quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır Kyk Yurt Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? geçen sene agustosun sonuna dogru acıklanmıstı,üniversite kayıtlarından önce açıklanır mutlaka.
quote:Orijinalden alıntı: Fenerperest1881 quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır Kyk Yurt Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? geçen sene agustosun sonuna dogru acıklanmıstı,üniversite kayıtlarından önce açıklanır mutlaka. Ağustosun Sonu Çok Geç Hocam Yani Kazanamazsak Apart ya da Pansiyon bakacağız o da son günlere kalacak çok zor olacak inşallah daha erken açıklarlar
quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır quote:Orijinalden alıntı: Fenerperest1881 quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır Kyk Yurt Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? geçen sene agustosun sonuna dogru acıklanmıstı,üniversite kayıtlarından önce açıklanır mutlaka. Ağustosun Sonu Çok Geç Hocam Yani Kazanamazsak Apart ya da Pansiyon bakacağız o da son günlere kalacak çok zor olacak inşallah daha erken açıklarlar Kyk çıkmazsa üni kaydına giderken özel yurt bulurum diye düşünüyorum ama inşallah dolmaz,daha önceden bir planım yok :)
quote:Orijinalden alıntı: Fenerperest1881 quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır quote:Orijinalden alıntı: Fenerperest1881 quote:Orijinalden alıntı: aşkyokolmakır Kyk Yurt Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ? geçen sene agustosun sonuna dogru acıklanmıstı,üniversite kayıtlarından önce açıklanır mutlaka. Ağustosun Sonu Çok Geç Hocam Yani Kazanamazsak Apart ya da Pansiyon bakacağız o da son günlere kalacak çok zor olacak inşallah daha erken açıklarlar Kyk çıkmazsa üni kaydına giderken özel yurt bulurum diye düşünüyorum ama inşallah dolmaz,daha önceden bir planım yok :) kyk inşallah çıkar ikimize de Allah hayırlısını nasip etsin ben de olmazsa apart düşünüyorum arkadaşımla
Üniversiteyi kazandığımızı 4 günde kazanacağımız yurdu 19 günde öğreniyoruz Adana Çukurovalılar gelsin bi ağlaşalım