Şimdi Ara

Kyk geçtim vakit geçmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kyk geldi yurt temiz yemekler falan deseniz herşey iyi yurttan baya memnunum fakat yeni geçtim daha oda arkadaşlarıyla kaynaşamadık iyi çocuklar ama daha vakit gerekiyor.Yurttaki tek sıkıntım nette hızlı değil.Dizi film izlenmiyor oyun oynanmıyor.Ben vaktimi değerlendirmek için bol bol kitap okuyorum müzik dinliyorum şınav mekik falan çekiyorum nette takılıyorum ara ara dışarı da çıkıyorum ama bunlarda sıktı artık.Daha farklı önerileri olan var mı ?

• yurttakilerin yanına gidip gelin lol atak qnqlar de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi yurt
  • Sigaran var mı gardaş de kaynat
  • Net hızı kac mgb online oyunlarda ping sorunu oluyormu
  • dav kullanıcısına yanıt
    Net hızını bilmiyorum da Warrock oynuyorum bir tek online onu oynarken sunucu kopuyor
  • Zamanla alışırsın yurttan çıkmak istemezsin yurt muhabbeti ortamı iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim zamanımızda internet bile yoktu yurtlarda, haline şükret. Zaman geçtikçe o ortamı özlersin bile. (Bunu sana 8 yılı yurtlarda geçen biri söylüyor.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te.k

Bizim zamanımızda internet bile yoktu yurtlarda, haline şükret. Zaman geçtikçe o ortamı özlersin bile. (Bunu sana 8 yılı yurtlarda geçen biri söylüyor.)

Hocam şimdi varda ne oluyor saatlerce bağlanamıyorsun gece 2-3 te ancak bağlanabiliniyor bağlanıncada hız leş zaten youtubeden ders bile zor izleniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.