Şimdi Ara

KYK Yurduna arabayla gelinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

neden

• Codix C kullanıcısına yanıt

kaplumbağa deden    

• Codix C kullanıcısına yanıt

Mezun olduktan sonra istatistikçilerin çalıştığı çoğu alana başvurabiliriz hatta kendimizi geliştirip yapay zekaya bile kayabiliriz sen niye böyle düşünüyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

istatistikçiler her yerde iş buluyo ya zaten

• kykda kalan aktüerya okuyan altında 1-1.5’luk araç kombinasyonu sadece tek bir kişi vardır tüm panel cimer siber starlink altyapısı üzerinden bu kriterleri karşılayan herkese bakıp senin kim olduğunu bulup ifşa edeceğim

• hacettepe aktüerya yapay zeka alanında çalışan nitelikli mezunları ile bilinen bir bölümdür

• kralkerem kullanıcısına yanıt

• DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

yapma

senin için yolun sonu geldi......

aktüerya gayet iyi bölüm ama tr'de kendilerini pek açıklayamadı bence. amerika'da falan sağlam pasta dilimi burası. yurt dışı hayalin varsa umut satmayayım ama mümkün youtube'da falan çok denk geliyorum. bu arada gördüğüm kadarıyla sağlam bir mat bilgisi şart. baya mat çalış. okulda öğrendiklerini geçiştirmelik öğrenme.

sigortacılığın fena kazandırdığı bir ortamda şu bölüme atıp tutmak bence ehh ne diyim. trde bile junior iş ilanı var yani ben beklemiodum mesela. çoğu data analytics rolünde falan da actuarial science yazıyor mesela. amerika'da harbiden değer gören bir bölüm gibi duruyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 9 Mart 2025; 14:35:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.