Şimdi Ara

Eskişehir ve Sakarya üniversiteli abilerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MuratK.

quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

bilgisayar alışverişi yapacaksan gel müşteriye ihtiyacım var

abi bana mouse lazım

gel p.tesi dükkana ayarlarız sana

yeri biliyordun dimi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: anilozler

quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

gel eskişehire... senle yıldızda bi yemek yiyek...

Az kuru az pilavvvv...
    (adamın parmağı kurunun içinde)
    Dakkada 30 tabak servis yapar en az 3 farklı kişiyle yemek yersiniz sirkülasyon müthiştir......

aynen............

• quote:

quote:

quote:

bilgisayar alışverişi yapacaksan gel müşteriye ihtiyacım var

abi bana mouse lazım

gel p.tesi dükkana ayarlarız sana

yeri biliyordun dimi ?

ya abi haftaya pazar geleyim yeni işe girdim yarın çiftelere gidecem haftaya gelirim

• yazacaksan kesin eskişehir yaz
    sakarya eskişehir karşılaştırması yaparsak eğer kesinlikle eskişehir..
    ama İSTANBUL her şeyiyle on numara..
    kim ne derse desin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

yazacaksan kesin eskişehir yaz
    kim ne derse desin?

istanbulde ulaşım sorunu var ama esk. de en uzak yer 45 dk
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

yazacaksan kesin eskişehir yaz
    kim ne derse desin?

istanbulde ulaşım sorunu var ama esk. de en uzak yer 45 dk

ee orda 13 milyon kişi yaşıo
    eskişehirde 1 milyon bile değil

• babam hep ''nerde çokluk orda b.kluk ''der
  • quote:

babam hep ''nerde çokluk orda b.kluk ''der

orasını bilemem artk
  • ikisi arasinda tabiki eskisehir .
  • ben de tercih dönemindeyim de bi çok forumu siteyi araştırıyorum en iyi bilgiyi bulmak için bişiy dikkatimi çekti eskişehirden şikayetçi bi kişi bile yok ya ben de adanada doğmuş büyümüş bi eskişehirliyim (artk ne kadar eskişehirli sayılırsak) ben de heralde üstlere yazcam eskişehiri bakalım nere denk gelcek işin sonunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Ben de Sakarya Üniversite'sinde okuyorum... Eskişehir nasıl bir yer bilemem. Ama Sakarya büyük şehirden gelen birisi için ilk bir sene gerçekten çok kötü bir yer oluyor. Sonraları alışıyorsun. Sakarya halkı öğrenciyigeçim kapısı olarak görür. Ve çoğu her fırsatta kazıklamaya çalışır. 5 para etmeyecek evler için uçuk kira bedeli isterler. Sanki saray yavrusu evleri var. Evde oturamayan devamlı dışarılarda takılan birisi isen Sakarya sana göre biryer değil. Çünkü gidilecek fazla bir mekan yok. Ancak böyle evinde arkadaşlarınla aktivitelerde bulunabilirsin.

dostum aynen açıklamış...
    SAÜ makina 4..'üm...
    burası çok berbat bire yer...
    kesinlikle gelme derim....
    git eskişehir'e....

• quote:

Orjinalden alıntı: mysterious_tr

ben de tercih dönemindeyim de bi çok forumu siteyi araştırıyorum en iyi bilgiyi bulmak için bişiy dikkatimi çekti eskişehirden şikayetçi bi kişi bile yok ya ben de adanada doğmuş büyümüş bi eskişehirliyim (artk ne kadar eskişehirli sayılırsak) ben de heralde üstlere yazcam eskişehiri bakalım nere denk gelcek işin sonunda...

Eskişehir'den kim niye şikayetçi olsun? Eskişehir kadar modern bi şehir varmı yahu şu TR'de? Aynı şartlar altında?

3. Üniversite'de geliyorrrrr

İki Eylül Üniversitesi!

Eskişehir'e 2 üni yetmiyordu zaten 3 tane olsun hatta daha daha fazla!!

• evet abilerim yorumlara dayanarak sanırım eskişehiri tercih edicem peki fiyatlar nasıl
  • İyide benim anlamadığım bardı discoydu oydu buydu şuydu aylık 200 ytl diyonuz çoğu insan sizin gibi olamaz nasıl yaşıcak o öğrenciler?Kendi ağzınızdan konuşmayın öğrenci için yorum yapın.Mümkünse ben inanmıyorum ama bu forumda bozuldu şu son 1 sene.Daha doğrusu konu dışı bozuldu..Eskiden bölemiydi be.Bu arada Eşkişehir ' i banada çok kişi önerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 9 Temmuz 2007; 1:32:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

evet abilerim yorumlara dayanarak sanırım eskişehiri tercih edicem peki fiyatlar nasıl

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Adalar'da Yemek Dünyası var tüm öğrenciler orada tıklım tıklım sabah akşam öğle her zaman. Tabildot tarzı 3 yemek 3 YTL. Yemekleride mükemmel!

10 MBit bağlantılı net cafenin saati 60 YKR.

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

Barlar üniversite öğrencisine 15 YTL+İçki ( normalde 25 YTL )

Giyim ucuz, Doktorlar'a bi çıktın mı sağın solun giyim mağazası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 9 Temmuz 2007; 1:33:39 >
  • sakarya makine 2 ye geçtim.ablam eskişehir de okudu.ve eskişehir diyorum ikisini de gördükten sonra.

sakarya dan bi senede nefret ettim bi daha zor yolum düşer oraya.kafede kız arkadaşınız omzuna elinizi koysanız burası aile mekanı diye uyarı alacağınız ve ne kadar laf koysanız da öğrencilerden geçinen esnafın sizi anlamayacağı mavi ekran hatası vereceği bi yer.bana göre esnafı nankör.öğrenci olmasa sinek avlayacak, öğrenciye saygısı yok.bunlar esnafsa ben astronotum.
    aslında hacıyım diye geçinip her türlü zamazingonun döndüğü de bi yer.bi yokladıysanız milletin ağzını anlarsınız ne demek istediğimi.işini bilene olanak da var.kiralar pahalı.evler genelde hasarlı.hasarlı olmayanlar uzak kalıyor.merkezde değilseniz(ki merkez pahalı) minibüse bütün sene ayakta binmeniz olası.

o kadar yere vurduktan sonra hiç mi iyi yanı yok?var evet.hergün hakkaten okulun göl manzarasına bakmaya doyamıyorum.bi de havası belli olmaz göze hoş ama giyime biraz dikkat gerekiyo.sabah sisli öğlen güneşli,akşam yağmur rüzgar çıkmış olabiliyor.onun dışında okul gelişiyor hala.fena bi yer değil kampüs içi.öğle yemeği 1.5ytl genel olarak güzeldir yemekler.bahar şenliklerinde üniversite daha bi üniversiteye benzer.bi de müzisyenler klübü var merkeze doğru, müzik seviyosanız buluşma yeri gibi bişey takılmalık.bir de istanbula yakın olması iyi.hani dönüşü güzel 2 saat yol var.arada sevgilinize kaçabiliyorsunuz
    başka sorunuz varsa ekleyebilirim.gece vakti bu kadar geliyo aklıma.cümleten iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus347 -- 9 Temmuz 2007; 1:49:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

evet abilerim yorumlara dayanarak sanırım eskişehiri tercih edicem peki fiyatlar nasıl

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Adalar'da Yemek Dünyası var tüm öğrenciler orada tıklım tıklım sabah akşam öğle her zaman. Tabildot tarzı 3 yemek 3 YTL. Yemekleride mükemmel!

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

off şuraya bak! yatay geçiş yapası geliyo insanın

• sanırım eskişehir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Mesela ne fiyatları?

Sor..

Yemek ucuz diyebilirim.

Apart 350- 400 YTL..

Tramway öğrenci 1 YTL

off şuraya bak! yatay geçiş yapası geliyo insanın

Bara damsız giremessin ona göre

Birde Sağlık Pide var. Orasıda süper bir yer 2 katlı. Hem ucuz hem kaliteli. Zaten öğrenciler nerde yemek yer die sorarsan, Sağlık ve Yemek Dünyası

Gelin gelin bekleriz.

• Bende mi yazsam ne
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.