Bildirim
KYK KREDİSİ ÇIKTI ALMADIM SONRAKİ YIL ÇIKAR MI?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
baska unıye geılırse hıc alınmamıssa cıkar mı kredi -
Çıkar kanka, kredi herkese çıkıyor. Bu yıl sözleşme imzalarsın alırsın krediyi. Okul değişikliğinde ise yeni okulunu bildirince kredi almaya devam edersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Purvis
Çıkar kanka, kredi herkese çıkıyor. Bu yıl sözleşme imzalarsın alırsın krediyi. Okul değişikliğinde ise yeni okulunu bildirince kredi almaya devam edersiniz.
ertesı yıl ıcın insaallah -
quote:
Çıkar kanka, kredi herkese çıkıyor. Bu yıl sözleşme imzalarsın alırsın krediyi. Okul değişikliğinde ise yeni okulunu bildirince kredi almaya devam edersiniz.
okulu bolumle bırlıkte bırakıyorum hocam -
Ben de o durumdayım, bu sene değiştiriyorum okulu. Kyk'ya dilekçe verip kalan seneleriniz için almaya devam ediyorsun kredini. -
çıkar , ben 5 senedir zevkine başvuruyorum her sene çıkıyor almıyorum. -
Çıkar kredi herkese çıkıyor herhangi bir engel teşkil etmez. -
Bak bu da iyiymiş. -
quote:
Ben de o durumdayım, bu sene değiştiriyorum okulu. Kyk'ya dilekçe verip kalan seneleriniz için almaya devam ediyorsun kredini.
daha hıc gıtmedım tercıh vermek zorunda kalmıstım -
quote:
Orijinalden alıntı: 2pac.
Bak bu da iyiymiş.
Yav bari insan derki bu adam cok azimli bari son sene suna burs verelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısınız hocam onların dü?üncesizliği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X