Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bu sene üniversiteye yazılıp seneye daha yüksek bir bölüm istediğim için büyük ihtimal kaydımı donduracağım.KYK başvurusu yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir soru var.Şimdi ben KYK ya başvursam ve kazansam diyelim.Kaydımı dondurabiliyor muyum veya kayıt olmayabilir miyim?

Yani başvuru yaptim kazandim kayit olmasam oluyor mu?Veya kayit olup seneye kullanabilmek için dondurabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, annem ev hanımı şu an çalışmıyor ancak önceden çalıştığı için sigortası başlamıştı kendisi ödüyor. Ev hanımı (güvenlik kaydı olmayan) olarak mı seçeceğim yoksa isteğe bağlı sigortalı olarak mı? Şu an ev hanımı yani bir çalıştığı alan yok. Çalışmıyor işsiz mi işaretlemeliyim yoksa? Cevabı bekliyorum. Şimdiden sağolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol23 -- 31 Temmuz 2014; 9:54:17 >
  • @-AslanKurt-

Dondurma olayı yok.Kayıt olmayabilirsin çıksa bile.Sonra da seneye tekrar başvurursun.

@reyhan96

Boş bir odaya da geçebilirsin 1-2kişinin eksik olduğu odalara da.Yurt yönetiminin yerleştirmesine bağlı ama genel olarak tamamen boş oda az oluyor.Üst dönemlerin olduğu boşta yatak olan odalara geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

@-AslanKurt-

Dondurma olayı yok.Kayıt olmayabilirsin çıksa bile.Sonra da seneye tekrar başvurursun.

Teşekkür ederim gerçekten çok teşekkürler.
  • peki burs ve yurt birlikte çıkabiliyor mu? birbirlerine engel olma durumları var mı?
  • Vergi mükellefiyeti ve vergi numarası kısımlarınıda doldurmak zorunlumu ? Nasıl bişi bu vergi mükellefiyeti biri açıklasa süper olur
    Hazırlık benim bölümümde isteğe bağlı ben okumayı düşünüyorum hazırlığımı işaretlemem gerekiyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmiTr

peki burs ve yurt birlikte çıkabiliyor mu? birbirlerine engel olma durumları var mı?

Ayrı olarak değerlendiriliyor biri çıktı diğeri çıkamaz gibi bir durum yok yani.
  • hocam bu kayıtta adres bilgilerinde bir yanlışlık olsa başvurunun kabul edilmeme gibi bir durumu olur mu?
    mahalle ile semt e aynı şeyi yazdım. bizim burada semt olayını ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

hocam bu kayıtta adres bilgilerinde bir yanlışlık olsa başvurunun kabul edilmeme gibi bir durumu olur mu?
    mahalle ile semt e aynı şeyi yazdım. bizim burada semt olayını ilk defa duyuyorum

Sorun olacağını sanmam. Bildiğim kadarıyla adres olayı sadece başka şehirden gelenlere yurtlarda öncelik tanımak için soruluyor.
  • İnşallah 6 yada 8 kişilik olan odalar çıkmaz. 4 kişi olsa yeter yoksa özel yurda giderim gibi.

• Ya şimdi bu sene sanırım normal ve yüksek ücretli yurt seçimi kalkmış. Sonuçlar belli olduğunda diyelim yedekteyiz, normal ve yüksek ücretli yurt için ayrı ayrı yedek sırası mı oluyor yoksa tek sıra oluyor rastgele bir yere mi yerleşiyoruz. Önceki senelerde nasıldı uygulama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

Ya şimdi bu sene sanırım normal ve yüksek ücretli yurt seçimi kalkmış. Sonuçlar belli olduğunda diyelim yedekteyiz, normal ve yüksek ücretli yurt için ayrı ayrı yedek sırası mı oluyor yoksa tek sıra oluyor rastgele bir yere mi yerleşiyoruz. Önceki senelerde nasıldı uygulama?

Ayrı ayrı sıra veriliyordu.Gene aynı olur büyük ihtimal
  • beykent üniversitesini %50 burslu kazandım. kampüs beylikdüzündeymiş. öğrencilerin birçoğu avcılarda ikamet ediyormuş. avcılarda da kyk yurdu varmış. bize buranın çıkma ihtimali var mı? yarı özel, yüksek ücretli de olabilir ikisi arasında ki farkı tam bilmiyorum. devlet desteğini alabilsem çok rahat ederim.
  • neye göre kazanıyoruz anlamıyorum şu yurdu. 2 sene önce başvurmuştum babamın ve annemin üzerine hiç bir şey olmamasına rağmen ki babam emekli. yedek 125 falan mı neydi. bu sene yeni yurt açıldı umarım çıkar bu sene.
  • Ben hala basvuru yapamadim.babam emekli ama su an serbest bir meslek yapiyor.hangisine gore cevap vermeliyim.ayrica aylik gelire kira gelirleri de dahil ediliyor mu yoksa sadece maas mi bilen var mi

• Merhabalar.. Yurt başvurusu yaptım yalnız annem ve babam ayrı olduğundan dolayı sitede gerekli yeri işaretledim. Vasiniz kimse onun bilgilerini giriniz diyordu, vasiyetimde annemin üzerine olduğu için sadece annemin bilgilerini girdim,babamın bilgilerini girmeye gerek duymadım. Babamın bilgilerini girmem ya da girmemem herhangi birşey değiştirir mi ?

• Ben şimdi ara sınıf için başvurdum ama Ankarada kalmıcam. Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapcam uyarıları görmedim başvurdum gitti uyarı kısmında geçiş yapanlar için başka zaman yapılcak diyor fakat ben ortada kalırım diye korkuyorum geçen sene yedek çıktı zar zor özel yurt buldum geçiş yapcağım yerde aynısı olur diye korktum. Ankarada asil çıksa geçiş yaptığım yere aldıramıyormuyum
  • Yurda bisiklet girebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oztrlknur

Ben şimdi ara sınıf için başvurdum ama Ankarada kalmıcam. Merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapcam uyarıları görmedim başvurdum gitti uyarı kısmında geçiş yapanlar için başka zaman yapılcak diyor fakat ben ortada kalırım diye korkuyorum geçen sene yedek çıktı zar zor özel yurt buldum geçiş yapcağım yerde aynısı olur diye korktum. Ankarada asil çıksa geçiş yaptığım yere aldıramıyormuyum

aynı durumdayım ben de ne olacağını merak ediyorum
  • Arkadaşlar şunu sormak istiyorum ben de. Yurt seçme işlemi bu başvurulardan sonra mı oluyo. Biz şimdi bilgilerimizi gönderiyoruz yurt seçimini sonra mı yapıyoruz yoksa onlar bize okulumuza yakınlığına göre mi yurt veriyolar. şimdiden teşekkür ederim hepinize

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.