Şimdi Ara

Eskişehir ve Sakarya üniversiteli abilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 2 okuldan birini tercih edicem okuyan varsa burda biraz anlatırmı okulu ortamı durum vaziyeti

• ben sakaryada okuyorum ortam ariyosan kesinlikle bura seni tatmin etmez.yapabileceklerin cok kısıtlı.insanlarin ogrenciye bakiş acılari cok farkli. farkli muamele goruyosun.ayrica kalicak yer bulmakta baya zorlanabilirsin.evlerin cogu hasarli geri kalanlarida zaten 600ytl den basliyor kiralari.kampus fena deil gittikce gelişiyor ama sosyal bakimdan baya geride.
    şimdilik yazcaklarim bu kadar.aklima geldikce yazarim
  • Ortam arıyorsan gel Eskişehir'e..

Anadolu Üniversitesi zaten tamamen ortam.

Ondan sonra Kızılcıklı'sı. 222'si BUDA'sıyla kopartırsın Daha sayayım istersen Twenty Six'i, VİVA'sı derken tamam al sana ortam al sana birsürü kız

Eskişehir zaten öğrenci yuvası. Adımı attığın yer üni öğrencisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 7 Temmuz 2007; 14:55:13 >
  • Eskişehir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

ben sakaryada okuyorum ortam ariyosan kesinlikle bura seni tatmin etmez.yapabileceklerin cok kısıtlı.insanlarin ogrenciye bakiş acılari cok farkli. farkli muamele goruyosun.ayrica kalicak yer bulmakta baya zorlanabilirsin.evlerin cogu hasarli geri kalanlarida zaten 600ytl den basliyor kiralari.kampus fena deil gittikce gelişiyor ama sosyal bakimdan baya geride.
    şimdilik yazcaklarim bu kadar.aklima geldikce yazarim

+1
  • Ben de Sakarya Üniversite'sinde okuyorum... Eskişehir nasıl bir yer bilemem. Ama Sakarya büyük şehirden gelen birisi için ilk bir sene gerçekten çok kötü bir yer oluyor. Sonraları alışıyorsun. Sakarya halkı öğrenciyigeçim kapısı olarak görür. Ve çoğu her fırsatta kazıklamaya çalışır. 5 para etmeyecek evler için uçuk kira bedeli isterler. Sanki saray yavrusu evleri var. Evde oturamayan devamlı dışarılarda takılan birisi isen Sakarya sana göre biryer değil. Çünkü gidilecek fazla bir mekan yok. Ancak böyle evinde arkadaşlarınla aktivitelerde bulunabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ortam arıyorsan gel Eskişehir'e..

Ondan sonra Kızılcıklı'sı. 222'si BUDA'sıyla kopartırsın Daha sayayım istersen Twenty Six'i, VİVA'sı derken tamam al sana ortam al sana birsürü kız

yurtların fiyatları ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • köy hayatını seviyorsan sakaryayo tercih et...

üniversitelilerin bol olduğu bir hayatı seversen eskişehiri tercih et...
  • eskişehir öğrenci doluu ztn burası
  • quote:

carpediem,glow in the dark,batı yakası,harabe

• quote:

Orjinalden alıntı: esdum

eskişehir öğrenci doluu ztn burası

birde güzel yazmayı becerebilsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: fogoh

quote:

yurtların fiyatları ne kadar?

Bayan arkadaşım tek başına kalıyor Apart'ta ki Üniversiteye 2 dk uzaklıkta hemen önünde Tramway durağı. Aylık 350 YTL herşey dahil. 350 YTL'den başka para vermiyor apart için. Bence normal. Erkek içinde hadi en fazla 400 olsun. 2 arkadaş kalın 200 YTL verin kişi başı bi arkadaş bul.

Eskişehir'e geldiğinde gitmek istemiyeceksin sana diyim.

• quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

carpediem,glow in the dark,batı yakası,harabe

Hayal'i, Boyner'i, Neo'su, Espark'ı, Adalar'ı, Sağlık Pidesi..

Peeeeehhhhh Eskişehir tam ortamlık şehir bee. Buraya sap gelen en az 10 tane hatun yapar gider beeee peeeeh

• Düşünmen bile yersiz. Öncelikle bölümüne karar ver. Gerisi Anadolu Ünv.ne bırak. Hele bide iibf ye geliyosan....... Of of of. Tekrar gircem ben valla işletme okicam bide.
  • Valla birsürü arkadaşım var başka şehirden olupta burda okuyan. Derslerden geçme kapasitesi olduğu halde bir dersten kalıyorlar bile bile yaz okuluna gelelim diye.

Gelen bir daha gitmek istemiyor. Herşey ayağının altında.. Bir yerden bir yere gitmek için öyle 2 - 3 saat trafiklerde beklemiyorsun. Bar'ları Disco'ları desen zaten şaheser.

Hele bi 222'si İstanbul'un Lailası olarak geçiyor.
  • eskişehir
  • bilgisayar alışverişi yapacaksan gel müşteriye ihtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

bilgisayar alışverişi yapacaksan gel müşteriye ihtiyacım var

abi bana mouse lazım
  • gel eskişehire... senle yıldızda bi yemek yiyek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 7 Temmuz 2007; 20:42:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

gel eskişehire... senle yıldızda bi yemek yiyek...

Az kuru az pilavvvv...
    (adamın parmağı kurunun içinde)
    Dakkada 30 tabak servis yapar en az 3 farklı kişiyle yemek yersiniz sirkülasyon müthiştir......

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.