Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suffocated -- 14 Ağustos 2012; 2:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Dolaba kendi kilidimi götüreceğim ama tüm gün dışarıda oalcağım, laptop vs koysam dolaba çalınma gibi bir durum olur mu? Olursa ne yapmalıyım?
    Teşekkürler.

benim dolaptan 150 tl param gitmişti çok sağlam kilidin olması lazım özel üretim falan.. yoksa çin malı yada kale kilit oldumu adamlarda pas anahtarı var gözümle gördüm açıveriyolar kale kilide bile güvenme daha üst düzey bi kilit yaptır.. tabi benim kaldığım odada pek tekin insanlar yoktu o yüzden gitti ha bazı odalar var adamlar dolabını açık laptopunu yatağın üstüne koyup gidiyor odaya göre değişir sen yinede önlemini al kardeş.

• Hocam bizim gibi uzaklardan istanbula fln gidip, mecbur laptobu falan götürecekler var.. ne yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

quote:

Dolaba kendi kilidimi götüreceğim ama tüm gün dışarıda oalcağım, laptop vs koysam dolaba çalınma gibi bir durum olur mu? Olursa ne yapmalıyım?
    Teşekkürler.

benim dolaptan 150 tl param gitmişti çok sağlam kilidin olması lazım özel üretim falan.. yoksa çin malı yada kale kilit oldumu adamlarda pas anahtarı var gözümle gördüm açıveriyolar kale kilide bile güvenme daha üst düzey bi kilit yaptır.. tabi benim kaldığım odada pek tekin insanlar yoktu o yüzden gitti ha bazı odalar var adamlar dolabını açık laptopunu yatağın üstüne koyup gidiyor odaya göre değişir sen yinede önlemini al kardeş.

Ben 1 ay boyunca staj yapacağım başka bir şehirde bu süre içerisinde yarından itibaren kyk yurdunda kalacağım. Biraz çekiniyorum açıkçası çünkü uzun süre kalmayacağım. Gidip kaydolacağım yarın. Şu an yaz okuluna giden öğrenciler varmış. Ben stajdayken akşam geldiğimde dolabım boşalmış olmaz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: gcem

acaba yedek listeye kalınca yedek sıra gelene kadar başka bir özel yurtta kalsak bir sorun olur mu o?
    birde büyükşehirlerde örneğin ankarada yüksek ücretli yurt gelme olasılığı düşer mi yani çok fazla etkiler mi o?

Sorun olmaz ancak özel yurtlar genelde senelik sözleşme yaparlar.Gideceğiniz ilde tanıdığınız varsa orda kalmanız yada ucuz yollu pansiyon falan bulmanız daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Ben 1 ay boyunca staj yapacağım başka bir şehirde bu süre içerisinde yarından itibaren kyk yurdunda kalacağım. Biraz çekiniyorum açıkçası çünkü uzun süre kalmayacağım. Gidip kaydolacağım yarın. Şu an yaz okuluna giden öğrenciler varmış. Ben stajdayken akşam geldiğimde dolabım boşalmış olmaz inşallah.

şimdi gideceksen pek sorun olmaz fazla dolu olacağını zannetmiyorum ben üni çıkınca diye kastetmiştim.

• Arkadaşlar kantinde kantinde tuvalet kağıdı, boy boy kilit, sabun traş bıçağı vs herşey satılıyor, gider alırsınız, yani harbe gider gibi bavulunuzu doldurmayın, gereken şeyleri yurttan alırsınız, sabun ve tuvalet kağıdı işi bir sefer birisi alır diğer sefer diğeri sırayla gider, çok tutmuyor.

Gelelim hırsızlık vs meselesine, ben genel yurtlarda kaldım, dolabımı bazen kilitler bazen kilitlemezdim, içinde laptopum dururdu, zaten odada kimse kimsenin dolabını açmaz, kurcalamaz, (kurcalasa bile çalacakmı, ne çalacak)... Ha blokta herkeze guven olmaz, yani odadakilerin hepsi dışarda olur sizde dışarda olursunuz, kimse yokken başka odalarda kurcalayan olabilir. (hiç sanmıyorum)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

şimdi gideceksen pek sorun olmaz fazla dolu olacağını zannetmiyorum ben üni çıkınca diye kastetmiştim.

Anladım. Ben 4. Sınıfım zaten kısa süre kalacağım otele para dayanmaz en ekonomik bu şekilde kyk işte çekincelerim var sağolun yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam konu çok iyi.açıklamalar çok faydalı olmuş.

benim 2 sorum olacak;

*sınava 2. kez girmiş -mezun- bir kişinin kyk yurtlarından faydalanma durumu nasıldır?yani bu durum 1 yıl ara verip 2. yılda yerleşecek biri için, ilk yılında yerleşeceklere göre dezavantaja neden olur mu?

*yorumlara göre kyk yurtlarında hırsızlık durumları çok yaşanıyormuş.yönetim odaya kamera yerleştirmeye müsade eder mi ? sizce kamera çözüm olur mu? teşekkürler :)
  • Benim de oldukça önemli sorularım var. Soruyorum ama arkadaşlarıma kimse tam cevabını bilmiyor.

Özel üniversite yazdım Istanbulda, tam paralı olarak okuyacağım. Annem, babam emekli. Yurt çıkma ihtimali var, abime çıkmıştı Istanbul'da okurken o zaman babam emekli de değildi.

Neyse, şimdi ben şu yurtkurun yüksek şeyli yurtlarında kalayım istiyorum. Istanbul'da var mı böyle yurdu? Varsa nerede ne kadar, kabul edilme ihtimalim ne? Yurt sistemini hiç bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Benim de oldukça önemli sorularım var. Soruyorum ama arkadaşlarıma kimse tam cevabını bilmiyor.

Özel üniversite yazdım Istanbulda, tam paralı olarak okuyacağım. Annem, babam emekli. Yurt çıkma ihtimali var, abime çıkmıştı Istanbul'da okurken o zaman babam emekli de değildi.

Neyse, şimdi ben şu yurtkurun yüksek şeyli yurtlarında kalayım istiyorum. Istanbul'da var mı böyle yurdu? Varsa nerede ne kadar, kabul edilme ihtimalim ne? Yurt sistemini hiç bilmiyorum...

İlk mesajdaki linkten bakabilirsin nerde kaç tane olduğuna fiyatına.kabul edilme ihtimali gelirinize,ev,araba sayınıza vs. bağlı eğer düşükse direk asilden yerleşirsiniz normal-yüksekse yedek sırası alırsınız ki özelde okuyacakmışsınız o zaman geliriniz iyidir sanıyorum o zaman yedek sırası alırsınız

quote:

Orijinalden alıntı: tan270
    hocam konu çok iyi.açıklamalar çok faydalı olmuş.
    benim 2 sorum olacak;
    *sınava 2. kez girmiş -mezun- bir kişinin kyk yurtlarından faydalanma durumu nasıldır?yani bu durum 1 yıl ara verip 2. yılda yerleşecek biri için, ilk yılında yerleşeceklere göre dezavantaja neden olur mu?
    *yorumlara göre kyk yurtlarında hırsızlık durumları çok yaşanıyormuş.yönetim odaya kamera yerleştirmeye müsade eder mi ? sizce kamera çözüm olur mu? teşekkürler :)

-Olmaz.
    -Kamera olayını bilemeyeceğim ne duyduğum ne gördüğüm için Bu arada hırsızlık olayı için çok fazla yapılabilecek birşey yok.Sonuçta odaların kapısını kitleyemiyorsunuz dolapların resmini 2.sayfa veya 4.sayfada paylaştım ki hiç güvenli değil adam kilite ağıt birşeyle 1-2 kere vursa kilit falan kalmaz ortada. Bu konuya nasıl çözüm getireceğiniz kendi fikirlerinize kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 14 Ağustos 2012; 3:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Orijinalden alıntı: U.

Benim de oldukça önemli sorularım var. Soruyorum ama arkadaşlarıma kimse tam cevabını bilmiyor.

İlk mesajdaki linkten bakabilirsin nerde kaç tane olduğuna fiyatına.kabul edilme ihtimali gelirinize,ev,araba sayınıza vs. bağlı eğer düşükse direk asilden yerleşirsiniz normal-yüksekse yedek sırası alırsınız ki özelde okuyacakmışsınız o zaman geliriniz iyidir sanıyorum o zaman yedek sırası alırsınız

Anladım...

Linkten baktım yurtlara ama fiyatlar çok düşük geldi o fiyatlarla bana yurt çıkar mı tereddütteyim. Annem üzerine (şayet sahibi vefat ederse miras olarak geçsin diye noterde şeyedilmiş) 1,5 ev var, birde araba var. Babamın üzerinde 1 ev var, 1de ortak yazlıkları var. Maaşsa emekli maaşı yani tarla bağ bahçeden gelen + geçmişte benim için biriktirdikleri para var onla okuyacağım

Hangi yurtte kalacağımı hiç bilmiyorum yarı özel yurt muhabbeti falan çıkardı arkadaş yurtkur'un öyle yurtları var diye iyice kafamı çorba etti

• Up + resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 14 Ağustos 2012; 6:18:47 >

• Şimdi düşünüyorum da geçen yıl iyi cesaret varmış ha bende Daha misafirhane dedikleri yerde kalıyoruz , e tabi dolap falan yok. Bavullarda herkesin kıyafetleri falan. Ben de laptopu götürdüm ilk günden mal gibi annemi dinlemeyip. Koyuyordum laptopu bavula çekiyordum fermuarı , derse gidiyordum

Odaya çıkınca da dolaba koyuyordum sürekli , kilitleyip gidiyordum hiç çalınır falan diye düşünmeden

• Ya hırsızlıkla ilgili olan yazıları okudum da bir de benim merak ettiğim şey şu. Yani dolabı filan kilitleriz de odada kaldigimiz insanlar alınmaz mı buna

• quote:

Orijinalden alıntı: Foster the people

Ya hırsızlıkla ilgili olan yazıları okudum da bir de benim merak ettiğim şey şu. Yani dolabı filan kilitleriz de odada kaldigimiz insanlar alınmaz mı buna

Yok hocam herkes kitlediği için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

Up + resimler

bunlar gnel yurt m?

• Normal kyk yurtlari hapishane kogusu gibi valla kendimi suclu gibi hissederim orda kalirsam :D

• ben bu sene yurtta kalıyodum daha doğrusu konyada turizm okuyodum kyk da kaldım yurdu bırakacak arkadaşlar depozitosunu aldı kaydını sildirdi gitti ama benim arkadaşım dedi -sen kaydını sildirme başka bi yere yerleşirsen başka üni'ye geçersen direk geçiş önceliğin olur. diye öyle bir öncelik varmı yani ben şu anda kyk'nın kayıtlı öğrencisiyim hatta konyadaki yurtta oda numaram bile duruyor ?
  • quote:

ben bu sene yurtta kalıyodum daha doğrusu konyada turizm okuyodum kyk da kaldım yurdu bırakacak arkadaşlar depozitosunu aldı kaydını sildirdi gitti ama benim arkadaşım dedi -sen kaydını sildirme başka bi yere yerleşirsen başka üni'ye geçersen direk geçiş önceliğin olur. diye öyle bir öncelik varmı yani ben şu anda kyk'nın kayıtlı öğrencisiyim hatta konyadaki yurtta oda numaram bile duruyor ?

Öncelik olmaz fakat kaydın silinmediği için gittiğin ildeki yurda direk girersin. Bir daha başvuru yapmana gerek kalmadan.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.