Şimdi Ara

KYK bursu çıkanlar ailenizin geliri ne kadar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamamen başvuruda yazılan maaşla alakalı.Ben gerçek değeri girdim bana çıkmadı arkadaşım düşük bir sayı sallamış ona çıktı.
    Çok zenginler de düzenli geliri olmadığı için hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 18 Mayıs 2019; 19:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kredi alıyorum. seneye durdurup bursa basvursam cıkma sansı aynı mıdır?
  • Yukardan alıntı yapamadım hata verdi nedense.
    Ablam üniversite öğrencisiydi, annem çalışmıyor, babamın maaşı pek yüksek değil, üstümüze ev yok araba var, burs çıkmadı, şehir dışında okuyorum.
    KYK yurdu bile yedeklerden çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Tamamen başvuruda yazılan maaşla alakalı.Ben gerçek değeri girdim bana çıkmadı arkadaşım düşük bir sayı sallamış ona çıktı.
    Çok zenginler de düzenli geliri olmadığı için hak ediyor.
    Kendi işini yürütmüyorsa bütün bilgiler gereksiz hepsi sistemde kayıtlı bu sene bir çok bilgi sorulmadı zaten.

Sallama işi maaşlı çalışan kişilerde tutmaz esnaf tarzı değişen geliri olanlar içinde tespit yöntemleri yapılabilir ama şuan var mı hiç bilmiyorum.

Bu arada kendi bildiğim örnekler;

kuzenimin babası memur(en düşük) 2 ev 1 araba var KYK çıkmıştı geçen senelerde diğer kuzenime çıkmadı(kardeşi.)

Ev yok / araba yok / arsa yok / anne-baba ayrı / sadece anne emekli maaşı - KYK ÇIKTI(2018-2019)

Ev var / İşçi Baba - Kyk ÇIKMADI.(2018-2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

ben kredi alıyorum. seneye durdurup bursa basvursam cıkma sansı aynı mıdır?
    Alamazsın. Kredi çıktıysa bir daha burs çıkmıyor.
  • eğer abin ablan vs kredi aldıysa sana burs veriyorlar bir aileye 2 kredi vermiyorlar diye duymuştum

• quote:

eğer abin ablan vs kredi aldıysa sana burs veriyorlar bir aileye 2 kredi vermiyorlar diye duymuştum
    bilmeden yorum yazma sincap,abim de ben de kredi alıyoruz. demekki neymiş her duyduğuna inanmayacaksın ama sen napıyorsun inanmayı bırak birde millete bilgi vermeye çalışıyorsun,çıldırtma adamı.
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Duymuştum kelimesinde bir kesinlik bir bilgi verme gördüysen Komik cidden.Belki de sizin ailenizin geliri dediğim olay için çok fazladır?

• Tanıdığım ne kadar esnaf varsa çocuklarına burs çıktı.Bu adamlar 1 ayda 1 milyon lira kazansa bile net bir gelirleri yok,maaş bordrosu yok.İşçi çocuklarına ise kredi çıkıyor çünkü maaşı belli,hele birde üzerine kıytırık bir araba ev gözüküyorsa çok zor ihtimalle burs çıkar.Ne hikmetse vatandaşın üzerindeki evi arabayı maaşı gören devlet bankalara olan binlerce liralık borcu görmezden geliyor
  • quote:

Duymuştum kelimesinde bir kesinlik bir bilgi verme gördüysen Komik cidden.Belki de sizin ailenizin geliri dediğim olay için çok fazladır?
    şimdi baktım da gerçekten komikmiş ama ben olsam yazmazdım,en azından internetten bak. duymuştum ne la burda ciddi bir mesele tartışılıyor.

özür dilerim üslubum için kardeşim,sinirlendim.geçen otobüste adamın teki aklıma geldi,boş boş konuşuyordu yalan yanlış kulaktan dolma bilgilerle yok lozan mozan diyordu o aklıma geldi.

öpüyorum seni. bu arada fakir sayılırım ben de,ailemin geliri yaklaşık 12k ama gerçekten geçinemiyoruz,zor hayat bana da.abim özel okulda okuyor o yüzden. onun ceremesini ben çekiyorum sayılır yani,konu bunu aklıma getirdiği için sinirlenmeme neden olan 1 faktör daha işte...

• Geçen sene almaya başladım, babam asgari ücret annem çalışmıyor ve liseye giden kardeşim var, ev ve araba yok, bu şekilde burs çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    haci ne bileyim ya.o zamanlar sikintiliydim kafayi derslere veremedim.dusundukce canim sıkıliyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.