Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş mesele bana yedek genel yurt çıktı baya beklemem lazım ben gidip direk yüksek ücretli yurda kaydımı yaptırabilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

kardeş mesele bana yedek genel yurt çıktı baya beklemem lazım ben gidip direk yüksek ücretli yurda kaydımı yaptırabilir miyim

Hayır tabiki..O yurttada asiller olacak yedekte bekleyenler olacak direk gidip kayıt yaptıramazsınız yani hiçbir yurda asilde değilseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeroKe

ben dokuz eylüle gideceğim büyük ihtimalle ama bu yüksek ücretli yurt yok bucada yanılmıyorsam izmirde sadece urla da varmış erkekler için normali yakın mı bari tınaztepe kampüsüne ?

Ben de 9 Eylül bekliyorum. Bucadaki yüksek ücretliyle balçova arası 18 kmymiş (benim gideceğim fakülte balçovada). Mesafe çok değil bence ben o yüzden kendi adıma yüksek ücretliyi önceye aldım. İnternetten urla buca arasına baktım 62 km diyor. Ona göre kararını ver bence.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Up

üstad hassas bir konuda pm attm
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Kyk ile ilgili geçen senelerde açılan bir konudan bir arkadaşın paylaştığı birkaç resmi alıntılıyorum genel olarak bir fikriniz olur (Mesajı alıntı yaparsanız resim linkleri silerseniz iyi olur sayfa düzeni bozulmasın)
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uzil
    ««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»»

Ayrıca birkaç resim daha:

Yüksek ücretli yurtların çoğu bu şekil sanırsam:

son iki resimdeki yurt ve fiyatı nedir?

• annem hemşire , babam emekli astsubay sence maddi gelirden dolayı bana çıkma şansı çok mu az hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: roadmaster170
    üstad hassas bir konuda pm attm

Cevapladım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Caterina
    annem hemşire , babam emekli astsubay sence maddi gelirden dolayı bana çıkma şansı çok mu az hocam ?

Büyük ihtimal direk asile yerleşemez yedek sırası alırsınız ve tahminimce gelirden dolayı bu sıra ilerde olur.Ancak ne zaman sizin yedek sıranız gelir o sizin gideceğiniz yurdun kapasitesine yurttan çıkacak kişi sayısına vs. bağlı
    quote:

Orijinalden alıntı: aktan27
    son iki resimdeki yurt ve fiyatı nedir?

Onlar yüksek ücretli diye geçen yurtlar ve 120-200arasında değişiyor.Konunun ilk mesajında paylaştığım linkten gideceğiniz ilde bulunan yüksek ücretli yurdun aylık ücretini öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 11 Ağustos 2012; 16:55:01 >

• kardeş bn geçen sene unıversıteye gırdım ama ögrenım kredısı almadım bu sene almak ıstıyorum bana bu senının kayıt basvuru zamanını ne ne yapacagımı acıklarsan cok sevınırım sımdıden teşşekkür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramandoruk

kardeş bn geçen sene unıversıteye gırdım ama ögrenım kredısı almadım bu sene almak ıstıyorum bana bu senının kayıt basvuru zamanını ne ne yapacagımı acıklarsan cok sevınırım sımdıden teşşekkür

Ara sınıfların(2-3-4..) başvuru tarihi 2Temmuz-5Ağustos tarihleri arasındaydı malesef kaçırdınız
  • ben gecen sene hazırlık okudum bu sene 1. sınıfa başlıcam ??
  • Babam serbest meslek olarak çalışıyor yani devlette gelir olarak bi kaydı yok bu durumun +sı olur mu sırada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahramandoruk
    ben gecen sene hazırlık okudum bu sene 1. sınıfa başlıcam ??

Malesef geçti hocam.Hatta kyknın yayınladığı bir dosyadan alıntı yapıyorum :

-2012-2013 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girerek bir
    yükseköğretim programına girmeye hak kazanacak öğrencilerin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi
    başvuruları; ÖSYM tarafından üniversite yerleĢtirme sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren,

-Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (ön lisans, lisans, ve yüksek
    lisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları 02 Temmuz- 05 Ağustos
    2012 (05 Ağustos 2012 dahil),

------------
    quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Babam serbest meslek olarak çalışıyor yani devlette gelir olarak bi kaydı yok bu durumun +sı olur mu sırada?

Pm atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 11 Ağustos 2012; 17:23:20 >

• Yok mu başka sorusu olan
  • KYK'nın listesine bakınca, Eskişehir'de sadece 1 tane yüksek ücretli yurt varmış. Eskişehir'de yaşayanlar, yurdun nerede olduğuyla ilgili bilgi verebilirler mi? Özellikle Osmangazi Üniversitesi'ne yakın mıdır, ulaşımı nasıl sağlayabilirim. Eskişehir'den olup da bilen varsa cidden çok sevinirim yardımcı olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıkır lıkır -- 12 Ağustos 2012; 3:10:52 >
  • Merhabalar benim geçen sene ilk yılımda okulumun bulunduğu ilde sadece genel yurt vardı ve kyk dan yaptığım seçim sonucu 767. yedek çıktım ve bu sıra gelmedi dolayısıyla giremedim yurda bu sene yüksek ücretli yurt açıldı ve ben öncelikle yüksek ücretli yurt seçeneğini işaretledim geçen sene girmediğim için gelme ihtimali yüksek midir sizce ?
  • Arkadaşlar benden size bir tavsiye, ben once yuksek ucretli yurttaydım, 2 kişi kalmak 4 kişi kalmaktan çok daha zor, inanın, gidin 4 kişilikte kalın, 4 kişilikte kimse kimseye karışmaz ama, 2 kişilikte diğer şahısla sürekli muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. ve bir yere kadar... gidin 4 kişi hatta varsa 6 kişilikte kalın.
  • Yurda giderken yanımızda ne götürmemiz gerek kişisel eşya olarak şampuan sabun vs vs ?
  • Birisi yardımcı olursa sevinirim. Malum yerleştirmeler belli değil henüz. Eee peki biz neye göre başvuracağız yurtlara. Benim Sakarya İktisat ve Bilecik Kamu gelecek büyük ihtimal.Lâkin ayın 13-16'sı arasında belli olacak yerleştirmeler.Bildiğim kadarıyla da yurt başvurusunu yaparken üniversite soruyor.Haliyle orası boş kalıyor.Ayrıca ben hem KPSS'ye de hazırlanıyorum. Bu üni'lerde ikinci öğretim doğal olarak. Yurtta giriş-çıkış sorununu halledebilir miyiz ? Tabi ki KPSS'yi kazanırsam. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeruhi

Birisi yardımcı olursa sevinirim. Malum yerleştirmeler belli değil henüz. Eee peki biz neye göre başvuracağız yurtlara. Benim Sakarya İktisat ve Bilecik Kamu gelecek büyük ihtimal.Lâkin ayın 13-16'sı arasında belli olacak yerleştirmeler.Bildiğim kadarıyla da yurt başvurusunu yaparken üniversite soruyor.Haliyle orası boş kalıyor.Ayrıca ben hem KPSS'ye de hazırlanıyorum. Bu üni'lerde ikinci öğretim doğal olarak. Yurtta giriş-çıkış sorununu halledebilir miyiz ? Tabi ki KPSS'yi kazanırsam. Teşekkürler.

Yurt başvurusu yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra başlıyor.

Giriş çıkışta da sorun olmaz demişti konu sahibi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.