Şimdi Ara

kyk bursu hakkinda bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar diyelim ki bana burs cikti. Ben simdi bu sene kazandim hazirlik okucam. Ama tekrar ygs lys calisiyorum. Haziranda kaydimi silsem uniden. Kyk ne olur? Eylulde tekrar baska bolume kayit olucam. Kyk devam eder mi?

• defisnotdead D kullanıcısına yanıt
    Bence durdururlar.
  • Up
  • Up
  • aMACHİNE kullanıcısına yanıt
    Sonra yine verirler mi?
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: defisnotdead

up... şunu bilen varsa allah rızası için cevaplasın sormadım adam kalmadı ya
  • MR red kit kullanıcısına yanıt
    Sende mi ayni dertten muzdaripsin :D
    aynen valla kardeşim bu kyk nın sitesinin altını üstüne getrdim yok, bulamadım kafayı yiyecem... arıyıp soruyumdiyorum hayır arayınca adama ne diyecem ailem beni zorla istemedim bölüme yolluyo gelecek sene sınava girip şehirden kaçacam başka üniye gidecem bana para verir misiniz mi diyecem
  • MR red kit kullanıcısına yanıt
    Hocam ahahahahahhaha ya :D ayni derde sahibiz vay be :D artik cevabi tek kisi degil iki kisi aricaz olsun bak yaklastik :D
  • quote:

Hocam ahahahahahhaha ya :D ayni derde sahibiz vay be :D artik cevabi tek kisi degil iki kisi aricaz olsun bak yaklastik :D
    yeniden başvuru yapıp beklemeniz lazım.yani ilk defa başvuru yapıyor gibi başvuruyorsunuz.şansınıza.kyk nın sitesinde sık sorulan sorularda vardı bakın bi
  • Kardeşim ben kyk almıştım ilk üniversite kazandığımda üniversiteden kaydını sildirdiğin an kyk ödemesi durur. Tekrar başka üniye kayıt olduğunda kaldığı yerden devam etmez tekrar başvuru yapman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metodiev35 -- 31 Temmuz 2015; 9:49:50 >
  • Peki hocam bana burs cikma orani yuksek simdi, ben kaydi silsem sonra yine basvursam krediye mi donusur yoksa burs verirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR red kit

aynen valla kardeşim bu kyk nın sitesinin altını üstüne getrdim yok, bulamadım kafayı yiyecem... arıyıp soruyumdiyorum hayır arayınca adama ne diyecem ailem beni zorla istemedim bölüme yolluyo gelecek sene sınava girip şehirden kaçacam başka üniye gidecem bana para verir misiniz mi diyecem

Ararsın ve " Diyelim ki bu sene bir bolume yerleştim, bursu alıyorum. Donem sonunda üniversite sınavından iyi bir sonuç alıp mevcut üniversitedeki kaydımi sildirip eylül de başka bir universiteye kayıt yaptırsam bursum devam eder mi?" dersin. Her şeyi bütün gerçekliği ile anlatmanın ne manası var? Ayrıca ünivden istediğin zaman kayıt sildiremiyor musun?

bi kaç kişiyle konuştum olur sorun olmaz dediler.. bu durumda olan bu sene farklı bölüme kaydolan birini buldum onlada konuşuyum buraya yazarım hocalar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR red kit

bi kaç kişiyle konuştum olur sorun olmaz dediler.. bu durumda olan bu sene farklı bölüme kaydolan birini buldum onlada konuşuyum buraya yazarım hocalar:)
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjina

takip

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,aradım sordum da, durumu yaşayanlarada danıştım: SİZ BU SENE BİR BÖLÜM E YERLEŞTİNİZ BURS YADA ÖĞRENM KREDİSİNE BAŞVURURDA GELECEK SENE BAŞKA BÖLÜME GEÇERSENİZ SİZE YENİDEN BURS YADA Ö.KREDİSİ GELME OLSILIĞI ACAYİP AZALIYOMUŞ... ben başvuru yapmıyacam, sizde iyi araştırın derim sağlıcakla
  • quote:

Arkadaslar diyelim ki bana burs cikti. Ben simdi bu sene kazandim hazirlik okucam. Ama tekrar ygs lys calisiyorum. Haziranda kaydimi silsem uniden. Kyk ne olur? Eylulde tekrar baska bolume kayit olucam. Kyk devam eder mi?

Boşver çıkmaz zaten çok ümitlenme
  • Valla beyler burs aliyorm ikinci sinifta okulu biraktim sinava haxirlandim ama okulu biraktim derkn zrnlu dersleri sectim devamsizliktan kaldim toplam 9 dersten kaldim memlekette sinava calistim calisrkn bursumu aldim yeni uni kazandim ve eski okulumdan basari durumumu gosteren belge ve ilisigimin kesildigi belge ile yeni okulmdan ogrenci belgesyle bu ayin besinde ankaraya genel mudurluge gittim mutlaka bu belgeleri buraya vermwnz veya postayla gondermnz gerek bu ayin besinde belgelerimi teslim ettim bu gun para yatti yalniz onemli olan nokta basari durumnu gosteren belge cunku gerzek memurlar transkrip veriyo uni nin burs basari kriterine gore basaru belgesi gerekiyo onu alasaya kadar anam agladi ben basarilidr ibareli belgeyi aldim cunku not ortalamam 9dersten kalmama ragmen 2.61e dustu uninin burs kriteri 2.5oldugu icn basarikdr belgesni aldim basarisz deseydi istegine gore krediye donuyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.