Şimdi Ara

KYK YURT BASVURU SONUÇLARI AÇIKLANMISTIR HAYIRLI OLSUN | 31.08.2014 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler bursada okuyacak olan varsa kyk hakkında sorularını yanıtlayabiliirm.
  • Edit 3 : @hmT arkadaşımızın cevabını faydalı buldugum için konuya taşıyorum..

quote:

Orijinalden alinti: @hmT

Arkadaslar çogu arkadas konu hakkinda bilgisiz. ben bildigim kadariyla yardimci olayim. eger büyük sehirlerdeyseniz 150.-200. siralar 10-15 güne falan çikar.1000. sirada olanlarinda 1-1.5 ay en az. küçük sehirlerde olanlarin ki dahada geç çikar ne yazikki. egerki kykda kalmak istiyorsaniz kayitta gittiginiz zaman kyk misafirhaneleriNE kayit olabilirsiniz. (150 tl diye biliyorum aylik. yemek içmek sizden.) asil olana kadar kalirsiniz. sonrada asil oldugunuz zaman kyk geçersiniz. misafirhaneler 6-8 kisilik falan oluyor. dolap biraz sorun. çünkü 6 kisiye 2 tane dolap veriyorlar (bu dediklerim her yurtta olmayabilir tabi) Allah yardimciniz olsun.

AYRICA ÖZEL YURTTA KALAN ARKADAŞLARIMIZ YURT DURUMLARINI YAZIP BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM.BİLGİ MESAJINDA ŞEHİR-ODALARIN KAPASİTESİ-FİYAT-MEMNUNİYET ŞEKLİNDE BİLGİ VERİRSENİZ FAYDALI OLUR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtilalVakti -- 31 Ağustos 2014; 20:34:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @hmT

Arkadaşlar çoğu arkadaş konu hakkında bilgisiz. ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. eğer büyük şehirlerdeyseniz 150.-200. sıralar 10-15 güne falan çıkar.1000. sırada olanlarında 1-1.5 ay en az. küçük şehirlerde olanların ki dahada geç çıkar ne yazıkki. eğerki kykda kalmak istiyorsanız kayıtta gittiğiniz zaman kyk misafirhaneleriNE kayıt olabilirsiniz. (150 tl diye biliyorum aylık. yemek içmek sizden.) asil olana kadar kalırsınız. sonrada asil olduğunuz zaman kyk geçersiniz. misafirhaneler 6-8 kişilik falan oluyor. dolap biraz sorun. çünkü 6 kişiye 2 tane dolap veriyorlar (bu dediklerim her yurtta olmayabilir tabi) Allah yardımcınız olsun.

ilden ile değişir istanbul ankarada 1000 iki hafta

• Öss sonucunu alırken bile bu kadar kasmamıştı site yaa..
  • Erciyes üniversitesi(Kayseri) yedek 71 çıktı ne zamana kadar çıkar acaba. Ara sınıfım bu arada yeni kazananlarla ara sınıfların yedek listesi farklı mı oluyor acaba böyle bir söylenti duydum da.
  • birşey soracağım bu yedek sıraları sehirden sehire farkediyor mu ?
  • Hem son gun acikla hem site calismasin. Rezillik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elazığ'da 1600 siralama yapmışım LYS bu kadar kötü değildi

• Nasıl 1000 kisi 1 aya geliyo anlamıyorum benim yedek 559 adanada kaç ayda girerim

• SİNOP 199 YEDEK
    SANIRIM 1 AY SÜRER
  • quote:

Arkadaşlar çoğu arkadaş konu hakkında bilgisiz. ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. eğer büyük şehirlerdeyseniz 150.-200. sıralar 10-15 güne falan çıkar.1000. sırada olanlarında 1-1.5 ay en az. küçük şehirlerde olanların ki dahada geç çıkar ne yazıkki. eğerki kykda kalmak istiyorsanız kayıtta gittiğiniz zaman kyk misafirhaneleriNE kayıt olabilirsiniz. (150 tl diye biliyorum aylık. yemek içmek sizden.) asil olana kadar kalırsınız. sonrada asil olduğunuz zaman kyk geçersiniz. misafirhaneler 6-8 kişilik falan oluyor. dolap biraz sorun. çünkü 6 kişiye 2 tane dolap veriyorlar (bu dediklerim her yurtta olmayabilir tabi) Allah yardımcınız olsun.

bu nası oluyo acaba merakımdan soruyorum yani bi haftada nası yer açılıyo insanlar giriyo yurttan mı gidiyoalr

• quote:

Orijinalden alıntı: Vena Portae

quote:

bu nası oluyo acaba merakımdan soruyorum yani bi haftada nası yer açılıyo insanlar giriyo yurttan mı gidiyoalr

hocam kimisi vazgeçiyor. kimisi eve çıkmaya karar veriyor. kimisi özel yurda çıkıyor. yani kyk da kalıp beğenmeyip ayrılıyor.

• @hmT kullanıcısına yanıt
    İzmirde 1063 sıralama sizce ne kadara gelir? Okul 22 Eylülde açılacak.
  • arkadaşlar 422 yedek samsun çıkarmı arkadaşlar
  • 335. yedek antalya gelir mi?

• BEYLER Bir fikri olan var mı ne yapcıam çok kararsızım beklemem lazım mı ankara 1006.yedek
  • 6372 yedek ne zamn çıkar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulgaryus

BEYLER Bir fikri olan var mı ne yapcıam çok kararsızım beklemem lazım mı ankara 1006.yedek

Beyler şuna acil bi kafa verin

• 365 İzmir , sizce ne kadar sürer arkadaşlar gelmesi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli 658 yorum yapmak isteyen var mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.