Şimdi Ara

KYK Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

edevletten taahhutname cıktısı al.
    ogrenci belgesi lazım edevlette gorunmuyorsa e kayıt cıktısı al ögrenci belgesini sonra verirsin.
    4 vesikalık gotur yanında.
    makbuzu istemediler benden yanımdaydı .
    iban no ve kan grubunu belirten kagıt istiyolar ama onu duz beyaz kagıda yazıp verirsin ikisinide .
    pazar günü gittim kayıt oldum . odama yerlestim . ( ulan bizim yurt daire seklinde . 4 oda var 3 ü 2 kişilik 1 i 4 kişilik bil bakalım devlet beni nereye yerlestirmiş ?)

baska sorun varsa sor bende yeniyim

Hocam bu arada biz kyk kredi ve bursa basvurdugumuzda ekimde basliyacak başvurular aralıkta sonuçlanacak ocak ayında burs yada kredi leri alacağız da bu 3 aylık toplu yatacak diye bir söylenti var bakanın kendisi de demiş bunu sanırım ekim kasım aralık parası toplu şekilde yatacaksın. Bu konu hakkında bilginiz varmı?

gecen sene benim bir arkadas 3 burs toplu aldı . Bu senede oyle olacak deniyor insallah olur .

• Ooo hocam aynen şimdi baktım gençlik spor bakanı gerçekten demiş burslar 3 aylık olarak toplu verilecek yani bizim elimize kredi de olsa bursda olsa 1300 lira gibi birşey geçecek elimize ocak ayında tabi ocak ayına kadar fakir fakir takilicaz ama sonu guzel olacak 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Bu sene daha erken başlayabilirmiş ekim diye duydum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordem

Bu sene daha erken başlayabilirmiş ekim diye duydum ama

hersene öyle erken olucak muhabbeti dönüyormuş inşallah olur.
  • YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Ocakta alacaksak niye alıyoruz hocam ben onu anlamadım bu nasıl sistem ben kendimi geçtim idare ederim zaten de ihtiyacı olanlar nolcak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.