Herkese iyi forumlar öncelikle. Bana öğrenim kredisi çıktı. Fakat şöyle birşey var öğrenciliğiniz teyit edilememiştir yazıyordu öğrenci belgesi istiyorlardı. İstanbul Üniversitesinde okuyorum öğrenci işlerine gittim otomasyondan istiyeceksiniz dediler ve birtane mail adresi verdiler elektronik imzalı öğrenci belgesini bu maile gönder dediler. Öğrenci belgesi çıktı elektronik imzalı. Arkadaşın öğrenci belgesinide gönderdik aynı anda kyk burs sorgulamaya girdiğinde ondan istemiyor artık öğrenci belgesini fakat bende göndermeme rağmen hala gitmedi. 2 kez gönderdim. İlla Ankaraya göndermek zorundamıyız bu belgeyi elektronik imzalı olur mu ? Çözemedim bu sistemi arkadaş ya öğrenim kredisi çıkıyor ama illa uğraştırıcaklar yok öğrenci belgesi vs bu kadar zor olamazya uğraş dur şimdi. Öğrenci işleride vermiyor öğrenci belgesini elektronik imzalı istiyoruz mecburen otomasyondan taahütnameyi kredi çıktığı gün onayladım ama bu öğrenci belgesini istemesi uğraştırıyor tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.