Şimdi Ara

kyk yurdu çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar devlet yurduna yerleşmeyi düşünüyorum üniversitem hitit üniversitesi(çorum)
    başvuru yaparken öncelikli yüksek ücretli yurları istedim vede hak kazandım şimdi bendeki sorun ben sanıyorumki yüksek ücretli oldunmu 2 veya 4 kişilik oda verirler daha fazla para vericem sonuçta düşüncemde yanılıyormuyum acaba

birde devlet yurdu özel yurtlarla kıyaslama yaparken ne eksiği yada fazlası var ?

• Hayırlı olsun. Yüksek ücretli evet daha az öğrenciyle kalabileceğin bi ortam. Ben normal ücretlideyim 6 kişi yani
  • obowwwwwwwwwwwww

bana devlet yurdu deme kanka....

kürt kaynıyoo..... uyumuyolar.... ben kısaca anlatayım yarın sınav var neden uyumuyonuz dedim oda urfalı tam kro...

kakh kakh uyuma ölünce zaten uyucaz dedi...

günde 2 saat uyku.. sigara içiliyo.. kumar oynanıyo...her türklü pislkik

ŞU KADARINI SÖYLİYİM O RAYA GİDEN OKUYAMAZ DEVLET YURDU....PEHHHH
  • hade yhaaa az çekmişe benzemiyorsun eyvallah kardeş öyle diyosan ... boş beleş insanların çoğu oraya gider diye düşünüyodum sende şimdi böyle diyince soğudum hiç bilmezdim okadar olabilceğini

yüksek ücretli oluncada farketmez değilmi? yha çok para kalıcaktı cebimde tühh
  • abartmayın beyler o kadar da değil.Sana ters adam denk gelmiştir.Bizde de kağıt oynanır ama vakit geçsin diye herkes oynamak istersen.Arkadaşım sen git yüksek ücretliye kaydol inan pişman olmazsın
  • İkinizde aynı kişisniz gibi bir hisse kapıldım umarım yanılıyorumdur

@acer216 boş beleş dedigin çoğu insanın okumak için kalmak zorunda oldukları yer kyk .. herkesin babası senin ki gibi zengin olmayabiliyor l . Herkesin yüksek ücretli yurtta kalacak parası olmuyor .. 8 kişiyle aynı oda da yatmaktan kim hoşlanır ? herkes ister tek başına bir ev tutup üniv okumayı ...
  • Uludağ Üniversitesinde KYK yurtları 8 kişiydi ve odalarda priz yoktu. Sadece 1 dolap . çamaşır odalarında 5er ve giriş katında 50 tane priz vardı. Projeyle gelen 17 ülkeden 300 eleman vardı ve bizi oraya yerleştirdiler. B.K gibydi ayıptır söylemesi. O kadar ülkeye rezil olduk. KYKda ölsem kalmam hele ki Uludağda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 31 Ağustos 2010; 1:20:40 >
  • ne zorum var hades:) sen beni yanlış anladın tabiki öle.. boş insanlar derken yurt çorumda myo nın içerisinde. 2 yılllık okuyupta sırf askerlik uzatmak gibi okuyan okuma derdi olmayan bir çok tanık var onlaraydı lafım meclisten dışarı :)

yuh:) priz bilemi yok valla rezil etmişler benimde işim olmaz gibi uu makine müh. bide zor bölüm derler özel yurt iyi gibi:)bakalım bir görülim ne çıkacak karşımıza
  • Başlığa bi girdim neye uğradığımı şaşırdım biri Türk Kürt der diğeri yhalı yhulu konuşur... Kolay gelsin.
  • adam gelmiş 29 yaşına ünv... 3. ünv.... miş .. diyor ki resmen askerlikten kaçmak için geliyom diyor. kyk da kalıyor...

sabah akşam poker oynuyo.... boyna gülüyo.... eli neresin de hahhah hihihihi....

uyu derin uyumaz öküz gibi sigara içer... 5 dk bir...

kürt bilader...

hani yahudi falan diyorlar yaaa... hep fasa fiso kürtler işte bunlar kyk dalar. en pis ırk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exapor -- 31 Ağustos 2010; 10:47:58 >
  • evanes amacın ne kardeş çıkıntı yapmasan olmaz değilmi
  • exopor anlıyorum seni ne demek istediğini fakat yazdıklarını parantez içine al iyi kürtler de vardır içlerinde belli ağzın yanmış bit için yorgan yakılmaz bea belkide sana öyle denk gelmiştir ben biraz çabuk sinirlenirim heralde o bahsettiğin yurttaki insanlarla bir dk bile bulunamaz dım

canqrr arkadaşımda diyorki pişman olmassın git.. inan çok kişi bana bu sözü söyledi ama bir okadarda sakın ha gitmede dendi

benim bir arkadaşım var atatürk üniversitesinde oda bu yurtlarda kalıyor 4 kişi odada priz banyo tuvalet var gayette memnun normal ücretli yurtlardan ayrı bir binada ama işte bnm ilkönce yurdu görmem lazım

çok teşekkür ederim yazdıklarınız yorumlar için soru işaretlerim en azından belirginleşti görüp son kararımı veririm artık
  • yurtda karşınıza kimlerin çıkacağı şans işi ben istanbulda aös'de kaldım.sosyal olanak bakımından gayet yeterli bir yurttu sineması,masa tenisi,digitürk,kocaman kütüphanesi vardı.ilk katta kalanlar şanslı çünkü o binadan sorumlu memurlaın odası ilk katta.belli aralıklarla odaları kontrol ediyorlar.etüt salonları da fena değildi.4 kişi kalıyorduk.tabi her çeşit insan vardı yabancılık uyruklusu doğulusu kahveci gençliği mhpsivs.zaten ara sıra kavga ederler camları kırarlardı.karma yurttu kızlar abazan kahveci gençliği yüzünden fazla dışarı çıkmazlardı sadece yemekten yemeğe.marmara üniversitesine de iett her sabah otobüs kaldırırdı.
  • KYK yurtları iki tiptir: genel yurtlar, yüksek ücretli yurtlar.

Genel KYK yurtları: Ayda 90 TL ödersin. Odalar en az 6 kişiliktir. Odalarda priz ya vardır ya da yoktur, yurttan yurda değişir. Banyolar ve tuvaletler ortaktır. Temizlik ve güvenlik şüphelidir, yurttan yurda değişir.

Yüksek ücretli KYK yurtları: Yurttan yurda değişir; ama ayda 100-150 TL arası ödersin. Odalar en fazla 4 kişiliktir. Odalarda priz vardır. Banyolar ve tuvaletler odalardadır. Temizlik ve güvenlik, genel KYK yurtlarına göre daha kalitelidir.

Koca İstanbul'da da yüksek ücretli KYK yurdu sadece 2 yerde var: Avcılar ve Davutpaşa. Buralar İTÜ'nün Maçka ve Maslak kampüslerine uzak diye KYK başvuru formunda önceliği genel yurtlara verdim. Buradan da Abdi İpekçi Erkek Öğrenci Yurdu'nun çıkmasını umuyordum; ama Bahçeköy Karma Öğrenci Yurdu çıktı. Internet'te araştırdığım kadarıyla bu yurdu öven de var, yurda söven de var. İnşAllah İTÜ'nün kendi yurtları çıkar, çıkmazsa da 1-2 ay çıkana kadar Bahçeköy'de idare edeceğim.

Çorum'da şanslısındır ama. Şehir içinde ulaşım zor değildir. Yüksek ücretli KYK yurdu üniversitenin kampüsünde bile olabilir veya olmasa da ulaşımı dediğim gibi zorlamaz.

• kardeş ben pişman olmazsın derken yüksek ücretliyi kastettim. Genel kyk ya garanti veremem ama ben çok memnunum. 3.senem olacak inş kyk da. 4 senemi de kyk da geçireceğim. Kötüledikleri kadar berbat olsa kalır mıyız biz sence? Maddi durumum çok şükür çok kötü de değil ortalama yani. Ama kyk çıktı ve ben de gittim kaydoldum.
  • kardeş kısaca derim. paran yoksa okumaya gitme. Hayal kurma. kyk da okulu 8 senede bitiremezsin.sınıfta kala kala imanın gevrer. bitiremezsin okulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exapor

kardeş kısaca derim. paran yoksa okumaya gitme. Hayal kurma. kyk da okulu 8 senede bitiremezsin.sınıfta kala kala imanın gevrer. bitiremezsin okulu.

Bazı zorlukları var ama çok abartıyosun bence o kadar öğrenci kalıyor kyk da 8 senede mi bitiriyor onlar....
  • Beğenmiyorsanız kalmayın be.Gidin ev tutun hep 90 lira hem de ev konforunda mı olacak?Bana kyk bile çıkmadı geçen sene pansiyonlarda kaldım,dsi misafirhanelerinde kaldım 5 ay bisküvi,kraker,tavuk döner yedim,yemek var diye cemaat evlerine gittim biri beni yemeğe çağırsın diye bekledim.
    Üniversite yok o kürt, bu arap derseniz işiniz zor.Her yerden her milletten adam geliyor oraya.
    Bizim millet çok acayip 4 yıllık fakülte kazandı diye herkesin ona kolaylık yapmasını istiyor.Kendini normal halktan farklı bir yere koyuyor üstün görüyor.2 yıllık okuyanı adamdan saymıyor.Kimisi okuyor diye bedava burs istiyor kimisi kalacak yer.Yüzbinlerce üniversite okuyan var hangi birine burs verilecek?
  • @exapor

Hangi üniversitenin yurtlarından bahsediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exapor

adam gelmiş 29 yaşına ünv... 3. ünv.... miş .. diyor ki resmen askerlikten kaçmak için geliyom diyor. kyk da kalıyor...

sabah akşam poker oynuyo.... boyna gülüyo.... eli neresin de hahhah hihihihi....

uyu derin uyumaz öküz gibi sigara içer... 5 dk bir...

kürt bilader...

hani yahudi falan diyorlar yaaa... hep fasa fiso kürtler işte bunlar kyk dalar. en pis ırk..

Arkadaş anladığım kadarıyla Kürtlerden kalan bi KUYRUK acın var... Fazlamı bastılar kuyruğuna acaba ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.