|
KYK vs EV
-
-
Yol işini geçtim, esenyurtta şahit olacağın olaylar bile başlı başına eve çıkma sebebi. -
faturalar 2kya yakın tutsa, evde yemek vs. market harcama aylık 9-12k(her şey çok pahalı 3-4 parça şey alıyorsun 100-200 oluyor hemen) olsa 11-14k olur toplamda yemek+ fatura bir de kira eklenince 11-14+16 dan 27-30k olur ikiye bölseniz 13.5-15k olur bir kişi için
-
KYK çekilmez yakın olsa gene idare edersin ama üniversitede ulaşım kolaylığı çok önemli İstanbul gibi bir yerde söve söve okula gidersin ulaşım zorsa. Eve çık derim -
Evet hocam özellikle tekel bayilerden uzak durmak lazim -
Sağ olun hocam açıkçası faturalar düşündürtmüştü beni onun harici masraflar pek zorlamaz gibi bizi -
Söve söve gitmenin yanında o yol yorgunluğundan sonra insanın başka bir şey yapacak enerjisi kalmaz diye düşünüyorum -
elektrik 300 geliyordu zamlardan önce zamlardan sonra 450 geldi. internet faturası 270. suya çok fena zam geldi istanbulda 100 geliyorken 300 geldi. doğalgaz geliyor en çok zaten geçen sene 800 geliyordu bu sene zamlarla en az 1k olur. telefon faturası 200. 450+270+300+1000+200 = 2.220 gibi bir şey olur kışın maksiumum. en büyük dert doğalgaz doğalgaz kullanmadığınız zaman 1.5k olur maksiumum. tabi yine zam gelir ocağa doğru maaş zammı yapıcaklarından. Ocak ve temmuz ayları zam ayları en nefret ettiğim aylar.
-
Öyle bazı günler 2 saat ders için 3 saat yol çekersin o zaman işkence gibi oluyor
-
Upp var mı başka önerisi olan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X