Bildirim
KYK YURT ÖNEMLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Önceliğe alınıyorsunuz kesin diye bişey yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen çıkar, aynı odaya koyma diye bişe yok ama yurt çıktığında kayıt yaparken durumu anlatıp ona göre zemine yakın oda gibi bişe söyliyebilirsiniz, ona göre yardımcı olur yoksa benzer yaşları aynı odaya koyuyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesin çıkacaktir diye birsey yok ozellikle buyuk sehirlerde hic bitdeyin garabtisi yoktur ama baya onceliklidir. yeni yurtlarda engelli odaları bulunur, engeli bulunan ogrenciler o odalara alinir, bu odalarin kisi sayisi azdir ve oda tasarimi bidaz daha farklidir. ama yurdunuzda engelli odasi yoksa normal odaya yerlesirsiniz
şeker hastasıyım hocam zemin katta kalmalık bir durumum yokquote:
Orijinalden alıntı: Biezard jer
Muhtemelen çıkar, aynı odaya koyma diye bişe yok ama yurt çıktığında kayıt yaparken durumu anlatıp ona göre zemine yakın oda gibi bişe söyliyebilirsiniz, ona göre yardımcı olur yoksa benzer yaşları aynı odaya koyuyorlar -
Engelli odasında kalmak istemiyorum zaten normal odada kalmak istiyorum umarım rastgele dağıtıyorlardır.Bilgidiğim kadarıyla eski yurt engelli odası olmayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: .koter.
kesin çıkacaktir diye birsey yok ozellikle buyuk sehirlerde hic bitdeyin garabtisi yoktur ama baya onceliklidir. yeni yurtlarda engelli odaları bulunur, engeli bulunan ogrenciler o odalara alinir, bu odalarin kisi sayisi azdir ve oda tasarimi bidaz daha farklidir. ama yurdunuzda engelli odasi yoksa normal odaya yerlesirsiniz -
Sen nasıl rapor aldın?
devlet hastanesinden heyet raporu için başvurdum aldımquote:
Orijinalden alıntı: SteveJobsFanBoi
Sen nasıl rapor aldın? -
Engeliniz ne anlamadım
Yanlış anlamayın meraktan soruyorum
tip 1 diyabetquote:
Orijinalden alıntı: SteveJobsFanBoi
Engeliniz ne anlamadım
Yanlış anlamayın meraktan soruyorum -
Acil bir durumda güvenlik ve nöbetçi memura yakın olmuş olursun eğer istersen yani, zemin kat her yurtta olmuyor zaten ama yakın olyrsun yani, asansör bekleme fln durumundan kurtulmuş olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 27 Ağustos 2019; 1:31:6 >
anladım hocam.Siz unidesiniz sanırım sizin yurtlarda engelli öğrencileri bir araya mı topluyorlar yoksa dağıtılıyorlar mı ?quote:
Acil bir durumda güvenlik ve nöbetçi memura yakın olmuş olursun eğer istersen yani, zemin kat her yurtta olmuyor zaten ama yakın olyrsun yani, asansör bekleme fln durumundan kurtulmuş olursun -
Bende 1 senedir yurttayım, öyle bişeyle karşılaşmadım bilemiyorum, ama yurda yedekten değilde ilk girenlerden olursanız onu ayarlıyabiliyor olabilirler
, misal ben 2 ay sonra girmiştim (ilk girenlerden sonra haftada 100 120 kişi yerleştiriliyordu ortalama ankarada )ve girdiğim oda ben gelene kadar 3 kişi kalıyordu ve yaşıtımdı (odayı bekletmişlerdi yani)ama sonra( 6 ay fln sonra)nakil yaptığım yurtta boş yer az olduğundan son sınıf adamlarla kaldım
Oladabilir olmayadabilir yurdun kapasitesine fln da bağlıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biezard jer -- 27 Ağustos 2019; 2:3:53 >
anladım teşekkürlerquote:
Bende 1 senedir yurttayım, öyle bişeyle karşılaşmadım bilemiyorum, ama yurda yedekten değilde ilk girenlerden olursanız onu ayarlıyabiliyor olabilirler
, misal ben 2 ay sonra girmiştim (ilk girenlerden sonra haftada 100 120 kişi yerleştiriliyordu ortalama ankarada )ve girdiğim oda ben gelene kadar 3 kişi kalıyordu ve yaşıtımdı (odayı bekletmişlerdi yani)ama sonra( 6 ay fln sonra)nakil yaptığım yurtta boş yer az olduğundan son sınıf adamlarla kaldım
Oladabilir olmayadabilir yurdun kapasitesine fln da bağlıdır -
Büyük ihtimalle çıkar. Engelli odası da şöyle mesela bizim yurtta görme engelli biri vardı zemin kattaydı onun odası
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X