Şimdi Ara

KYK Kocaeli Yavuz Selim Yurdu Bilgilendirme (Tecrübe Konuşuyor.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen senelerde yedeklerden en son kaçıncı alındı bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

quote:

Beyler ilk ödemeyi nasıl yapacağız? Tecrübeli bir arkadaş aydınlatabilir mi beni? Net bir şey bulamadım da

Kayıt esnasında vereceksiniz.

Geçen sene yedekten 60. kişiye kadar aldılar bu sene tahminim 75 falan olur ilk hafta.

Teşekkür ederim. Peki ne kadar vereceğiz? Listede 144 de var 180 de. Depozitoyu da veriyoruz kayıtta değil mi?

Evet depozito + 1 aylık yurt ücreti
  • merhaba arkadaşlar banada yedek olarak yavuz selim yurdu çıktı 83.cü yedeğim acaba 1 ay içinde gelirmi bana sıra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnrl

merhaba arkadaşlar banada yedek olarak yavuz selim yurdu çıktı 83.cü yedeğim acaba 1 ay içinde gelirmi bana sıra ?

İlk hafta bile gelebilir.Max 2. haftada kayıt olursun 1 aya kalmaz.
  • Çok teşekkür ederim resmen içime su serptin çok korkuyodum hiç gelmezse diye allah senden razı olsun tekrar teşekkür ederim cevabın için moyk :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler ilk ödemeyi nasıl yapacağız? Tecrübeli bir arkadaş aydınlatabilir mi beni? Net bir şey bulamadım da

Kayıt esnasında vereceksiniz.

Geçen sene yedekten 60. kişiye kadar aldılar bu sene tahminim 75 falan olur ilk hafta.

Teşekkür ederim. Peki ne kadar vereceğiz? Listede 144 de var 180 de. Depozitoyu da veriyoruz kayıtta değil mi?

Evet depozito + 1 aylık yurt ücreti

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ara sınıfların yedek sistemi farklı oluyormuş. Geçen seneden hatırlıyor musun kaça kadar aldılar ara sınıfları ?
  • Ulan torpili basayım gireyim diyorum şu yurda !!!!!!!!!!!

Yedek bile çıkmadı bana. Nasıl olur aklım almıyor, tamam çıkmasın asilden, ama yedekten nasıl çıkmaz. Düzcede okurken, asilden yerleştim. 2 sene önceki durumum hala geçerli. Maddi manevi hala aynıyız. Ama nasıl olur da yedek bile olamam. ??????

Yazıklar olsun, gene torpil işleri dönmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkman

ara sınıfların yedek sistemi farklı oluyormuş. Geçen seneden hatırlıyor musun kaça kadar aldılar ara sınıfları ?

Eğer ara sınıftan biri yurttan çıkarsa ara sınıflar alınıyor , 4. sınıflar çıktığında 1. sınıfların alındığı için ara sınıfların şansı daha düşük.Kaça kadar aldıklarını hatırlamıyorum.
  • yüksek ücretli yurt 144 tl mi 180tl mi?
    birde yataklar bazalı sistem mi yoksa ranza mı malesef hiç fotograf bulamadım yurda ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: mvsm

yüksek ücretli yurt 144 tl mi 180tl mi?
    birde yataklar bazalı sistem mi yoksa ranza mı malesef hiç fotograf bulamadım yurda ait

Yurda göre değişiyor. 120-200arası değişir. Kyk nın sitesinde liste şeklinde yüksek ücretlilerin fiyatları yazıyordu ama şuan bulamıyorum.Ayrıca yurt ismini verirsen resim bulmada yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 31 Ağustos 2013; 18:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Yurda göre değişiyor. 120-200arası değişir. Kyk nın sitesinde liste şeklinde yüksek ücretlilerin fiyatları yazıyordu ama şuan bulamıyorum.Ayrıca yurt ismini verirsen resim bulmada yardımcı olabilirim

yüksek ücretli yurt adı: kocaeli yavuz selim yurdu
    aynen bu sekilde yazıyor sanırım bloga göre degişiyormus fiyatı ama sadece o sekilde yazıyor
  • 136. sıradayım 9 eylülden sornra yedekler alınmaya başlıyormuş galibada okulda 9 unda açılıyor :S. Ne yapabilirim arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

yüksek ücretli yurt adı: kocaeli yavuz selim yurdu
    aynen bu sekilde yazıyor sanırım bloga göre degişiyormus fiyatı ama sadece o sekilde yazıyor

http://www.kyk.gov.tr/kyk/harita/index.html

Bu linkte(firefox ile girmeyin) yurt seçmek için tıklayınız' a tıklayıp yurdu bulabilirsin. Orada resimlerde çıkıyor. 4 tane baza şeklinde yatak var görünüyor

• Beyler şu blok işini anlatacak olan var mı? V'ye gitmeyin diyenler var da. Biz mi seçiyoruz?
  • quote:

Beyler şu blok işini anlatacak olan var mı? V'ye gitmeyin diyenler var da. Biz mi seçiyoruz?

V bloğuna genelde besyoda okuyanları veriyolar eğer diğer erkek blokları dolarsa diğer öğrencileri de verebilirler.Düşük bi ihtimal gelmesi.
  • quote:

quote:

Beyler şu blok işini anlatacak olan var mı? V'ye gitmeyin diyenler var da. Biz mi seçiyoruz?

V bloğuna genelde besyoda okuyanları veriyolar eğer diğer erkek blokları dolarsa diğer öğrencileri de verebilirler.Düşük bi ihtimal gelmesi.

Sağol hocam, bugün epeyi yardımcı oldun bana

• iyi geceler ben yedek 255 bu sıra 3 hafta içinde gelir mi ?
  • Bi sorum varda Bloklara göre ücret değişiyo galiba klm de aylık 180 diğerlerinde 144 yazıyor peki bize soruyolarmı hangi blokta kalmak istediğimizi ben aylık 180 tl vermek istememm

• quote:

Orijinalden alıntı: fnrl

Bi sorum varda Bloklara göre ücret değişiyo galiba klm de aylık 180 diğerlerinde 144 yazıyor peki bize soruyolarmı hangi blokta kalmak istediğimizi ben aylık 180 tl vermek istememm

KLM kız blokları zaten.Onlar 3 kişi kaldıkları için 180 lira veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.