Anası babası memur olmayan 1400 lirayla geçinmeye çalışanlara çıkıyor kardeşim farkında olmasan da ülkedeki bir çok insandan üstün bir konumdasın.

Ayrıca tıp okuyan adamsın dostum mezun olduktan sonra doktor maaşınla aldığın 7 yıllık krediyi ödemen 6 aylık maaşını almaz.

Bu kadar aç olmayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.