Şimdi Ara

KYK Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar,askaray kyk yurdunda kalacağım,18inde okullar açılıyor ben 17 si pazar günü yurda gitmeyi düşünüyorum ama pazar günü yurda giriş yapamazsın diyenler var,haftasonu kayıt olmuyor diyenler var,bunların doğruluk payı nedir?,
    -bu arada yurda giderken şunu şunu götür dediginiz neler var tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim,
    -bu arada yurda kayıt için gerekli belgelerde bankadan yurt kayıt ücretini yatırdıgına dair makbuz istiyorlarmış,ben internetten yatırdım makbuzum yok bir sıkıntı olurmu,sonuçta e devlette ücret yatırıldı yazıyormu,yazıyor,bir sıkıntı olurmu?.. teşekkürler.

• Ben öyle bir şey hatırlamıyorum. Yurdun ilk günleri akşam 10'a kadar mesai yaptı bizimkiler. Gerçi bizim yurt bayağı büyük. Ondan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 10 Eylül 2017; 13:29:13 >
  • Kimlikle girdim ben adın yazıyor girişte güvenlikte ordan odanı öğren . Ama ilk gekince misafir bloklarda kalabilirsiniz
  • Girememe gibi bir durum yok. Yurtlar 7/24 açık olur. Pazar günü mutlaka bir nöbetçi memur olur onunla kayıt işlemini halledersin. Tek sıkıntı şu olabilir. Yastık, yorgan, çarşaf dağıtmakla görevli kişi yurtta olmadığından yatakta o şekil yatmak zorunda kalabilirsin. Sana yük olacak hiçbir şey götürme. Yurt markete yakınsa zaten her şeyini temin edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Girememe gibi bir durum yok. Yurtlar 7/24 açık olur. Pazar günü mutlaka bir nöbetçi memur olur onunla kayıt işlemini halledersin. Tek sıkıntı şu olabilir. Yastık, yorgan, çarşaf dağıtmakla görevli kişi yurtta olmadığından yatakta o şekil yatmak zorunda kalabilirsin. Sana yük olacak hiçbir şey götürme. Yurt markete yakınsa zaten her şeyini temin edersin.

yok hocam zaten tek bir valiz götürecegim,kışlık botumu,montumu hırkamı,kazagımı felan alacagım ben yanıma orda dolaba yerleştiririm,birdaha ankaraya ne zaman gelecegim bilmiyorum,zaten maddi olarakda sıkıntı yapmamk için de pek gelemem ankraya 70/80 lira da olsa benim için orada kaç günlük para demek o yüzden yanıma genel olarak ihtiyacım olan eşyalarımı alacagım,ve gidecegim.pazar günü gitmek istiyorum son gün kala hani hem erken gidersem yurtta sıkılmam,öğlen dışarı felan çıkıp para felanda harcamayayım diye diyorum.pazar günü kayıt olur yani değilmi,sonuçta devlet yurdu ve okullar daha açılmamış sonuçta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Kimlikle girdim ben adın yazıyor girişte güvenlikte ordan odanı öğren . Ama ilk gekince misafir bloklarda kalabilirsiniz

sizden belge,fotoğraf vs, birşeyler istedilermi?
  • pazar günü nöbetçi memur rastgele koyar bir odaya diğer gün kaydını yapar kendi odanı söyler gidersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk hakkında her şey
    6 yıl önce açıldı
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimaymunabak

pazar günü nöbetçi memur rastgele koyar bir odaya diğer gün kaydını yapar kendi odanı söyler gidersin

hocam ben o zaman en iyisi uma günü gideyim cuma günü idari personel olur zaten değilmi,direk kendi odama geçerim yani,bi gidiyim direk yerleşeyim odama diyorum ben yoksa rahat edemem,valizi felan yerleştirmeden böyle emanet gibi olmaz,en iyisi cuma gideyim ben.
  • YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Üniversiteye kayıt yaptırdığına dair belge isteyebilirler fotoğraf da öyle. Parmak izi de vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Kimlikle girdim ben adın yazıyor girişte güvenlikte ordan odanı öğren . Ama ilk gekince misafir bloklarda kalabilirsiniz

hocam merhaba,şimdi ben kyk genel müdürlüğünü aradım,yurt kayıt için gerekli belgeleri sormak için ordaki kadın bana dedi ki,
    -4 adet fotoğraf,
    -kan grubu kartı,
    -öğrenci belgesi okuldan alınacak,
    -ve ziraat bankası na ait kendinize ait bir ıban numarası bunları 1 ay içinde yurt müdürrlüğüne vermeniz gerekiyor dedi,
    şimdi kafam takılan şey şu ben dedim ki şuanda bana ait 2 hesap var dedim biri teb biri finansbank onların ıbanı olmazmı dedim olmaz dedi yeni hesap açıp ıban numarasını vermeniz lazım dedi,e şimdi yeni hesap açsak birde zaten 2 ay sonra kredi,burs gelince yeni hesap açılacak kart koleksiyonumu yapalım bu ne saçma şey?**

• YellowBlackMan kullanıcısına yanıt
    Hakikaten çok saçma imiş. Kan grubu ve hesap istememişlerdi bizden
  • Dostum bende rizede kayit olacagim ama iban ziraattan olacak demediler bende enpara aldim.
  • edevletten taahhutname cıktısı al.
    ogrenci belgesi lazım edevlette gorunmuyorsa e kayıt cıktısı al ögrenci belgesini sonra verirsin.
    4 vesikalık gotur yanında.
    makbuzu istemediler benden yanımdaydı .
    iban no ve kan grubunu belirten kagıt istiyolar ama onu duz beyaz kagıda yazıp verirsin ikisinide .
    pazar günü gittim kayıt oldum . odama yerlestim . ( ulan bizim yurt daire seklinde . 4 oda var 3 ü 2 kişilik 1 i 4 kişilik bil bakalım devlet beni nereye yerlestirmiş ?)

baska sorun varsa sor bende yeniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerdavader

Dostum bende rizede kayit olacagim ama iban ziraattan olacak demediler bende enpara aldim.

aynen dostum benimd en para hesabım var 1/2 yıldır kullanıyorum zaten kyk genel müdürlüğündeki kadın böyle dedi bana bende okulumun öğrenci konsey başkanına sordum,bunun sorun olmayacagını söyledi,ıban numarasını burs veya kredi çıkınca aldıgın kartın numarasını verirsin dedi.zaten sorun olursa enpara ıban numaramı veririm yani sonuçta ıban numarası,ziraat olsa ne olmasa ne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

edevletten taahhutname cıktısı al.
    ogrenci belgesi lazım edevlette gorunmuyorsa e kayıt cıktısı al ögrenci belgesini sonra verirsin.
    iban no ve kan grubunu belirten kagıt istiyolar ama onu duz beyaz kagıda yazıp verirsin ikisinide .
    pazar günü gittim kayıt oldum . odama yerlestim . ( ulan bizim yurt daire seklinde . 4 oda var 3 ü 2 kişilik 1 i 4 kişilik bil bakalım devlet beni nereye yerlestirmiş ?)

hocam ben taahtiname nin çıktısını almadım ama kayıt yaptıgıma dair sayfanın çıktısını aldım orda taahitname sayfası gözükmüyor,sayfada ücret yatırdı,taahüt yaptı dior,kaydınız başarıyla yapıldı diyor,onun yanında adli sicil kağıdı,e kayıt belgesi,ilk kayıt ücretinin makbuzu hepsini ayarladım,kan grubumu da yarın öğrenecegim bugün kan verdim,hayırlısıyla cuma günü çıkıyorum yola,kafam takılan birşey var şimdi ben cuma günü gidiyorum ya yurdun büyük çogunlugu gelmiş olur,benim odamda kaç kişilikse artık illaki diğerleri gelmiş olur yurt idaresi kayıtı yaptıktan sonra direk odaya girip yatak seçiliyormu yoksa her yatagın bir numarası var ve herkes idarenin yerleştirdiği yatağa mı yatıyor??

• yurda yerleşirsin sokakta yatırıcak halleri yok da, son gün curcuna olur kanka. perşembe günü yurda yerleş, okula ulaşımın nasıl olduğunu gör hatta bin minibüse okulu git gör,okulun kapısında listeler vardır sınıfını bulursun vs... çünkü pazartesi sabah minibüsler kucak kucağa olacak. aptala döner okula geç kalırsın. macera heycan yaşıyım,sıkıcı hayatıma neşe gelsin diyorsan sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YellowBlackMan

quote:

hocam ben taahtiname nin çıktısını almadım ama kayıt yaptıgıma dair sayfanın çıktısını aldım orda taahitname sayfası gözükmüyor,sayfada ücret yatırdı,taahüt yaptı dior,kaydınız başarıyla yapıldı diyor,onun yanında adli sicil kağıdı,e kayıt belgesi,ilk kayıt ücretinin makbuzu hepsini ayarladım,kan grubumu da yarın öğrenecegim bugün kan verdim,hayırlısıyla cuma günü çıkıyorum yola,kafam takılan birşey var şimdi ben cuma günü gidiyorum ya yurdun büyük çogunlugu gelmiş olur,benim odamda kaç kişilikse artık illaki diğerleri gelmiş olur yurt idaresi kayıtı yaptıktan sonra direk odaya girip yatak seçiliyormu yoksa her yatagın bir numarası var ve herkes idarenin yerleştirdiği yatağa mı yatıyor??

hocam hersey ayarlanmıs yani senin odan ve yatak numaran belli oyle istedigin yeri secemiyosun (maalesef). edevlette aramaya kyk yaz arat . listede yurt kayıt işlemleri yazar ona tıkla orada taahhutname var cıktısını al lazım olacak illaki cıkarmak zorundasin . benden adli sicil kaydı , makbuz vs istemediler

• HOCAM şu taahutname çıktısını bir fotoğrafını atarmisin iz bana
  • quote:

Hocam bu arada biz kyk kredi ve bursa basvurdugumuzda ekimde basliyacak başvurular aralıkta sonuçlanacak ocak ayında burs yada kredi leri alacağız da bu 3 aylık toplu yatacak diye bir söylenti var bakanın kendisi de demiş bunu sanırım ekim kasım aralık parası toplu şekilde yatacaksın. Bu konu hakkında bilginiz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oulmes

yurda yerleşirsin sokakta yatırıcak halleri yok da, son gün curcuna olur kanka. perşembe günü yurda yerleş, okula ulaşımın nasıl olduğunu gör hatta bin minibüse okulu git gör,okulun kapısında listeler vardır sınıfını bulursun vs... çünkü pazartesi sabah minibüsler kucak kucağa olacak. aptala döner okula geç kalırsın. macera heycan yaşıyım,sıkıcı hayatıma neşe gelsin diyorsan sen bilirsin.

Hodam. Bende düşünüyorum perşembe gitsemmi diyede şimdi perşembe de erken olacak 3 gün ne yapacağım orda para felan harcamak istemiyorum cuma günü gidiyim diyorum,yerleşeyim yurda,pazartesis günü de okula giderim direk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.