Şimdi Ara

Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
18.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yalnız yaşıyorum dolayısıyla evde benden başka internet kullanan yok.
    Normalde ping çok iyiydi ama bu aralar biraz yükselişte. Dün dereceli oynarken ping durumunu bilmeden girdiğimden dolayı 200-230 civarı pingle oynadım ve performanstan dolayı takımımda zayıf halka ben oldum.

Oyuna girmeden ping değerlerimizi nasıl öğrenebiliriz ?
    Normal oyuna girdim ping 170 çıkmıştı. Pingin ne kadar olduğunu bilmek için sürekli normal oyuna girip pinge mi bakmak gerekiyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Oyuna Girmeden Ping Öğrenme

Oyun deneyimini etkileyen temel faktörlerden biri olan ping, oyuncular için hayati önem taşır. Oyuna girmeden ping öğrenmek, oyun performansını optimize etmeye yardımcı olabilir.

LOL Oyuna Girmeden Ping Öğrenme

League of Legends (LOL) oyuncuları, komut satırı arayüzünü (cmd) kullanarak oyun sunucularına ping atabilirler. Bu yöntem, oyuna girmeden mevcut ping değerini öğrenmeyi sağlar.

CMD ile Ping Öğrenme

1. Komut satırı arayüzünü açın (Windows tuşu + R tuşlarına basın ve "cmd" yazın).
    2. "ping lol.garena.com" yazın ve Enter tuşuna basın.
    3. Sonuçlarda "Minimum = X ms, Maximum = Y ms, Average = Z ms" değerlerini göreceksiniz. Bu değerler, sunucuya olan ping değerlerinizi temsil eder.

Ping Öğrenme Komutları

• LOL ping öğrenme: "ping lol.garena.com"
    • LOL cmd ping: "ping lol.garena.com"
    • LOL ping test cmd: "ping lol.garena.com"

Sonuç

Oyuna girmeden ping öğrenmek, oyun performansını iyileştirmek için önemli bir adımdır. Yukarıdaki yöntemleri kullanarak, LOL oyun sunucularına ping atabilir ve oyun deneyiminizi optimize etmek için değerleri kontrol edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cmd>ping tr.leagueoflegends.com 3 asagı 5 yukarı pingini gosterir.
  • http://www.hwa.com.tr/nasil-oyuna-girmeden-pinginizi-ogrenirsiniz/

ÖZET : Aramaya cmd yaz çıkan ekrana bunu yapıştır: ping 104.160.141.3 -t enter de cıkıyor her oyuna gırmeden bakıyorum alışkanlık oldu.
  • Özel oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
  • Benim pingim az olsa nolacak bilgisayarım tflerde Allah Allah diye bağırıyor

• InsignAce kullanıcısına yanıt
    Bende ordan bakiyordum ezberlerdim ip yi artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geçen bana da oldu. Hep 67-73 ping arası oynarken Birgün bir girdim 90 ping sabit. Sürekli böyle devam ediyordu. Önce oyunu sildim, ccleaner ile temizlik yaptım, bilgisayarda kullanmadığım ne kadar program varsa hepsini sildim, başlangıçta boş yere çalışan uygulamaları durdurdum, sonra yeniden kurdum bir baktım düzelmiş. Üstüne bonus olarak 60 olan fpsim 110 a yükseldi. Deneyebilirsiniz

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    İyiymiş. Benim masaüstümde çöp klasörüm var oyunların,programların kısayollar vs. o dosyanın adını ping 104.160.141.3 -t koydum owda oynadıgımdan direk dosya üstüne tıklayıp F2 ctrl c + ctrl v gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Hocam geçen bana da oldu. Hep 67-73 ping arası oynarken Birgün bir girdim 90 ping sabit. Sürekli böyle devam ediyordu. Önce oyunu sildim, ccleaner ile temizlik yaptım, bilgisayarda kullanmadığım ne kadar program varsa hepsini sildim, başlangıçta boş yere çalışan uygulamaları durdurdum, sonra yeniden kurdum bir baktım düzelmiş. Üstüne bonus olarak 60 olan fpsim 110 a yükseldi. Deneyebilirsiniz

İhtiyacımdan dolayı oyun bilgisayarımı satmıştım.
    Laptop ile oynuyorum. Onunda ekran kartı yandı. Bende üzerinde bulunan onboard ekran kartını güncelledim. O şekilde oynamaya çalışıyorum.
    Oyundaki tüm ayarları ''low'' yaptım. Gölgeler, sesler, performans düzeyi her şey minimum düzeyde. Standart 60 FPS alıyorum. Ekran kartı olmamasına rağmen bu şekilde oynamam bence mucize.
    FPS 110 alman bana ilginç geldi. Aslında yeterli performansa sahipsin demektir bu. Ama bilgisayarda ki, fazla klasörlerle alakası olduğunu sanmıyorum. Ek olarak başka ayarlar yaptın mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Hocam geçen bana da oldu. Hep 67-73 ping arası oynarken Birgün bir girdim 90 ping sabit. Sürekli böyle devam ediyordu. Önce oyunu sildim, ccleaner ile temizlik yaptım, bilgisayarda kullanmadığım ne kadar program varsa hepsini sildim, başlangıçta boş yere çalışan uygulamaları durdurdum, sonra yeniden kurdum bir baktım düzelmiş. Üstüne bonus olarak 60 olan fpsim 110 a yükseldi. Deneyebilirsiniz

İhtiyacımdan dolayı oyun bilgisayarımı satmıştım.
    Laptop ile oynuyorum. Onunda ekran kartı yandı. Bende üzerinde bulunan onboard ekran kartını güncelledim. O şekilde oynamaya çalışıyorum.
    Oyundaki tüm ayarları ''low'' yaptım. Gölgeler, sesler, performans düzeyi her şey minimum düzeyde. Standart 60 FPS alıyorum. Ekran kartı olmamasına rağmen bu şekilde oynamam bence mucize.
    FPS 110 alman bana ilginç geldi. Aslında yeterli performansa sahipsin demektir bu. Ama bilgisayarda ki, fazla klasörlerle alakası olduğunu sanmıyorum. Ek olarak başka ayarlar yaptın mı ?

Yok hocam fazla klasör silmedim zaten. Boş çalışan programlar falan varmış onlar cidden çok etkiliyor. Temizliği yapmadan önce fullün bir altındaki ayarlarda 60 fps alıyordum, temizlikten sonra fullde 110

• metin belgesi açın, aşağıdaki kodu kopyalayıp bat dosyası olarak kaydedin çalıştırdığınızda pinginizi göstersin

@%SystemRoot%\system32\ping.exe -n 1 104.160.141.3 -t
    pause
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.