Şimdi Ara

Oyuna Girmek İçin Konuya Girin!(DNS DEĞİŞTİRME)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
8.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TTNET yüzünden oyuna giremiyoruz.Sorun Knight Onlinede değil ttnettedir.

OYUNA GİREMEYENLER AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ UYGULAYARAK DNS ADRESİNİ DEĞİŞTİRİP OYUNA GİREBİLİRLER!

Başlat - Ağ Bağlantılarım - Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip, açılan pencerede aktif olan bağlantıda Yerel Ağ Bağlantısı - Özellikler - Internet iletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler seçilildikten sonra açılacak pencerede Aşağıdaki DNS Sunucu Areslerini Kullan şeçeneğini aktifleştirip hemen altındaki kutuya 4.2.2.1 bir altındaki kutuya ise 4.2.2.2 adresi yazıldığı takdirde Knight a erişebilmeleri mümkün olacak.
    İyi Oyunlar.

• vistada mnasıl yapıcaz
  • "Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip"demişsin dnsnin değiştirildiği yeri hala bulamadım
  • adam bi konu acmıs konuya hic bakmamıs daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: erostor

"Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip"demişsin dnsnin değiştirildiği yeri hala bulamadım

Evet oradan bağlantına tıkla ve özellikelre gir.
    zmax sen bu konuya girmeden ben hep konudaydım.Şimdi başka pcye geçtim.2dk konuda durmadım ettiğin lafa bak .ayıp ettin.Ben daima sorualra cvp veririm istersen profilime bak bu foruma ne kadar yararlı topicler açtığımı.Ondan sonra yorum yap
  • çok saolll
  • ben aynen böyle yapıyorum üste 4.2.2.1 altada 4.2.2.2 yapıyorum ama gecersiz bir maske girdiniz diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna Girmeden Ping Öğrenmek
    8 yıl önce açıldı
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: esnafmage

ben aynen böyle yapıyorum üste 4.2.2.1 altada 4.2.2.2 yapıyorum ama gecersiz bir maske girdiniz diyor

burayı değiştiriceksin
     Oyuna Girmek İçin Konuya Girin!(DNS DEĞİŞTİRME)

• hmm abi cok saol üstekini yapıyodum
  • bunun için soyulmayalım sonra
    Öyle Bir şey olabilirmi Acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: djaliusta

bunun için soyulmayalım sonra
    Öyle Bir şey olabilirmi Acaba ?

alakası yok krdş dns numaranı değiştrmenle kimse seni soyamaz için rahat olsun.
  • tesekkürler
  • olmuyo...patchler yükleniyo ama char gözüküp ok dediğinde dc verip atıyo oyundan
  • simdi olduda ko yu acıyorum ftpfile die verio ver 5 e kdr yükler gibi bisi yapıo
  • olmuyor.FTopenfile error hatasını verıyor beklıycez amalum oyunun duzelmesını.
  • diğer dns ayarlarını dene
  • 5 e kadar bisiler yukluyo her yüklemesinde bir hata veriyor sonra tekrar acıyorum gene aynısı oluyor
  • ''olmuyo...patchler yükleniyo ama char gözüküp ok dediğinde dc verip atıyo oyundan''

Arkadaşım KIRKY o olay bende de olmuştu. 1. koxp kullandıysan 999999(sınırsız ban) yada charına 1 günlük giriş yasağı çcharını kontrol ediyorlar. 2. eğer kiralanmış itemleri bugda bıraktıysan tan olarak bilmiyorum ama 3 günlük ban yiyebilirsin. İnşallah ban yemessin bende giremedim 1 günlük sonra açıldı charım..

ama bendede FtpOpenFile error veriyor. DNS ayarlarını yaptım olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TORK

TTNET yüzünden oyuna giremiyoruz.Sorun Knight Onlinede değil ttnettedir.

OYUNA GİREMEYENLER AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ UYGULAYARAK DNS ADRESİNİ DEĞİŞTİRİP OYUNA GİREBİLİRLER!

Başlat - Ağ Bağlantılarım - Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip, açılan pencerede aktif olan bağlantıda Yerel Ağ Bağlantısı - Özellikler - Internet iletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler seçilildikten sonra açılacak pencerede Aşağıdaki DNS Sunucu Areslerini Kullan şeçeneğini aktifleştirip hemen altındaki kutuya 4.2.2.1 bir altındaki kutuya ise 4.2.2.2 adresi yazıldığı takdirde Knight a erişebilmeleri mümkün olacak.
    İyi Oyunlar.

Bunun yerinde 4.2.2.2 - 4.2.2.3 yazdıqınızda youtubeyede qirersiniz

• ben deminden beri 4.2.2.2 altada 4.2.2.4 ile giriomda server kapalı suan demin Gmler alttan yazdılar server closed 2 minute die 2 dk sonra dc ve girilmior hala
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.