Şimdi Ara

KYK da VPN ile torrent çalıştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar KYK yurdunda kalıyorum. yaklaşık iki ay önce vpn ile torrent vasıtası ile oyun indirebiliyordum. şimdi denediğimde vpn lerde hep sıkıntı çıkıyor hata 800 hata 720 gibi hatalar veriyor. sonradan fark ettim galiba KYK vpn yi de yasaklamış. ya da başka bir çözüm yolu var sa yazabilirmisiniz. ayrıca başka nasıl KYK da torrent çalıştırabilirim yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

• ben telefondan wifi alanı açıyorum pc den katılıp torrent basıyorum daha sonra durdurmadan okulun internete bağlanıyorum indirme başlıyor :)
    aynı şeyi lol, metin2, knight tarzı oyunlarda yapan arkadaşlarım da var oyuna girdikten sonra okulun internete geçip kullanabilirsin.
  • Takip aynı dert bendede var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gfberay G kullanıcısına yanıt
    okulun neti uzak yaa adaptör de alamam bunun için teşekkür ederim başka bir yol olsa daha iyi olur
  • aynısını kyk interneti için de yapamaz mısın? bizde okulun internetine giriş için okul numaran ve tc kimlik no ilk 4 hanesi gerekli kykda farklı bir şey değildir.
  • gfberay G kullanıcısına yanıt
    malesef dostum olmadı yaa yinede teşekkür ederim önerin için :)
  • Kyk vpn leride engelledi kendi internetine girip sonra indirme işlemini başlatıp sonra kyk ya girseniz bile indirme işlemini iptal ediyor yani devlet bu sefer hiçbir açık bırakmamış

• bir çare bulan yok mu ?
  • Vardır illaki ama herşeyi burda söyleseler açık kalmazdı.

• iş başa düştü galiba :)
  • Videoda nasıl torrent dosyalarını indirebileceğin anlatılmış. VPN ile falan uğraşmıyosun, temiz :)

https://www.youtube.com/watch?v=IEHpXGQOmo0
  • eyvallah kardeş çok sagolasın işe yaradı valla :D
  • ben de aynı sorundan muzdaribim. ilk dönem sıkıntı çıkmadan 500-600 kb ile indirebiliyordum. 2. dönem bi geldik torrente falan girilmiyor. hotspot-astrill-opera vpn gibi birçok yol denedim olmadı. çözümü bilen var mı?
  • Eve çık
  • Uzekena kullanıcısına yanıt
    gerek kalmadı halletim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragedor

Videoda nasıl torrent dosyalarını indirebileceğin anlatılmış. VPN ile falan uğraşmıyosun, temiz :)

https://www.youtube.com/watch?v=IEHpXGQOmo0
    video göçmüş, güncelleyecek ya da nasıl yapılacağını yazacak biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1984

video göçmüş, güncelleyecek ya da nasıl yapılacağını yazacak biri var mı?

Alıntıları Göster
    seedr.cc sitesi ile aşabilirsin. ama idm gibi bi indirici lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.