Şimdi Ara

Kyk wifi hız sorunu... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
49.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: Majardoma

quote:

Orijinalden alıntı: bymemin

Kyk yurtlarında kalan bir öğrenciyim. Devletin verdiği sınırsız bir fiber internet var.Ağ'a bağlanırken şifre soulmuyor sonrasında bir arayüz açılıyor ve tc kimlik numarası ile kendi belirlediğimiz şifremizi girince oturumumuz açılıyor.

2-3 haftadır geceleri 22.30 yada 23.00 da internet kökten gider gece 01.00e kadar gelmezdi.Şimdi ise gün boyunca var ama internet çok yavas..Eskiden gün içinde veya gece rahatça 1mb le indirme yaparken (2-3mb olduğuda olmustur) şimdi gün boyu ne zaman açarsak açalım 200kb ile indirme yapıyoruz ve bu hız hiç değişmiyor.Kyk kendi internetine kişiye özel sınır koyabilir mi ? Kullanım yokken 1 kişiye 2mb hızı vermektense herkese 200kb hız gibi bir sabit değer olabilir mi ?

rootlu bir android cihaz ediniyorsun hemen sonra wifi kill indiriyorsun agda ne kadar insan varsa blocklayabiliyorsun okul netinde denedim başarılı , film filan indiriyorum hd çok kaliteli neti var , şuan baglı bulundugum net birisi pc digeri televizyon

Kyk wifi hız sorunu...

ya arkadaş sen bunu niye dışarda kullanıyorsun babanın malı mı o internet. sürekli indirme yapanlar da yanlış yapıyor sen de. iki yanlış bi doğruyu getirmez

zevkli oluyor hocam :D gereksiz gereksiz facede takılıp kastirmasinlar neti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana kalırsa hız sınırlama işlemini yaptıran kurum KYK'dır, altyapıdan 100 Mbit internet gelse bile kullanıcı başı gelen hız 256 kbps'ye sınırlandırılmış olabilir.
  • 200 kb bulmuş hala konuşuyor

Ama daha yüksek hız istersen wifikill kur

• quote:

Torrent kullanımı ysak ama vpn ile kullanıyorum ben , gün boyu 200kb hep aynı indirme hızı , 201 yada 199 olmuyor hep 200 bu bana garip geliyor

Adı ne, hangisini kullanıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de hız testi yapıyorum download 1.5 - 2 mbit ama upload 30 mbit çıkıyor. aralık ayının başından beri böyle bu internet. yazıklar olsun
  • ben de kyk yurdunda kalıyorum ama sürekli dns probe finished no internet hatası geliyor googleda, dns de kullanmıyorum araştırdığım çözümleri uyguladım ama sonuç değişmiyor yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypros

ben de kyk yurdunda kalıyorum ama sürekli dns probe finished no internet hatası geliyor googleda, dns de kullanmıyorum araştırdığım çözümleri uyguladım ama sonuç değişmiyor yardımcı olabilecek var mı?

Yok. Yurdu atom bombasıyla yok et. Kykda kalıyorum çözüm yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

ben de kyk yurdunda kalıyorum ama sürekli dns probe finished no internet hatası geliyor googleda, dns de kullanmıyorum araştırdığım çözümleri uyguladım ama sonuç değişmiyor yardımcı olabilecek var mı?

gelen bildirime tıkladıktan sonra 2 kere yine gitti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

gelen bildirime tıkladıktan sonra 2 kere yine gitti

Gerçekten internette takılmak istiyorsan şu saatleri tercih et. 02.00-16.00 diğer saatlerde herkes idmden çekiyor, ne çekiyorsalar!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabaha karşı 4te falan hızlı oluyo:D

• Benim gibi 4 5 mbit ile indirme yapan vardır belki

• her bir yurt binasına(blok) 1 gigabit bant genişliğinde fiberoptik ile bağlantı sağlanıyormuş. bizim binada 600 öğrenci var 1 gigabit=1000 megabit, 1000megabit/600öğrenci=1,67 megabit, o da yaklaşık 213 kilobyte/saniye eder. Adamlar bant genişliğini her bir öğrenciye eşit dağıtmış ama sorun da burda herkez her saniye internet kullanmıyor ki. Bence o an giriş yapmış olanlar arasında bölünsün örneğin 50 kişi giriş yapmışsa kiş başına 2520kb/sn düşsün.
  • mantıklı ,aynı sorundan müzdaribim
  • alfa wifi adaptör al, omni anten al.
    hotspot'u delmek biraz zaman alır ama imkansız değil

Neyse boşver, 1gb bant genişliği 1 blok için yetersiz zaten.
    Al bi panel anten, oda'da pencereye konumlandır dışarıya link at, bulursan bağlan emin ol hız tavan yapabilir.
    2 yıl bu yöntemle eve internet bağlatmadım, beini ile wep, bt ile wpa kıra kıra biraz kul hakkı yedik
  • quote:

Gerekli cevabı pm 'den attım.
    Yurt göervlisi ile konustunuz mu hiç internet yavas vs diye..

bizede bir pm atsan
  • kusura bakmayın konuyla ilgisiz ama

Şuan KYK yurtlarına ögrenci alımı varmı
  • hocam mantıklı bir şey gibi görünüyor yaptıkları hamle ama işin kötü yanı şu ki benim çoktan razı olduğum 213 kb/sn hızıyla uzaktan yakından alakası yok. ya zaman zaman byte ile indiriyorum, bu şaka değil. yalnız ilginçtir; upload hızı halen fena değil. mega.co.nz'ye yükleme yaparken hala 1.5 mb ile upload ediyor. eski hızına kıyasla bu bir şey mi? değil tabii ki. caps'im var durun onu atayım:

http://imgur.com/KvS2Zl6

bu caps bana ait, ve tr standartlarında ciddi bi hız demek. bu interneti alıp bu hale getirmeleri benim canımı sıkan zaten. en baştan yavaş olsa neyse dicem de, böyle olunca koyuyor insana.
  • aynen sene başında çok iyidi. Hacı bende de zaten bir tek idm 200 ü görüyor yoksa normal tarayıcı 20kb/sn. burda da upload hızı yüksek.
  • Yil 2016 cankirida yeni yapilan fiber hat cekilmis yurtta 30kb hiz var. Bence sikayet etmeyin :)

• dostum hızlandırma yolları var bknz : Kyk internet hızlandırma:https://blojen.com/kyk-yurt-internetini-hizlandirma/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.