Şimdi Ara

Kyk wifi hız sorunu... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
49.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hotspot shield kullanırsanız hız sınırınız kalkar arkadaşlar benden size son sınıfta okuyan tecrübeli biri olarak tavsiye. millet 144p izleyemezken ben 720 izliyordum. Şimdi 1km etkili wifi adaptörler kampüsün netine bağlanıyorum. Muğla kykda.
  • Sene başında indirme hızı 1-1,5 mb/s civarı iken son bir haftadır 30 kb/saniyelerde.

Eskiden aktif servis kısmında sınırsız internet yazıyordu şimdi 256K internet service yazıyor. Önceden akşam saatlerinde bağlantı olmuyordu olsa da kopup duruyordu o sorun ortadan kalktı en azından ama 256 kbps çağ dışı en azından sörf için 1 mbit falan verilmeli. İndirme olayını engellemek için de aylık kota koyulabilir aslında.

Kyk wifi hız sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Bean -- 7 Mart 2017; 18:17:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben oyun indiriyom ondandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim internet hızı 50 kbps zor görüyor. tamam illa sınırlama getirecekseniz bari kotayı geçmeyenlere bu kadar vurmayın. hani kotayı geçince 250 lere düşecekti? valla ben kotayı bile geçmediğim halde dediğim gibi 50 leri zor görüyorum. bir de sanki internetin hızı neydi ki kota getirme gereği gördüler? bağlantının en yoğun olduğu saatlerde (ki bu genelde akşam saatleri olur) bile internet hızımız en yavaş 100 lerdeydi. bu da gayet iş görür seviyelerdi. önceden portal sayfasına girmek biraz zor olurdu şimdi ise girmek imkansıza yakın. portalın hızı niye yavaş abi onu da çözemedim. içine ettiler internetin.
  • hocam düzelmesini bekleme
    öğrenci ne zaman azalırsa ancak o zaman doğru düzgün internet hızına ulaşabilirsin
  • Bende Muğla kyk da kalıyorum internet hızı gün ortasında 3-4 kb oluyor. İndirme yapmak zaten imkansız, sosyal medya hak getire, güya bize kota vereceklerdi 25 gb yi geçince 200 e düşecekti hızımız lakin 200 ün onda birini bile alamıyoruz. Hotspot kullanmak indirme sorununu bi nebze çözüyor ancak ucuz bir şey değil ve günlük sınırı var malesef. Bu konuyu baştan aşağı okuyarak şunu farkettim konu 2014 te açılmış yıl oldu 2017 ve gidişat birazcık bile iyiye gitmiyor hep kötüleşmiş kötüleşmeye de devam edecek anladığım kadarıyla.
  • Bizim burda sabah 6 ve 11 arası 40 mbit oluyor hız, şaka yapmıyorum ciddi ciddi bu hızları görüyorum. 11'den sonra hız düşüyor ve 2-3 mbit oluyor.

• beyler yatak parasına yurtta kalıyorsunuz bide yok internet yavaş yok bilmem neyavaş diye yakınıyorsunuz. Şükür edin üstünüze kar yağmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

değerini bilin bizde google gelmiyor herkes torrentci çıktı yurtta

Kyk torrent desteklemiyor

• yarı özel yurttayım internet hızı saniyede 5 mb :D

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Kar yağmıyor diye internete mi girmeyelim :D Tez yazanlar ödev yapanlar final, vize çalışanlar var bilgisayar mühendisliği vesaire okuyanlar var alooo
  • SoftRock kullanıcısına yanıt
    Bende muğla kykda kalıyorum. Wifi adaptörü benimde aklıma gelmişti ancak hepsinin alanı çok kısa. Siz nerden aldınız ?
  • Polonya da yurttayım, buranın kyksı diyebilirim, adam başına 100mbps download ve 100 mbps upload var, isterse başkası ölümüne oyun indirsin, senin internetin ayrı ve kızlı erkekli

• quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Bende muğla kykda kalıyorum. Wifi adaptörü benimde aklıma gelmişti ancak hepsinin alanı çok kısa. Siz nerden aldınız ?

F blokta kalıyordum residorma bakan tarafta gayette rahat iş görüyordu. Markasını tam olarak hatırlamıyorum malesef everest olabilir. Diğer tarafa bakıyorsanız f bloktaysanız maksitatın wifiye bağlanabilirsiniz.

• SoftRock kullanıcısına yanıt
    Bende f blokta residorma bakan taraftayım. Ancak zemin kattayım. Sizce bir farkı olur mu ?
  • Gece yarısı 60mbps dowmload 40mbps upload gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SkyKiller-

Bende f blokta residorma bakan taraftayım. Ancak zemin kattayım. Sizce bir farkı olur mu ?

Olur ben en ust kattaydım. Çekim en alt katta kötü olur gibi. Hot spot shield hızlandırıyorsa bence onu kullan. Anten alma.

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak bende kyk'da kalıyorum.

Sabah 5 ile 10 arası internet hızı download 60mbit upload 80 falan. Ama saat 11'i geçtimi girilmiyor.

O yüzden sabahları kalkıp torrent indiriyoruz.

Benim soracağım şey ise 24 saat boyunca YouTube hızlı sadece Youtube 1080p video izle kasmiyor. YouTube'da iken 2-3 mbit alıyoruz. Biz bu YouTube'daki hızı normal olarak kullanma şansımiz var mı? O sunucuları kullanma gibi. Bir şeyler yapamaz mıyız? YouTube 1080p Instagram foto yüklenmiyor. Yardım!!!!!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.