Merhaba, hiç böyle bir rahatsızlık yaşayan oldu mu? Geçtiğimiz pazar akşamı saat 22.00 sularında bir anda kendi kendine karnımın sol alt tarafında ağrı oluşmaya başladı. Pazartesi akşam saat 18.00'e kadar gözlemledim ve anladığım kadarıyla yemeği sindirdikten sonra dışkı oluşumu başlarken (muhtemelen kalın bağırsak bölümünde) karnımın sol alt tarafında çok fena ağrı oluyor. Sanki bağırsağım hassaslaşmış gibi. İçinden gaz dahi geçtiğinde ve baskı yaptığında rahatsız ediyor. Pazartesi akşamı acile gidip göründüm ve kan tahlili sonucumda CRP (enfeksiyon) seviyem ve Amilaz (Serum/Plazma) seviyem bir tık yüksek çıktı. Üstüne tomografi çekildi ve "Mezenterde kısa aksı 1 cm'den küçük lenf nodları izlendi." diye bir sonuç çıktı.
Acildeki doktor genel cerraha görünmemi istedi. Bir de pinix diye bir ilaç verdi ama ilaç hiçbir işe yaramıyor gerçekten. Akşam saatlerinde eve geldiğimde biraz iyi gibiydim. Yemek yapıp yiyip, probiyotikte zengin, bağırsağı besleyici neler varsa yemek istedim. Yemeği yedikten yaklaşık 1 saat sonra yine aynı sorunu yaşamaya başladım. Ağır karın ağrısı, sancısı. Kendimi yerde kıvranırken buldum. İki büklüm biraz bekledim ve biraz gaz çıkınca rahatladım. Sonrasında tuvalete çıktım, biraz da öyle rahatladım. Şimdi bu saatte yine sancıdan ve ağrıdan uyandım.
Böyle bir rahatsızlık çeken oldu mu? Ya da bu hastalığın ne olduğunu bilen birisi lütfen yardım edebilir mi ?
Herkese merhaba,
Elimde Snopy mx-v19 direksiyon seti var. Arkadaşlar bu direksiyonun biraz kör noktaları var, özellikle kalibrasyon ayarı yaparken belli ediyor ve tabi oyunlarda da rahatsız ediyor. Mesela direksiyonu sağa veya sola doğru çevirirken yaklaşık 20-25 derece çevirdikten sonra algılıyor.
Direksiyon kalibrasyonu yaptığım ekranda sayısal olarak ham veriyi gözlemlediğimde ise x ekseninde ve 0-255 aralığında sağa dönüş için 128-145(direksiyonu sağa çeviriyorum) aralığı ve 110-128 (direksiyonu sola çeviriyorum) aralığı tamamen yok. Değer her zaman 128'den 145'e veye 110'a atlıyor.
Sorun belki cihazın içindeki potansiyometrededir düşüncesi ile cihazı söküp 4-5 tane farklı değerlerde potansiyometre bağlayıp denemeler yaptım ancak sonuç hepsinde aynı. Sizce bu sorun neden kaynaklı olabilir? Yazılımsal mı yoksa donanımsal mıdır?
|
IDM, Chrome-Opera-Mozilla'da çalışmıyor
|
Medal of Honor Pacific Assault fps drop sorunu
Twitch uygulamasında ekran kayması
Hotspot Shield mi? Windscribe mı ?
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.389 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar