Şimdi Ara

kyk bursu hakkinda bir soru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MR red kit

arkadaşlar,aradım sordum da, durumu yaşayanlarada danıştım: SİZ BU SENE BİR BÖLÜM E YERLEŞTİNİZ BURS YADA ÖĞRENM KREDİSİNE BAŞVURURDA GELECEK SENE BAŞKA BÖLÜME GEÇERSENİZ SİZE YENİDEN BURS YADA Ö.KREDİSİ GELME OLSILIĞI ACAYİP AZALIYOMUŞ... ben başvuru yapmıyacam, sizde iyi araştırın derim sağlıcakla

Oyle bisey yok okulu dondurmayin birakmayin devamsizliktan kalun baska uniye gecnce dedigim belglerle gidun burs devam ben yaptim arkadasm da yaptu ktu de okuyodu htepeye gecti bursu devam benim de oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metodiew3

Kardeşim ben kyk almıştım ilk üniversite kazandığımda üniversiteden kaydını sildirdiğin an kyk ödemesi durur. Tekrar başka üniye kayıt olduğunda kaldığı yerden devam etmez tekrar başvuru yapman gerekir.

Oyle bisey yok ayni yilda yaptiysan kaydu devam eder ornek ben

• quote:

arkadaşlar,aradım sordum da, durumu yaşayanlarada danıştım: SİZ BU SENE BİR BÖLÜM E YERLEŞTİNİZ BURS YADA ÖĞRENM KREDİSİNE BAŞVURURDA GELECEK SENE BAŞKA BÖLÜME GEÇERSENİZ SİZE YENİDEN BURS YADA Ö.KREDİSİ GELME OLSILIĞI ACAYİP AZALIYOMUŞ... ben başvuru yapmıyacam, sizde iyi araştırın derim sağlıcakla

Rakip eleme

• doktor_reiz D kullanıcısına yanıt
    ne rakibi pardon? kyk dan bahsediyoruz ne rakibi ne saçmalyosn?
    ... valla sana cıkması şansmı ne bilmiyorum kaç kişiyle konuştuysam, bölümü bırakmayı düşünüyosan bu yıl bulaşma dedi, duydumu söylüyorum.. tek olumlu sonuç sende aldım valla.. bilmiyorum ben pek oyüzden sen öyle diyosan doğrudur... peki şimdi sana son sene burs verecekler mi? her öğrencinin 4 yıl(tıplar flan hariç) burs yada kredi alma imkanı varmış çünkü, o doğrumu?
  • quote:

ne rakibi pardon? kyk dan bahsediyoruz ne rakibi ne saçmalyosn?
    ... valla sana cıkması şansmı ne bilmiyorum kaç kişiyle konuştuysam, bölümü bırakmayı düşünüyosan bu yıl bulaşma dedi, duydumu söylüyorum.. tek olumlu sonuç sende aldım valla.. bilmiyorum ben pek oyüzden sen öyle diyosan doğrudur... peki şimdi sana son sene burs verecekler mi? her öğrencinin 4 yıl(tıplar flan hariç) burs yada kredi alma imkanı varmış çünkü, o doğrumu?

Valla kardes bu isi zamaninda cok arastirtim mat ogretmenliginden muhendislige giden kisiyle konustum kyk yi aradim benim gibi dershabede ojulu birakmis ark var oda burs aliyodu ikimzinde bursu devam ediyo ve okul biteseye kadar devam edeck dedigim gibi iki onmli nokta var oncelikle kayt dondurma falan yapmixan devamsxliktan kalcan ve kyk nin istedugi 3 belge var burs icn basari durumnu gosteren belge okulla ilisigu kesildigine dair belge yeni okuldan ogrenci belgesi eger basari belgsnde basarilidr demiyorsa istegine gore krediye doner ve bunu yapan tek bn degilim kyk yi arayin sorun oyle rast gele sansa yaptigim bi is degil arasturip yaptim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.