Yaklaşık değeri 1 1.5m olan bir aracımız var. Ailem zaten pek kullanmıyor istersen ankaraya götürebilirsin diyor. Yurdum fazla merkezi bir yerde etraftaki avmlerden plazalardan 9-5 saatlerinde park yeri bulmak biraz zor olabilir gibi duruyor ama bir şekil bunu halletsem veya yurdun önündeki park yerine konabiliyorsa koysam. Herhangi bir sorun olur mu? Yurt görevlilerinden birinin sen çok zenginsin yerine başkasını alalım deme ihtimali veya yurttaki öğrenciler altındaki arabaya bak utan milletin hakkına giriyon burada kalıyon gibi şeyler söylerler mi? Daha önce kyk yurduna arabayla gideni göreniniz oldu mu? Ayrıca anahtar güvenliği nasıl sağlanmalı laptopla aynı şekilde mi korunmalı yoksa gece yatarken falan 2 anahtarı da cebe mı atayım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KYK Yurduna arabayla gelinir mi?

-
-
Olm sizin yurtlarda harbiden böyle şeyler oluyor mu la
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motor getiren var. Araba getiren görmedim.
-
sülalene sövdüreceksen getir
-
Arabayı yurda yakın başka bir yere park et
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek anahtar götürürsün çok kasma araban olursa yanında gezen çok olur onlara dikkat et sen zenginsin git gibi bir durum da daha önce görmedim de olacağını da sanmıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üniversitede öğrenci evi ve araba muhabbeti yapmayın.
hocam pahalı arabayla gelenler de var diye düşünüyorum togg gördüm corolla gördüm skoda gördüm hepsi yeni modellerdi.
yurdun önünde otopark var neden oraya koymamamı tavsiye ediyorsun?
neden
şu an ankarada hâla adam akıllı arkadaş bile yapamadım aslında gayet sosyal birisiyim. Arabayla gelirsem param olduğu için insanlar daha fazla mı yanaşır diyorsun?
yanaşmaz direk dostun olurlar bu hayatta çıkarcı insandan fazla bir şey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Getir gitsin bişey olmaz. Yanına da arabana sebep gelen tipler olursa uşak muamelesi yapabilirsin. Pompaya yardım beklersen bu tip kişiler kaybolur
it gibi yalnızım aslında iyi gider gibi
götürme arabayı çalıp parçalarını ostimde şaşmazda okuturlar.
-
Millet kyk bursu ile yakıtını dolduruyor hiçbir şey olmaz oyna devam. Çevrende arabanla gezmek için sülük gibi yapışanlar olur onları ayırt etsen yeterli.
kendini kullandırmayı seviyorsan yalnızlığın araba olmadan da gidebilirsin. herkese içecek- yemek ısmarla bak çevrende dönmüyorlar mı. ama sonrasında bir inek gibi senden nemalanmak isteyeceklerdir ve organik bir arkadaş çevren olamaz o durumda. devamlı seni veren el olarak görürler. o şekilde de bir süre sonra kendini kötü hissedebilirsin.
okuduğun bölüm nedir bilmemekle beraber, 2. sene arkadaşlıklar daha iyi oturacaktır. sen sınıfından birileri ile kalmaya bak kyk da. ordak payda artınca paylaşım da arkadaşlıkda artar.
araba götürme olayı bence çok saçma. ha durumun çok iyidir arabada götürürsün ama özel eve de çıkarsın. yurdu boşa işgal de etmezsin. ama orta halli bir aile mensubusundur baban araba sürmüyordur yada babanın resmi işlerde bir şirket arabası yada makam arabası vardır sende evde yatmasın diye araba götürürsün. ne bileyim bana ters bir durum. sizler çok taze ve genç siniz. viraz şahsi araba için erken bence.
-
dediğin gibi araba evde garajda yatıyor bizimkiler kullanmıyor. eve çıkacak param da var ama kyk daha konforlu geliyor.
aktüerya'ya o kadar masraf yapılmaz, git meslek öğren boşa oyalanma üniversitede.
-
Sırf bu tipleri kudurtmak için bile getirirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

sülalene sövdüreceksen getir |
Benzer içerikler
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- tyt genel deneme önerileri
- lise diplomamı kaybettim
- mert yiğit yıldız
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X