Şimdi Ara

KYK Kocaeli Yavuz Selim Yurdu Bilgilendirme (Tecrübe Konuşuyor.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum Kyk başvuruları başlamışken bi kaç bilgi verelim yavuz selim yurduyla ilgili.

Kayıt sırasında (bakın burası önemli sonra 1 yıl ağlamayın) , memur sizi bir odaya yazarken dikkatli bakın eğer bilgisayardan önceden çıkartılmış bir yere yazılıyorsa memura "YAVAAAŞŞŞŞ HOCAM NAPIYON SEN YA" diye durdurun.

-Bu ne demek?

Bilgisayardan Yazılan > Önceden 2-3 kişi anlaşıp dilekçe verir ve bir odaya geçer bunlar 2.3.4. sınıflardır , dilekçe verdikleri için önceden odalara yazılırlar.

-Bu durumun ne etkisi var?

2.3.4. sınıf oldukları için zaten direk sorunlar başlar.Onların arkadaşları vardır odaya giren çıkan bitmez , biriyle sorun yaşarsanız diğerleriyle de uğraşırsınız.Siz daha yeni gelmişsinizdir arkadaşınız yoktur , onların sürekli dışarı çıkması sizi asosyal durumuna düşürür.Neyse işte böyle bu duruma dikkat edin.Ha iyi birileri de denk gelebilir ama düşük şans.Öyle tipler var ki her gün suratını görmek sizi sinir hastası yapar.

Tükenmez kalemle yazılan > Yeni gelmiştir büyük ihtimal 1. sınıftır yeni gelecekler de 1. sınıftır kimse birbirini tanımaz.

Aynı şekilde eğer 1. öğretimseniz odada iö , iö iseniz 1. öğretim olmamasına dikkat edin sonra dert oluyor.

Şimdi gelelim diğer ıvır zıvırlara.

- Yurtta kilitli dolaplar var hırsızlık gibi bi durum yaşamadım hiç , duymadım da.
    - Yemekhane iyidir.Yurdun en sevdiğim özelliği kantinler normalde gece 2 ye kadar açıktır hele sınav dönemi 7/24 açık.Gece acıkırsanız sorun olmaz mis gibi dürüm yersiniz.
    -Etüt odaları sınav dönemleri hariç genelde boş oluyor ders çalışma ortamı iyidir olmadı okulun kütüphaneye gidersiniz 5 dk da.
    -Odalarda mini buzdolabı var , 2 haftada 1 çarşaflarınızı değiştirebilirsiniz.
    -Çamaşırhane , berber , kırtasiye mevcut , orta kantinin altında projeksiyon var maç falan izlemek için o ses türkiye falan izliyolardı işte bi aralar.

neyse bunlar say say bitmez gelen yorumlara göre uzatırım bu listeyi.

Şimdi gelelim en can alıcı kısmaaa başvuruyu yaptık kesin kazanmamızı bekliyoruz bi baktık sonuca yedektesiniz.

Düşünüyoruz "Ulan kaç bin kişilik yurt zengin de değiliz neden direk çıkmadı yurt?"

Nedeni sizin yerinize müdürün torpille öğrenci alması , tanıdık bi milletvekili varsa arayın kayıt bile olmaya gerek yok direk odanıza gidersiniz.

İşte durum bu siz beklersiniz acaba yurda yedekten girebilcek miyim diye adam orda torpille girmiştir bile , bi de pişkin pişkin anlatır yok babam şöyle zengin böyle zengin.

Girebilirseniz sizin için iyi olur masrafınız özel yurtlara kıyasla yarı yarıya farkeder.Geçen sene ben 40. yedektim ilk hafta 60 yedek aldılar.

Eğer direk kazandıysanız ilk gün gidip iyi bi oda seçin kendinize.

Sorularınız varsa konuya yazın herkes görsün.

• Bilgilendirme için teşekkürler. Hukuk kazandım bizim fakültenin arkasındaymış diye duydum orası için doğru mudur ? :) Bu arada şehir dışındayım. Yurt sonuçları ne zaman açıklanıyor tam bilmiyorum ama eğer gidebileceğim bir zamanda değilse çok sorun olur mu ? Yani kötü denebilecek şekilde odalar var mı ?

Yüksek ücretli yurt değil mi ? Ücreti ne kadar ?

Her odada banyo, internet vb. var mı ?

Yanımda laptop getirirsem sıkıntı yaşamam kesinlikle değil mi ? Hırsızlık vs açısından.

Ordalar 3 kişilik değil mi ?

Bura çıkmazsa buraya alternatif olarak gidebileceğim bir yurt var mı ? Kyk ya da özel.

Ha bir de çıkma ihtimali nedir ? Yurt başvuruların ne kadarını karşılıyor ?

Son olarak hangi bölümde okuyorsunuz hukuk ise bir iki sorum var da :)

@N0Cry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 28 Temmuz 2013; 22:58:12 >
  • Yüksek ücetli her odada banyo + tuvalet var , sık sık temizlenir buralar ve oda.

Odalar 4 kişilik.Hukuk fakültesine 5 dk bile sürmez yurttan çıkıp gitmen zaten bütün fakültelere yakın baya.

Hırsızlık olmaz zaten dolaplarda kilit var , ben ilk ay getirmiyim dedim sıkıntıdan patlamıştım.Bence getir zaten herkeste var laptop.

Yüksek ücretli 144 lira.Açıklanma tarihini bilmiyorum ama çok da sıkıntı olmaz ilk hafta git yeter.4-5 günden bi şey olmaz.

Kyk ya alternatif kampüsün dışında olan evim erkek yurdu var onu da kampüsün yanında otobüs falan uğraşmazsın diye söylüyorum başka özel yurt bilgim yok.

Hukuk okumuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0Cry -- 28 Temmuz 2013; 23:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0Cry

Yüksek ücetli her odada banyo + tuvalet var , sık sık temizlenir buralar ve oda.

Odalar 4 kişilik.Hukuk fakültesine 5 dk bile sürmez yurttan çıkıp gitmen zaten bütün fakültelere yakın baya.

Hırsızlık olmaz zaten dolaplarda kilit var , ben ilk ay getirmiyim dedim sıkıntıdan patlamıştım.Bence getir zaten herkeste var laptop.

Yüksek ücretli 144 lira.Açıklanma tarihini bilmiyorum ama çok da sıkıntı olmaz ilk hafta git yeter.4-5 günden bi şey olmaz.

Kyk ya alternatif kampüsün dışında olan evim erkek yurdu var onu da kampüsün yanında otobüs falan uğraşmazsın diye söylüyorum başka özel yurt bilgim yok.

Hukuk okumuyorum

çok teşekkür ederim. Umarım çıkar :)

Aklıma geldi giriş çıkış saatleri nedir ? Ben bir kaç gün yurda gelmesem mesela sıkıntı olur mu yoksa bunun için izin almalı mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 28 Temmuz 2013; 23:11:21 >

• Yurttan en geç çıkış saati 21-22 olması lazım tam hatırlamıyorum.Girişi tam bilmiyorum gece 1-2 gibi girmiştim bi sorun yapmıyolar girişte.

1 gün bile gelmesen sorun yaşarsın izin alman gerekiyor.İzin de zaten 2 dklık şey orda izin kağıtları var öğrencilerin kendininkini bulup yazıp memura veriyorsun hallediyor.Nöbetçi memur falan da var geceleri , basit yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0Cry

Yurttan en geç çıkış saati 21-22 olması lazım tam hatırlamıyorum.Girişi tam bilmiyorum gece 1-2 gibi girmiştim bi sorun yapmıyolar girişte.

1 gün bile gelmesen sorun yaşarsın izin alman gerekiyor.İzin de zaten 2 dklık şey orda izin kağıtları var öğrencilerin kendininkini bulup yazıp memura veriyorsun hallediyor.Nöbetçi memur falan da var geceleri , basit yani.

Tamam teşekkürler :)

Size bursla da ilgili bir iki soru sormak istedim ama profilinizi göremiyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mythcomeback -- 28 Temmuz 2013; 23:59:41 >
  • Profile girmeden konu üzerindeki mesajlardan PM yeri var ordan da atılıyor olması gerek.Ben size atayım pm ordan yanıtlarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    7 ay önce açıldı
    TRABZON ÜNİ. HUKUK HAKKINDA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende kalmak istiyorum aslında ama aynı odada kalmak biraz zor. Ne bileyim pis birine denk gelirsin küvete işer,boşalır açık açık yazıyorum çünkü kuzenimin başına gelmişti.

Her türlü insan var.

Yemekler 144 liraya dahil olamaz sanırım?

Yemek ücretleri ne kadar?
  • Valla şans hocam cahil barzolar da var iyi adamlar da var.Yemeklerde şöyle bi durum var;

Size sabah 2.20 akşam 4.50 lira fiş verilir.(Tam hatırlamıyorum miktarları bu aralar.)

Akşam gittiniz makarna + köfte + kola aldınız 4.5 tuttu diyelim 4.5-4.5=0 bedava yersiniz.7 lira tuttu diyelim 2.5 ödersiniz gibi gibi.

Yada diyelim canınız yemek istemiyor yemekhaneye gidip kola + tatlı alırsınız 4.5 liraya gider odanızda yersiniz yada 8 -9 tane küçük su alırsınız.
  • Yani ekstra bir şey yemedikten sonra yemeklerde bedava?

Çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Yani ekstra bir şey yemedikten sonra yemeklerde bedava?

Çok iyi

Yemekleri sen seçiyorsun mesala çorba 1.5 tl , pilav 1.5 , köfte aldın 2-3 lira neyse sonra içicek tatlı salata vs. ne alırsan hepsi ayrı , menü gibi bi şey yok.
  • Yani gün içinde 7 liraya yakın fiş veriyorlar değil mi hocam?

Bu fişi para ödemeden mi alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Yani gün içinde 7 liraya yakın fiş veriyorlar değil mi hocam?

Bu fişi para ödemeden mi alıyorsun?

Kayıt olurken parmak izini alıyorlar. Sabahları ve akşamları yemek yiyeceğin zaman parmağını kullanıyorsun. Ama tavsiyem gidip okulun yemekhanesinde 2 liraya akşam yemeğinizi yemeniz olur. Bi yerden sonra hep aynı yemekler çıkıyor ama 2 liraya gayet güzel karnınızı doyurursunuz.
  • ya şeyi sorcam
    yurt durumu açıklandıktan sonra yedeğe kaldım diyelim onun açıklanması ne kadar sürer ve bi de açıklanana kadar nerde kalcam ki ben ?
    he bi de odanı değiştirme şansın var mı yani kayıt olurken 2. 3. 4. sınıfların olduğu odaya vermeyin falan desem hemen tamam derler mi acaba ?
  • ya şey bi de bu depozito nedir onu hiç anlamadım. .?
  • 2006 yılında dediğin olay başıma gelmişti ben 1. sınıftım adamlar 3 kişi 4.sınıf bir de ikinci öğretimdiler felaket bir tecrübe olmuştu benim için yurda lafım yok Türkiye nin belkide sayılı yurtlarındandır temizlik ve modernlik açısından özel de bile bulamazsınız böyle güzel imkanları olan bir yurdu kısacası arkadaşın uyarısını dikkate alın sonra başınız ağrımasın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin_eden -- 31 Temmuz 2013; 16:03:42 >
  • yüksek ücretli yurtlarda ücret 3 aylık mı ödeniyor, yoksa aylık mı?
  • @vintagee

Yedek bekleyene kadar misafir olarak kalacaksın misafirhane yok gidip misafirlik için dilekçe vereceksin seni bir odaya veriyorlar orada bekliyorsun.Depozito yurt malına
    zarar verme ihtimaline karşı alınan para eğer bi zarar vermezsen yurttan çıkarken geri veriyorlar sana.Oda işini kayıtta söyle eğer memur ters cevap verirse sesini yükselt memurlar kendilerini çok üstün görüyorlar bazı zaman.Gerekirse gidin müdüre şikayet edin ilk günden tepki verdiniz verdiniz yoksa 1 yıl berbat bi odada kalmak insanı depresyona sokar.

@benjamin_button

Aylık ödeniyor , yıllık öderseniz indirim yapıyorlar ama ben tavsiye etmem bi sıkıntı olur çıkmak zorunda kalırsınız sonra bi de parayı almayla uğraşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 31 Temmuz 2013; 22:00:13 >
  • @-MoYk- bunları söylediğin iyi oldu çok teşekkürler
  • merhaba, ben bu misafir olayını pek anlamadım nasıl bir oda veriyolar konukevinden bahsetmiyorsunuz değil mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.