Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Iyi gunler. Bu sene olursa Ankara da okuyacagim buyuk ihtimal. Yuksek ucretli istiyorum cikarsa. Cikti diyelim Ankara Dtcf yakini yurtlar var oraya mi atarlar? Yemekler ucretsiz degil mi? Para ekleyerek daha iyi veya cok cesit alabiliyor muyuz? Internet bedava mi

Sabah kahvaltısı için 2.30tl akşam yemeği için 5tl lik ücretsiz kullanım hakkı var. Üstüne katarak daha çok yemek alabilirsin. İnternete de wifi ile ücretsiz girebilirsin.

Sagolun bir sey daha var yuksek ucretliler 4 kisiden daha cok veya daha az olabiliyor mu

2,3 yada 4 kişilik olur ama çoğu 3 kişiliktir bildiğim kadarıyla.

quote:

Orijinalden alıntı: :: weLee ::

Yurt başvuruları ne zaman oluyor? Hem yurt hem de burs çıkma imkanı var mı?

Kyk nın sitesinden takip edebilirsiniz.Yanlış hatırlamıyorsam üniversite tercihlerinin sonuçları açıklandıktan hemen sonra başlıyordu başvurular

quote:

Orijinalden alıntı: sefinty

kyk yurtları ne zaman açılır ??

Eylülün 1 yada 2. haftası

• Eee tercih sonuçları açıklandı gidilecek yer belli oldu. başvuru daha yapılmıyor sanırım

https://www.kyk.gov.tr/tr/Anasayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 24 Temmuz 2014; 18:58:00 >
  • Kardeşim bu konularda uzmansız gibime geliyor yardımcı olurmusun

1- İnternet wifi var dedin peki hızı ne durumdadır lol gibi oyunları oynıyabilirmiyim ben burada ayrıca olmazsa odadakilerle anlaşıp dışarıdan kablosuz wifi vesayire sokmamıza izin verirlermi ?

2- BU SORUM ÇOK ÖNEMLİ mesela ben kazandım kyk yurt 1 sene okudum o şehirde ve diğer yıl başka bir şehire yatay geçiş yaptım kyk yurdum iptalmi oluyor yada sene içerisinde dönem arasında yapsam farkedermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piatti123

Kardeşim bu konularda uzmansız gibime geliyor yardımcı olurmusun

1- İnternet wifi var dedin peki hızı ne durumdadır lol gibi oyunları oynıyabilirmiyim ben burada ayrıca olmazsa odadakilerle anlaşıp dışarıdan kablosuz wifi vesayire sokmamıza izin verirlermi ?

2- BU SORUM ÇOK ÖNEMLİ mesela ben kazandım kyk yurt 1 sene okudum o şehirde ve diğer yıl başka bir şehire yatay geçiş yaptım kyk yurdum iptalmi oluyor yada sene içerisinde dönem arasında yapsam farkedermi ?

İnternet hızı inan çok değişiyor. Saniyede 4mb ile dosya indirdiğimide bilirim youtube dan 360p videoyu zor izlediğimide. O an internete bağlı kişi sayısına vs. bağlı yani ama çok sıkıntı olmaz.Dışarıdan internet aboneliği ile ilgili bilgim yok

Durumunu anlatan dilekçe vererek yeni gideceğin ildeki kyk yurduna geçebilirsin sorun olmuyor.

• Up UP Upp
    Öne çıkmalı yararlı bir konu
  • Merhaba hocam ben bu yıl üniversiteye gideceğim ama şöyle bir sorun var ki gideceğim üniversitenin 2 kampüsü var kyk yurdu ana kampüste ama benim bölümüm 2. kampüste. Şehirde başka kyk yurdu var mı bilmiyorum yurtların adreslerine nerden ulaşabiliriz ?
  • bu yıl başvurular 29 unda mı başlıyacak yoksa başladımı sitesinde bulamadımda ayrıca fakülte farkı olurmu ben mühendislik okuyucamda yanıma işletmeden biri gelirmi karışıkmı yoksa aynı bölümleri tutturmaya çalışıyorlarmı(hani pek takmam ama meraktan soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Merhaba hocam ben bu yıl üniversiteye gideceğim ama şöyle bir sorun var ki gideceğim üniversitenin 2 kampüsü var kyk yurdu ana kampüste ama benim bölümüm 2. kampüste. Şehirde başka kyk yurdu var mı bilmiyorum yurtların adreslerine nerden ulaşabiliriz ?

https://eyurtkur.kyk.gov.tr/web/Yurtkur/yurtBolgeIlSecmeSayfasi.do

quote:

Orijinalden alıntı: XxXRoGeRXxX

bu yıl başvurular 29 unda mı başlıyacak yoksa başladımı sitesinde bulamadımda ayrıca fakülte farkı olurmu ben mühendislik okuyucamda yanıma işletmeden biri gelirmi karışıkmı yoksa aynı bölümleri tutturmaya çalışıyorlarmı(hani pek takmam ama meraktan soruyorum)

Yurt yönetimine bağlı. Aynı fakülteden öğrencileri aynı odaya yerleştiren yurtlarda var rasgele odalara verenlerde. Başka bölüm sorun değilde 1.öğretim\2.öğretim öğrencileri farklı odalara vermezlerse sorun olabiliyor. 1.öğretim sabah dersim var diye erken yatar 2.öğretim öğrencisi sabah yatar ses,gürültü vs. durumlar olabiliyor.

• arkadaşlar istanbulda yaşıyorum bende , aydın 4 yıllık iö kazandım 1 yılda zorunlu ing var , bu yurtmuş krediymiş bursmuş hiçbir fikrim yok ne yapacağıma dair ? Birsürü çeşitleri var katkı payı,kredi,burs vb vb hepsini alabiliyozmu ne yapıyoz hiç anlamadım , belediyede karşılıksız veriyormuş sanırsam biri aydınlatsın beni ne yapacağım
  • ee ben biraz önce başvuru yaptım yüksek ücretli veya genel mi diye bi ayrım yoktu başvuruda *??*
  • Aynen hocam yüksek ücretli falan diye bir ayrım yoktu.
  • Krediye basvurmak ıcın ayrı basvurumu acılacak . Yoksa kyk sıtesınde bulunan yurt basvurusunumu yapacagız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

arkadaşlar istanbulda yaşıyorum bende , aydın 4 yıllık iö kazandım 1 yılda zorunlu ing var , bu yurtmuş krediymiş bursmuş hiçbir fikrim yok ne yapacağıma dair ? Birsürü çeşitleri var katkı payı,kredi,burs vb vb hepsini alabiliyozmu ne yapıyoz hiç anlamadım , belediyede karşılıksız veriyormuş sanırsam biri aydınlatsın beni ne yapacağım

Kredi : Geri ödemeli
    Burs : Geri ödemesiz
    Katkı Payı : Okul harcını devlet karşılıyor.

Burs çıkmazsa kredi kesin çıkar.300tl şuan burs\krediler aylık.
    Hem kredi hem burs olmuyor.Çıkarsa burs çıkmazsa kredi alırsın

-----

Belediye işini gidip görüşmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahibinden Satılık Nick

Krediye basvurmak ıcın ayrı basvurumu acılacak . Yoksa kyk sıtesınde bulunan yurt basvurusunumu yapacagız

Ayrı başvuru açılacaktır ama daha tarih vs. bilgilendirme yok sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: leo7

ee ben biraz önce başvuru yaptım yüksek ücretli veya genel mi diye bi ayrım yoktu başvuruda *??*

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Aynen hocam yüksek ücretli falan diye bir ayrım yoktu.

Şimdiye kadar hep ayrı ayrı soruyorlardı

Sadece genel yurtlar
    Sadece yüksek ücretli
    Öncelikle genel
    Öncelikle yüksek ücretli

şeklinde.Bu sene değişmiş o zaman sistem.Tahminimce hem genel hemde yüksek ücretli yurdu birlikte değerlendirecekler ayrı ayrı yedek no fln verceklerdir

• akdeniz üniversitesi kyk yurdu hakkında bilgi verebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayitlii -- 26 Temmuz 2014; 13:43:52 >
  • arkadaşlar kyk başvurusu sırasında sınıfınız şeklinde bir soru var. ben bu sene üniversite sınavını kazandım ve girişim bu sene olucak. sınıfınız sorunda hazırlık ve 1. sınıf var hangisini seçmeliyim.bölümde hazırlık mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 26 Temmuz 2014; 17:15:12 >
  • ben hazırlığı seçtim kardeşim yuksek ihtimal hazırlık okuyacğm çnkü
  • leo7 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Kyk yurtlarinda kalmis ya da hala kaliyo olanlar bi yardimci olabilirler mi acaba? Diyelim ki ben ilk defa kalacagim odaya yeni geldim o odada daha onceden kalanlar mi oluyo yada yeni gelenler icin ayri odalar mi oluyor? Bi de gruplasmalar falan cok olur mu odalarda? Kizlar icin soruyoru bunlari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.