Şimdi Ara

Kyk (Güvenli internetin getirdiği kısıtlama)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır KYK Erzurum Kazım Karabekir Yurdunda kalıyorum. Mevcut kablosuz ağda güvenli internet mevcut. Nedeni bu mudur bilmiyorum ama bu internetle hiçbir şekilde online oyun açılmıyor. (Beni ilgilendiren Silkroad ve Counter Strike 1.6 ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre onlar da oynadığı LoL, KO gibi oyunlara giremiyorlar hiçbir türlü. ) İnternette biraz araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. Hotspot Shield, SpotFlux gibi vpn programları tavsiyelerini gördüm ve denedim. Ancak bunlar da hiçbir şekilde işimi görmedi. Ayrıca akşam saatleri yoğunluktan dolayı kaplumbağa hızına düşen internet hızının iyice içine ediyor. Bazen kopukluklar da yaşıyorum bu programlardan biri açıkken. Eğer bu problemin bir çözümünü biliyorsanız beni de aydınlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: parc

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır KYK Erzurum Kazım Karabekir Yurdunda kalıyorum. Mevcut kablosuz ağda güvenli internet mevcut. Nedeni bu mudur bilmiyorum ama bu internetle hiçbir şekilde online oyun açılmıyor. (Beni ilgilendiren Silkroad ve Counter Strike 1.6 ama arkadaşlarımdan duyduğuma göre onlar da oynadığı LoL, KO gibi oyunlara giremiyorlar hiçbir türlü. ) İnternette biraz araştırdım ancak bir çözüm bulamadım. Hotspot Shield, SpotFlux gibi vpn programları tavsiyelerini gördüm ve denedim. Ancak bunlar da hiçbir şekilde işimi görmedi. Ayrıca akşam saatleri yoğunluktan dolayı kaplumbağa hızına düşen internet hızının iyice içine ediyor. Bazen kopukluklar da yaşıyorum bu programlardan biri açıkken. Eğer bu problemin bir çözümünü biliyorsanız beni de aydınlatmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.

BU KONU FORUMDA VAR:http://forum.donanimhaber.com/m_63194586/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesafesiz -- 2 Haziran 2014; 11:42:35 >

• Verdiğiniz linki inceledim ancak burda oyunlara erişimle ilgili birşey bulamadım. Bazı engellenmiş internet sitelerine erişim hakkında herşey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.