Şimdi Ara

IDM, Chrome-Opera-Mozilla'da çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Idm hiçbir tarayıcıda çalışmıyor. Eklentiyi programın kurulu olduğu yerden de atıp etkinleştirmeye çalıştım ama değişen bir şey olmadı. Bir süre sonra EagleGet programını kurdum Idm yerine. Sanırım 3-4 gün sonra o da aynı problemi vermeye başladı. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu hiç?

• Yazdıklarım Opera için geçerlidir;

IDM'i next next diye standart kurulumu yapın.
    Daha sonra IDM'in yüklü olduğu dizine gidin. Standart olarak "C:\Program Files (x86)\Internet Download Manager" olmaktadır.

Şimdi Opera tarayıcınızdan sol yukarıdaki O ya basın ve eklentiler sayfasını açın (Eklentiler > Eklentiler) veya ctrl + shift + E

IDM in yüklü olduğu dizindeki "IDMGCExt.crx" bu dosyayı bulun, kulağından tuttuğunuz gibi eklentilerin açık olduğu sayfaya sürükleyin ve oraya bırakın.
    Daha sonra sağ taraftan yükle'ye basın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • up efenim
  • +up , hiçkimse böyle bir dertle kaşılaşmadı mı?
  • Dün bu programı kurdum ve bir kaç saat sonra silmiştim.Çünkü tasarımı ve arayüzü felaket kötüydü.Chrome'da kullandım ve 1 tane film indirmiştim.Bir sorun çıkmadı bende.
  • Nereden indirmiştiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehayi

Nereden indirmiştiniz?
    Kendi sitesinden.

http://www.internetdownloadmanager.com/
  • Teşekkür ederim, denedim ama değişen bir şey yok :/
  • Yazdıklarım Opera için geçerlidir;

IDM'i next next diye standart kurulumu yapın.
    Daha sonra IDM'in yüklü olduğu dizine gidin. Standart olarak "C:\Program Files (x86)\Internet Download Manager" olmaktadır.

Şimdi Opera tarayıcınızdan sol yukarıdaki O ya basın ve eklentiler sayfasını açın (Eklentiler > Eklentiler) veya ctrl + shift + E

IDM in yüklü olduğu dizindeki "IDMGCExt.crx" bu dosyayı bulun, kulağından tuttuğunuz gibi eklentilerin açık olduğu sayfaya sürükleyin ve oraya bırakın.
    Daha sonra sağ taraftan yükle'ye basın.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • Probis kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Söylediklerinizi diğer tarayıcılarda da denedim ancak hiçbirinde çalışmadı. Nedense ekleme işleminde problem olmuyor ancak ekledikten sonra solgun görünüyor IDM eklentisi.

Göründüğü gibi. Chrome'da ise böyle:

Günlerdir bakmadığım yer kalmadı. Sonunda format atacağım gibi duruyor.

• Probis kullanıcısına yanıt
    saol dostum denedim işe yaradı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.