Şimdi Ara

Kyk Oyuna Giremiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kyk yurdundayım ve hız kısıtlaması geldi sanırım dolayısıyla giremez olduk. vpn programlarını denedik olmadı. ya doğru yapamadık yada işe yarayan bi çözüm değil. kyk yurdunda kalıp oyuna girebilen varsa yardımcı olabilirmi?

VPN programlarında oynaya tıkladıktan sonra kullanıcı adı şifre girdikten sonra bağlantı hatası alıyorum PVP.net'e.

vpn programı açık olmayınca

could not connect to the. please check that your ınternet....

yardımcı olursanız sevinirim

• Konusu vardı . Çözümü de vardı oraya bak araştır biraz bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hotspot Shield ile login olduktan sonra kapatınca oluyordu sanırım
  • vay be 2 sene önce bizim kykda google a girmiyodu yine iyisiniz :)
  • Bende de aynı sorun var sanırım tamamen falan engellediler oyunu
  • Kuzenimde 2 haftadır oyuna giremiyo onlardada ayı sorun yalnız değilsin qnq .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ax Track

Kyk yurdundayım ve hız kısıtlaması geldi sanırım dolayısıyla giremez olduk. vpn programlarını denedik olmadı. ya doğru yapamadık yada işe yarayan bi çözüm değil. kyk yurdunda kalıp oyuna girebilen varsa yardımcı olabilirmi?

VPN programlarında oynaya tıkladıktan sonra kullanıcı adı şifre girdikten sonra bağlantı hatası alıyorum PVP.net'e.

vpn programı açık olmayınca

could not connect to the. please check that your ınternet....

yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşım aynı problem bende de var. Buyur konum: http://forum.donanimhaber.com/m_89174736/tm.htm

Son günlerde windows update yaptın mı ya da kendisi update yapmış mı bi güncelleme geçmişine bak. Windows Security Essentials ya da Windows Defender updatelerinden sonra bişeyler oldu benim de. Sorun bundandır diye düşündüm güvenlik duvarları engelliyordur diye. Sonra biraz araştırdım tr supportlarının bir konusu var Rads Error çözümü diye. Ordan bikaç çözüm veriyor denemedim hiçbirini ama. Demin Repariri başlattım bi baktım 2060MB lık dosya indiriyor!.. Sıkıntılı durum hele kyk da isen 32 saat felan yazabiliyor; ki spotflux la bağlandığımı düşün :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlchn -- 15 Mart 2014; 14:26:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    lol girerken vpn
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçmalamayın kyk sadece engelledi hız sınırı falan yok geceleri bazen tam performansla kullanabilirsiniz
    arkadaş verin 20 30 lira gidin bi 3g modem alın oynayın rahat rahat ping derdinizde olmaz kafanız rahat oynarsınız işte ne uğraşıyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.