Şimdi Ara

KYK YURT BASVURU SONUÇLARI AÇIKLANMISTIR HAYIRLI OLSUN | 31.08.2014 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
5.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes gariban gariban sira soyleyip cikarmi diyo ama Herkes diyo :) cvp yok. Birde ben sorayim elazig firat uni yedek 498 cikar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜNYANIN EN BÜYÜK 16. EKONOMİSİ TÜRKİYE'NİN ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLERİ KALACAK YER BULAMIYOR.net
  • beyler yurt kayitlarI ayin 1 ile 5I arasinda diyo yedek siram 386 bende kayit yapacakmiyim bilen varsa soyleyebilirmi

• arkadaşlar birşey soracam bu sene yurt başvurusu yaparken Yüksek ücretli falan diye seçmedik . Peki bu çıkan yedek sıra hangi yurtta geçerli oluyo şimdi ? O şehirde bulunan tüm yurtlardami oluyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

DÜNYANIN EN BÜYÜK 16. EKONOMİSİ TÜRKİYE'NİN ÜNİVERSİTEYİ KAZANMIŞ ÖĞRENCİLERİ KALACAK YER BULAMIYOR.net

6732.yedek ne zamn gelir hocam sence

• herkes yedek olmuş heralde
  • Bana çıktı çok şükür, gerçekten durumumuz iyi değildi çıkmasaydı ne yapardım bilmiyorum.
  • bu nedir beyler Allah rızası için
    Durumu: Yurt Yedek
    Bölge Adı: İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Yurt Yedek Sıra: 4111
    Yurt İli İSTANBUL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Bana çıktı çok şükür, gerçekten durumumuz iyi değildi çıkmasaydı ne yapardım bilmiyorum.

Çok sevindim senin adına kardeşim bölümün ne

• Üniversiteye kaydı net üzerinden yaptım şimdi yurt için taa çankırı ya gideceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

Üniversiteye kaydı net üzerinden yaptım şimdi yurt için taa çankırı ya gideceğim

Bende bugün gidicem kardeş çankırıya.Yalnız benim durumum tam tersi ben kayıt icin gidicem :) Geçen sene başka bi üniversiteyi bıraktımdan dolayı e kayıt yapamadım.Bireysel kayıt olmam gerekiyomuş.KYK çıktımı sana ?
  • Hohorau H kullanıcısına yanıt
    Çok şükür çıktı ama üniye kaydı netten yapınca gitmek zorunda kalmayacağım için memnundum simdi kyk ya bakmak için vede bi kaç yurt la daha görüşmek için gideceğim.yurtta eğer bi odada 3 kişiden fazla olursa heralde yazılmam yurt yeni ve büyük galiba ama inşallah 3 kişiden fazla kalkınmıyordur 1 odada.Bakalım hayırlısı.

• Arkadaşlar yurtlar aylık ne kadar ve neye göre seçiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

Çok şükür çıktı ama üniye kaydı netten yapınca gitmek zorunda kalmayacağım için memnundum simdi kyk ya bakmak için vede bi kaç yurt la daha görüşmek için gideceğim.yurtta eğer bi odada 3 kişiden fazla olursa heralde yazılmam yurt yeni ve büyük galiba ama inşallah 3 kişiden fazla kalkınmıyordur 1 odada.Bakalım hayırlısı.

Bazıları yeni yurda hala geçilmedi felan yazmış okulun facebook sayfasına eğer öyleyse bende geçmem.Eski yurtta yıkılacak gibiymiş bilmiyorum valla ne yapıcam
  • Hohorau H kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ne olacağı belli değil
    Siz çankırı ya benden önce gidecekseniz öğrenince haber verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Bana çıktı çok şükür, gerçekten durumumuz iyi değildi çıkmasaydı ne yapardım bilmiyorum.

Çok sevindim senin adına kardeşim bölümün ne

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği hocam.
  • Jerichoholiccc kullanıcısına yanıt
    ulan ankara hukuk gidiyorum çıkmadı sosyal bilgiler ögretmenligine çıkıor yav :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak47s for everyone

ulan ankara hukuk gidiyorum çıkmadı sosyal bilgiler ögretmenligine çıkıor yav :S

La saçma saçma konuşma burada ihtiyacı olanın girmesi önemli gereksiz insan senin gibiler sokakta yatsa yeri zaten.
  • Arkadaşlar KYK Burs-Kredi başvuruları bitti mi ?
  • Bu sene ne zaman açıklanır? Bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.