TTNET yüzünden oyuna giremiyoruz.Sorun Knight Onlinede değil ttnettedir.
OYUNA GİREMEYENLER AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ UYGULAYARAK DNS ADRESİNİ DEĞİŞTİRİP OYUNA GİREBİLİRLER!
Başlat - Ağ Bağlantılarım - Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip, açılan pencerede aktif olan bağlantıda Yerel Ağ Bağlantısı - Özellikler - Internet iletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler seçilildikten sonra açılacak pencerede Aşağıdaki DNS Sunucu Areslerini Kullan şeçeneğini aktifleştirip hemen altındaki kutuya 4.2.2.1 bir altındaki kutuya ise 4.2.2.2 adresi yazıldığı takdirde Knight a erişebilmeleri mümkün olacak. İyi Oyunlar.
vistada mnasıl yapıcaz
"Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip"demişsin dnsnin değiştirildiği yeri hala bulamadım
adam bi konu acmıs konuya hic bakmamıs daha
quote:
Orjinalden alıntı: erostor
"Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip"demişsin dnsnin değiştirildiği yeri hala bulamadım
Evet oradan bağlantına tıkla ve özellikelre gir. zmax sen bu konuya girmeden ben hep konudaydım.Şimdi başka pcye geçtim.2dk konuda durmadım ettiğin lafa bak .ayıp ettin.Ben daima sorualra cvp veririm istersen profilime bak bu foruma ne kadar yararlı topicler açtığımı.Ondan sonra yorum yap
çok saolll
ben aynen böyle yapıyorum üste 4.2.2.1 altada 4.2.2.2 yapıyorum ama gecersiz bir maske girdiniz diyor
ben aynen böyle yapıyorum üste 4.2.2.1 altada 4.2.2.2 yapıyorum ama gecersiz bir maske girdiniz diyor
burayı değiştiriceksin
hmm abi cok saol üstekini yapıyodum
bunun için soyulmayalım sonra Öyle Bir şey olabilirmi Acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: djaliusta
bunun için soyulmayalım sonra Öyle Bir şey olabilirmi Acaba ?
alakası yok krdş dns numaranı değiştrmenle kimse seni soyamaz için rahat olsun.
tesekkürler
olmuyo...patchler yükleniyo ama char gözüküp ok dediğinde dc verip atıyo oyundan
simdi olduda ko yu acıyorum ftpfile die verio ver 5 e kdr yükler gibi bisi yapıo
olmuyor.FTopenfile error hatasını verıyor beklıycez amalum oyunun duzelmesını.
diğer dns ayarlarını dene
5 e kadar bisiler yukluyo her yüklemesinde bir hata veriyor sonra tekrar acıyorum gene aynısı oluyor
''olmuyo...patchler yükleniyo ama char gözüküp ok dediğinde dc verip atıyo oyundan''
Arkadaşım KIRKY o olay bende de olmuştu. 1. koxp kullandıysan 999999(sınırsız ban) yada charına 1 günlük giriş yasağı çcharını kontrol ediyorlar. 2. eğer kiralanmış itemleri bugda bıraktıysan tan olarak bilmiyorum ama 3 günlük ban yiyebilirsin. İnşallah ban yemessin bende giremedim 1 günlük sonra açıldı charım..
ama bendede FtpOpenFile error veriyor. DNS ayarlarını yaptım olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: TORK
TTNET yüzünden oyuna giremiyoruz.Sorun Knight Onlinede değil ttnettedir.
OYUNA GİREMEYENLER AŞAĞIDAKİ YÖNTEMİ UYGULAYARAK DNS ADRESİNİ DEĞİŞTİRİP OYUNA GİREBİLİRLER!
Başlat - Ağ Bağlantılarım - Ağ Bağlantılarımı Görüntüle seçilip, açılan pencerede aktif olan bağlantıda Yerel Ağ Bağlantısı - Özellikler - Internet iletişim Kuralları (TCP/IP) - Özellikler seçilildikten sonra açılacak pencerede Aşağıdaki DNS Sunucu Areslerini Kullan şeçeneğini aktifleştirip hemen altındaki kutuya 4.2.2.1 bir altındaki kutuya ise 4.2.2.2 adresi yazıldığı takdirde Knight a erişebilmeleri mümkün olacak. İyi Oyunlar.
Bunun yerinde 4.2.2.2 - 4.2.2.3 yazdıqınızda youtubeyede qirersiniz
ben deminden beri 4.2.2.2 altada 4.2.2.4 ile giriomda server kapalı suan demin Gmler alttan yazdılar server closed 2 minute die 2 dk sonra dc ve girilmior hala