Şimdi Ara

KYK YURTLARINDA TUVALETE GİRİLEN TERLİKLE ODAYA GİRİLİYORMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Yerlerde halı yokmuş.
    -Bütün yurt aynı yere tuvaletini yapıyormuş.
    -Yemeklere şap atılıyormuş(kızlar sizin için söylüyorum yoksa maymuna dönüşürsünüz aşırı kıllanmadan)
    -Yurda çıkınca memurlar teklif ediyormuş(Lgbt hadi iyisiniz)

Yani yurda çıkmayın saygıdeğer liseliler,sizler için araştırdım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bisk Tr e git bak yok öyle bişey dostum yarı özel yurtlarda tuvalet 3-4 kişinin kullanımında terlik oda arkadaşlarının sorunu yerde halı yok ama bu zaten çoğu yurtta olmayan bişey yemeklerinde bi etkisini görmedim ben
    Memurların gunahinida alma ve kyk ya çıkan artık liseli değil

• Prizi alırsın çalarlar. Buzdolabını çalanı bile gördüm ben, paranız varsa yarı özeli zorlayın.
  • İnsanları caydırıp yedek listeden yer vurma peşinde olan liseli çakal beyler inanmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

İnsanları caydırıp yedek listeden yer vurma peşinde olan liseli çakal beyler inanmayın

Ben evde kalıyorum kardeş

• bizim yurtta odamız 3 kişilik. kapı kilitli kartla açılıyor. duş ve wc oda içerisinde. mini buzdolabı var. 8 10 tane priz var sağda solda. yerlerde halı yok tabiki. biz 50 liraya alıp güzelce serdik. yemeklerde şap falan yok. yemeklerimiz iyi. aylık 230 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

bizim yurtta odamız 3 kişilik. kapı kilitli kartla açılıyor. duş ve wc oda içerisinde. mini buzdolabı var. 8 10 tane priz var sağda solda. yerlerde halı yok tabiki. biz 50 liraya alıp güzelce serdik. yemeklerde şap falan yok. yemeklerimiz iyi. aylık 230 lira.

hangi üninin yurdu orası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şap ın insan vücuduna etkisi yok. Askerler arasında popüler bir efsane aslinda.

• Crimson kullanıcısına yanıt
    celal bayar üni. 2 sene önce özel yurt olan yurdu devlet alıp kykya çevirdiler.

• özelde kalıyorum yerler halılı odada tuvalet banyo var akşam sabaj haftasonu 3 ögün kafam rahat
  • arkadaşlar sizin bu titizliğinize gülüyorum. kykda kalan birisinin zaten öyle aşırı derecede parası yoktur. ben geçen sene kykda kaldım bursada. odalar 4kişilik. her bir koridorda yaklaşık 20 oda var. her koridorda sadece 1 tuvalet var. yani 80 kişi aynı tuvaletlere giriyor. evet halı malı yok odalarda. kıytırık bir tane masa var o kadar. evet odaya girdiğiniz terlikle tuvalete de giriyorsunuz merak etmeyin mikrop kapıp ölmezsiniz allah allah sabah sabah sinirlendim bak. bu sene başındaki titizliğnizin %1i bile kalmıcak dönemin ortalarına geldiğinizde. çünkü kyk öyle bir yer ki tuvalette bile insanlarla tanışıyorusunuz. ben oda arkadaşımla bütün gün dolaştıktan sonra,gece yurda geldiğimizde beraber tuvalete girip yan yana mıçarak muhabbet ettiğimizi hatırlarım. şimdi bu söylediğim çok iğrenç geliyo ama kyk bu arkadaşlar ve emin olun çok eğlenceli.

sabah kahvaltıya 5-10 kişi gidiyorsunuz(sadece kendi odanızdakilerle arkadaş olcagınızı unutun). biri banyo yaparken üstüne buz gibi su atabiliyosunuz :) sabahlara kadar muhabbet edebiliyosunuz,batak,pişti,okey oynayabiliyosunuz.ben geçen seneye kadar ne batak ne tavla oynamayı bilirdim. hepsini yurttaki arkadaşlarım öğretti ve prof oldum diyebilirim. okula beraber gidiyosunuz vs vs vs

saymakla bitmez. böyle şeyleri düşünmeyin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: securityyy

arkadaşlar sizin bu titizliğinize gülüyorum. kykda kalan birisinin zaten öyle aşırı derecede parası yoktur. ben geçen sene kykda kaldım bursada. odalar 4kişilik. her bir koridorda yaklaşık 20 oda var. her koridorda sadece 1 tuvalet var. yani 80 kişi aynı tuvaletlere giriyor. evet halı malı yok odalarda. kıytırık bir tane masa var o kadar. evet odaya girdiğiniz terlikle tuvalete de giriyorsunuz merak etmeyin mikrop kapıp ölmezsiniz allah allah sabah sabah sinirlendim bak. bu sene başındaki titizliğnizin %1i bile kalmıcak dönemin ortalarına geldiğinizde. çünkü kyk öyle bir yer ki tuvalette bile insanlarla tanışıyorusunuz. ben oda arkadaşımla bütün gün dolaştıktan sonra,gece yurda geldiğimizde beraber tuvalete girip yan yana mıçarak muhabbet ettiğimizi hatırlarım. şimdi bu söylediğim çok iğrenç geliyo ama kyk bu arkadaşlar ve emin olun çok eğlenceli.

sabah kahvaltıya 5-10 kişi gidiyorsunuz(sadece kendi odanızdakilerle arkadaş olcagınızı unutun). biri banyo yaparken üstüne buz gibi su atabiliyosunuz :) sabahlara kadar muhabbet edebiliyosunuz,batak,pişti,okey oynayabiliyosunuz.ben geçen seneye kadar ne batak ne tavla oynamayı bilirdim. hepsini yurttaki arkadaşlarım öğretti ve prof oldum diyebilirim. okula beraber gidiyosunuz vs vs vs

saymakla bitmez. böyle şeyleri düşünmeyin :)

Ama bu dediklerin genel yurtlar için değil mi?Yüksek ücretliler böyle olamaz

• prosherex kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder ki yüksek ücretli yurt olunca değişen çok fazla şey olmayacak arkadaşlar.Fiziki açıdan odalar,tuvaletler vs. daha iyi olabilir ama arkadaşın diğer dedikleri yurt ortamında olan şeylerdir.
  • Bende başvurdum kyk ya, ama yuksek ucretli gelmeyip normali gelirse gitmeyi düşünmüyorum sırf şu tuvalet banyo sorunu yuzunden

• Kyklar artık eski kyklar değil.

Odalar 2-3 kişilik.

Her odada mini buzdolabı.

Her odada wc banyo.

Odada kendine ait çalışma masası olan kyklar bile mevcut.Çalışma masasında ki lambasına kadar düşünülmüş.
  • Askerde ne yapmayı planlıyorsunuz acaba? Kyk'ler askeri koğuşun en az 10 level altı.

• prosherex kullanıcısına yanıt
    Priz doğru değil.
    Halı çoğu yurt için doğru.
    Tuvalet çoğu yurt için dogru.
    Şap zaten şart. Ama yanlış. Yok öyle bir şey.

Ayrıca, tuvalete girilen terlikle odaya girilmesi en temiz pisliklerden biri. Diğerlerinin yanında çok önemsiz.

• Bolywood kullanıcısına yanıt
    Her şehirde geçeli bi durum değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Her şehirde geçeli bi durum değil

Hepsi yavaş yavaş o duruma gelir.

Zamanla.
  • Daha ne iğrençlikler var oraya gidip kalınca göreceğin bunlar en iyileri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.