Şimdi Ara

Eskişehir ve Sakarya üniversiteli abilerim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sakarya üni deyim ve buradaki kısıtlı-boğuk yaşam dolayısıyla eskişehir diyebilirim fakat;

Sakaryanın Kampüsü cok güzeldir ama ona kimse birşey dememelidir..Hele eskişehir iibf yi gördükten sonra sakarya kampüsü cok iyi yolda denilebilir..

Sakarya Uni'de sosyal aktiviteler biraz azdır çünkü ogrenciler istanbula baglılıklarını yitirememişler herkes haftasonları evine dönüyor ve bağlar yitiyor organize olamıyorlar..ist-sakarya arası "1sa. 45dk." ..

Sakaryada gece hayatı denilen birşey yoktur..He öğrencisin ne işin var gece barlarda ama ayda bir çıkılacak yer bile yok..Şehir cok muhafazakar..Kiralar 500den baslıyor en aşağı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

evet abilerim yorumlara dayanarak sanırım eskişehiri tercih edicem peki fiyatlar nasıl

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Adalar'da Yemek Dünyası var tüm öğrenciler orada tıklım tıklım sabah akşam öğle her zaman. Tabildot tarzı 3 yemek 3 YTL. Yemekleride mükemmel!

10 MBit bağlantılı net cafenin saati 60 YKR.

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

Barlar üniversite öğrencisine 15 YTL+İçki ( normalde 25 YTL )

Giyim ucuz, Doktorlar'a bi çıktın mı sağın solun giyim mağazası..

off şuraya bak! yatay geçiş yapası geliyo insanın

Bara damsız giremessin ona göre

Birde Sağlık Pide var. Orasıda süper bir yer 2 katlı. Hem ucuz hem kaliteli. Zaten öğrenciler nerde yemek yer die sorarsan, Sağlık ve Yemek Dünyası

Gelin gelin bekleriz.

boşver damı o sorun değil. sakarya da damlı restorana giremiyosun, eskişehir de damsız bara giremiyosun hımm enteresannnn şu okulda aklı sağlığı yerinde kalsın da hele bi sonrasını halladeriz

• arkadaşlar bende seneye eskişehire gitmek istiyorm. ama bi kaç sorum var.
    part time iş imkanı veya burs imkanı olarak (tam bilmiyorum bunu ama) istanbulla karşılaştırırsak durumu nasıldır eskişehirin? özellikle iş olayı benim için çok önemli. sanayii varmı bide orda? cvp verirseniz sevinirm.
  • yorumlara daynarak kesinlikle eskişehiri yazıyorum
  • bakalım benim durumum nolacak?ah şu okul puanım iyi gelsede gelsem eskişehir'e.
  • anadolu eczacılık umarım olur olmadı anadolu elektronik muhendisliği gönlümde anadolu universitesi var
  • yaw hacı napcan eskisehiri gel ankaraya gel gazi üniye ortam gor burda... gir bi kızılaya butun mankenler kızılayda napcan eskisehirde
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

yaw hacı napcan eskisehiri gel ankaraya gel gazi üniye ortam gor burda... gir bi kızılaya butun mankenler kızılayda napcan eskisehirde

gazi de birkere uzun saçlıları dövüyoralrmş.ayrıca bölümüne göre de dğşr tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fogoh -- 9 Temmuz 2007; 3:54:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

arkadaşlar bende seneye eskişehire gitmek istiyorm. ama bi kaç sorum var.
    part time iş imkanı veya burs imkanı olarak (tam bilmiyorum bunu ama) istanbulla karşılaştırırsak durumu nasıldır eskişehirin? özellikle iş olayı benim için çok önemli. sanayii varmı bide orda? cvp verirseniz sevinirm.

??
  • quote:

quote:

??
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

quote:

Orjinalden alıntı: MuratK.

babam hep ''nerde çokluk orda b.kluk ''der

orasını bilemem artk

yarıldım birden yaa

eskişehire geçtiğimiz yaz gittim öyle dolaştım gezdim desem yalan olur ama görebildiğim kadarıyla öyle çok büyük bi yer değil öğrenci gerçekten çok anadolu üniversitesinin büyük kampüsü güzel ama diğeri(sivil havacılığın olduğu) bi halt yok.Genel olarak güzel bi yer ama beni sarmadı tarzı bana uymadı şehrin(biraz kasvetli biraz soğuk geldi sanki).İstanbul-İzmir-Eskişehir-Ankara-Bursa-Samsun,Sivas,Erzurum
    Benim için böyle bir sıralama söz konusu olurdu
    Not: Sivas ve Erzurum'un özel nedenleri var

• Anadolu Üniversitesi hep sıcak ve sempatik gelmiştir.. sanırım her zaman olumlu şeyler duyduğum için çok methedildiği için olabilir
  • quote:

quote:

quote:

??

İstanbulla kıyaslanması tabiiki biraz yanlış ama yinede Eskişhehirin diğer illere oranla çok çok gelişmiş bir organize sanayiisi vardır. Arçeliğin en büyük üretim tesislerinden biri Eskişehirde. Sarar, Eti, Cici vs.vs. daha aklıma gelmeyen bi sürü fabrika. Onun dışında ne yapcan sen sanayii Eskişehirde part time işten çok ne var?? Hiç olmadı barların düzenlediği gecelere broşür dağıtırsın adalarda kampüste falan...

Bide köfteci Apo var tabi sırf onun köftelerinden yemek için gelirdim ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet abilerim yorumlara dayanarak sanırım eskişehiri tercih edicem peki fiyatlar nasıl

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Adalar'da Yemek Dünyası var tüm öğrenciler orada tıklım tıklım sabah akşam öğle her zaman. Tabildot tarzı 3 yemek 3 YTL. Yemekleride mükemmel!

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

Birde Sağlık Pide var. Orasıda süper bir yer 2 katlı. Hem ucuz hem kaliteli. Zaten öğrenciler nerde yemek yer die sorarsan, Sağlık ve Yemek Dünyası

Gelin gelin bekleriz.

Donası nasıl unutursunuz yaw orasıda çok kalabalık oluyor 2.50 ytl ye karnın tam doluyor

• quote:

İstanbul ile kıyaslanamaz fakat TR'deki çoğu şehirden üstündür. Çok gelişmiş bir sanayisi var. Büyük fabrikalar hep burada. Sarar, Arçelik, Ford, Cici, Süsler, Pınar, Doğruöz, Eti. Daha aklına gelebilecek birçok büyük markaların Eskişehir'de fabrikası bulunmakta.

/>

/>

Eskişehir ve Sakarya üniversiteli abilerim

Ayrıca Eskişehir öğrenci kenti olduğundan Cafe, Yemek salonu, Bar dolu. O yüzden bu tür yerler mutlaka üni öğrencilerine çalışmak için imkan sağlıyor. 450.000 Nufuslu şehirde 200'ü aşkın Cafe bulabilirsin, hepside iş imkanı sağlar.

Mesela Yeşil var ayakkabı mağazası. Orada arkadaşım işe başladı. Sabah saat 10.00 işbaşı 16.00 paydos. Aylık 500 YTL. Düşün yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Temmuz 2007; 12:52:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gentleman_26

quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

Gelin gelin bekleriz.

Donası nasıl unutursunuz yaw orasıda çok kalabalık oluyor 2.50 ytl ye karnın tam doluyor

evet Donas'ı unutmamak lazım , 2.50ytl'ye ekmek arası patates veriyorlar , pardon bide içine tüylü tavuk eti

en güzeli İzmir Sandwich + Sağlık

bu arada yukarıda biri sormuş iş imkanı varmı part time falan diye ,

dostum küçücük şehirde 300'ü geçkin int.cafe var ve bir ton cafe var :)

eğer tikky falan takılmıyorsan sana güzel paralı bir iş ayarlarız cafenin tekinde

bu arada öğrenciler benden alışveriş yapar pc olayında

• Polat Alemdar bile '' SARAR '' giyiyor
  • Arkadaşlar zaten her şeyi çok güzel anlatmışlar.

Yemek, giyim, ulaşım, eğlence... Tabi ki Eskişehir
  • birşey eklemeye unuttum ,

aile ile pek gezilecek yeri yok , yada akrabalar geldiğinde gel eskişehiri gezdireyim dersen max 1 saat sürer
  • Eskişehir'in nufusunun bi yarısı kadar da öğrenci var burada. Mesela önceki sayımlarda 453.000 nüfüs var. 200.000 aşkında öğrenci var. Yani toplam 653.000 Nufus.. Belki dahada fazla.

Eskişehir tam ortasından geçen Porsuk Çayı ile ön planda. Suyun üstünde gondollar sanki Venedikteymişsiniz gibi. Sağın solun cafe, ayağını attığın yer çarşı. Üniversiteleri mükemmel. İş için biçilmiş kaftan sanayisi gelişmiş bir şehir, zira tüm markaların fabrikaları burada. Eğlence diyorsan Eskişehir gibisi sadece belkide İstanbul, Bursa, Ankara'da vardır.

Kısaca Eskişehir mükemmel bir yer.. Buraya gelen hiçbir şekilde pişman olmadı. 1 hafta sonra anına alışıyorlar. Hiçbir gün canıl sıkılmaz burada. Ayy bugun pazar yapacak bişi yok diyemessin çarşı ayağının altında cafe dolu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.