Şimdi Ara

KYK YURDU/BURSU VE DİĞER BURSLAR! (AİLEMİN GELİRİ/BORCU ÇOK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna çıkıp bana çıkmaz ise çok pis torpil dönüyordur derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Bende haftalık 25 tl alıyodum aldıgım o parayla yemek yemiyerek biriktirerek pc toplamıstım 2. El :d

• Aylik 6 7k giriyor bizim eve de, borc var ama kyk bile ilk asamada cikmadi cok umitlenmeyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebutem12

Aylık 1 milyar varsa elinde ve eğer çok ultra harcaman yoksa ve kykda kalırsan 700 tl kalıyor sana 1 aylık harcama için.Gayet iyi bir rakam.
    Hocam kyk yurdu çıksa aylık 1 milyar çok rahat yeter ama çıkmayacak yüzde 99. Özel yurt 1.750 tl, aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Konuda ki arkadaş ise aylık 300 TL'yi ezmiş
    Ya hocam cevap vermeyeyim diyorum ama siz Allah için nerede yaşıyorsunuz? Kitap, kıyafet, aktiviteniz veya hobiniz yok mu? Bir okuma kitabı olmuş 35 lira.
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Hobim satrançtı okulda oynuyordum.Turnuvalara da katıldım.Onun haricinde kitabıda kütüphaneden alıyordum.Ordaki kitapları keşfediyordum.Sinema veya arkadaşlarlakafeye gitmedim ama çıkışta çekirdek kola yapıyordum.Haftalık 30 tl yetiyordu.Tabi son sene dersaneye git gel ve orda da yenen yemek neticesinde son sene zam gelmişti.Sonuç çapa.

• kimse senin borcunu önemsemez.Ne aldın borç ile? 10k+.

dilenci ve yüzsüz bir nesil gümbür gümbür geliyor.
    Kardeşim ailemin 10 bin TL+ geliri var diyorsun birde burs diyorsun. Tek borcu olan aile sizin aileniz mi sanıyorsun? Benim babam memur ve tek geliri olan bir aileyiz. Malatya'da yaşıyorum. Kendimce yaptığım aktiviteler var, hayat bana para biriktirme sanatını öğretti. Fakir edebiyatı yapmıyorum, sizin durumunuzda bizim durumumuzda gayet iyi. Asgari ücretle geçinen ailelere burs çıkmıyor bu ülkede. Araya torpil koyup 10 bin TL+ maaşı olan ailelere çıkıyor.

• Çok umurundaydı kyk nın borçlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Senden başka okuyan kardesin var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

Aylik 6 7k giriyor bizim eve de, borc var ama kyk bile ilk asamada cikmadi cok umitlenmeyin bence.
    kykdan umudum yok hocam ama kurumlardan burs alabilir miyim onu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Kardeşim ailemin 10 bin TL+ geliri var diyorsun birde burs diyorsun. Tek borcu olan aile sizin aileniz mi sanıyorsun? Benim babam memur ve tek geliri olan bir aileyiz. Malatya'da yaşıyorum. Kendimce yaptığım aktiviteler var, hayat bana para biriktirme sanatını öğretti. Fakir edebiyatı yapmıyorum, sizin durumunuzda bizim durumumuzda gayet iyi. Asgari ücretle geçinen ailelere burs çıkmıyor bu ülkede. Araya torpil koyup 10 bin TL+ maaşı olan ailelere çıkıyor.
    Hocam fakir edebiyatını bende yapmıyorum, bazı ailevi nedenleri de "borç" adı altına aldım. Yani borç olmasa bile bana gelecek para miktarı artmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirinciGelenSperm

kimse senin borcunu önemsemez.Ne aldın borç ile? 10k+.

dilenci ve yüzsüz bir nesil gümbür gümbür geliyor.
    Şu forumda ağzımı bozdurmayın lütfen.

1- Borcu ben yapmadım.
    2- 10k artı paradan bana olan pay sabit.
    3- Sana sorduğum soruyu cevaplamayacaksan gereksiz yere meşgul etme konuyu. Sana burada her özel nedeni söyleyecek halde değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-299E3B5E7

Hobim satrançtı okulda oynuyordum.Turnuvalara da katıldım.Onun haricinde kitabıda kütüphaneden alıyordum.Ordaki kitapları keşfediyordum.Sinema veya arkadaşlarlakafeye gitmedim ama çıkışta çekirdek kola yapıyordum.Haftalık 30 tl yetiyordu.Tabi son sene dersaneye git gel ve orda da yenen yemek neticesinde son sene zam gelmişti.Sonuç çapa.
    Sana kısa bir gider listesi yapayım lise için
    1- YGS/LYS kitapları(toplam 30 kitabım varsa bunu haftaya böldüm) haftalık 20tl ve okuma kitapları aylık 56tl(haftalık 14tl)
    2- Haftada 1 gün dışarıda yemek minimum 20-25 tl
    3- Giyim kuşam ayda 2 kıyafet alsam 60 tl'den 120 (haftalık 40)
    4- Haftada 1 cafe 12tl
    5- Fitness aylık 80 (haftalık 20tl)
    sadece bunları yazdım sana.
    Toplam 106 tl ediyor haftalık. Bu hesaplamada minimum şeyleri yazdım ve en az 5 madde daha ihtiyaç listesi var. Bu yüzden sırf sidik yarıştırmak için haftada 20 30 tl harcıyordum demenin hiç bir bilgilendirici yanı yok. Sen asosyal takılıyorsan veya kendini geliştirmek uğruna bir şeyler yapmıyorsan, bu senin sorunun. Bu konuyu bilgilenmek için açtım, lisede haftada kaç tl harcıyordunuz demedim. Borçlar burs almamı engelliyor mu engellemiyor mu bunu sordum. Gereksiz gönderi kalabılığı yapıp çapayla veya para harcamanla sidik yarıştırmanı başka yerlerde yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiengavus -- 1 Eylül 2018; 23:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezuntipci

Senden başka okuyan kardesin var mi
    lise var
    Emredersiniz beyin bey.
  • +10 bin imkansız gibi ev de kira değilse kardeşin de yoksa şansın 0

Kaç kişilik peki hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Kaç kişilik peki hocam
    4
  • Resmiyette 10 bin felan gözükmüyorsa sorun olmas ve şehir dışında ise ünin çıkar sana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.