Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babakoo

Yarı özellerde maç izleme gibi bir imkan var mı? (lig tv, d-smart gibi)

Yemekhanenin ihalesini alan şirkete bağlı(yanlış bilmiyorsam). Benim kaldığım 2yurdun birinde vardı birinde yoktu mesela..
  • sene ortasinda yurda yeni kayitlar nasil oluyor?

yurt bosalinca bosalan kisi sayisi kadar yeni alimin yapildigini duydum.

ilk basvuranlar giriyormus. sene basindaki yedek sirasi falan onemsiz kaliyormus.

bu dogru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk kaydı için ikametgah,sabıka kaydı vs. belgeler gerekiyor mu? Sitede hiçbiri yazmıyor ama gerektiğini söyleyenler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptklu

Kyk kaydı için ikametgah,sabıka kaydı vs. belgeler gerekiyor mu? Sitede hiçbiri yazmıyor ama gerektiğini söyleyenler var

Gerek yok.

quote:

Orijinalden alıntı: The Big Brother

sene ortasinda yurda yeni kayitlar nasil oluyor?

yurt bosalinca bosalan kisi sayisi kadar yeni alimin yapildigini duydum.

ilk basvuranlar giriyormus. sene basindaki yedek sirasi falan onemsiz kaliyormus.

bu dogru mu?

Dediğin doğru. Sene ortasında yedek alımları vs. artık durduktan-çok yavaşladıktan sonra dilekçeyle başvuru yapıp boşyer varsa girebilirsin yurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 13 Eylül 2014; 20:47:09 >
  • dilekceyle basvuruyu yurtta yer acildiktan sonra mi yapiyoruz yoksa yedek alimi bittikten sonra yapip yurtta yer acilmasini mi bekliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal yurttan yuksek ucretloye gecebiliyoz mu ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakil dilekcesi veriyorsun, kyk bölge müdürüyle yüz yüze görüşüyorsun, gerekcelerini belirtiyorsun, güler yüzle davraniyorlar birlikte hangi yurtlar olabileceğini kararlaştırıyorsunuz ve isminizi, istediğiniz yurtları not alıyorlar, görüşmenin sonunda biz seni arar haber veririz diyorlar ve mutlu bir şekilde telefon bekliyorsun, mutluluk bir süre sonra strese bırakiyor yerini. Kimse de aramiyor:(

En iyisi senin gitmek istedigin yurttan sizin yurda geçmek isteyen birini bul ve becayiş yapın çünkü nakil olayi güçlü bir tanidiğin bağlantin yoksa çok zor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

Samsun Kyk yurtları nasıldır? Kalan ya da bilgisi olan var mı?

Yeni 3 tane var bildiğim ama. (Samsunda oturuyorum, Sinop'u kazandım)

Yeniler çok iyi eskileri bilmiyorum. Ana yerleşke içinde 1 kız yurdu var (yeni) 1 tane de eski yurt olması lazım.

Ana yerleşkenin alt tarafında yeni açılan Turgut Özal öğrenci yurdu var. Kız mı erkek mi bilmiyorum.
    Ana yerleşkeye gelmeden de var 1 tane. Kız mı erkek mi bilmiyorum.

Samsun'da okuyacaksan Şanslısın. Ulaşım sorunun sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: Equalinde

Samsun Kyk yurtları nasıldır? Kalan ya da bilgisi olan var mı?

Yeni 3 tane var bildiğim ama. (Samsunda oturuyorum, Sinop'u kazandım)

Yeniler çok iyi eskileri bilmiyorum. Ana yerleşke içinde 1 kız yurdu var (yeni) 1 tane de eski yurt olması lazım.

Ana yerleşkenin alt tarafında yeni açılan Turgut Özal öğrenci yurdu var. Kız mı erkek mi bilmiyorum.
    Ana yerleşkeye gelmeden de var 1 tane. Kız mı erkek mi bilmiyorum.

Samsun'da okuyacaksan Şanslısın. Ulaşım sorunun sıfır.

Hocam yerlestim bir ozel yurda kyk bize kapılarını kapatti ama haklisin uladim yonunden baya iyi

• Eskisehir Yunus Emre Yurdu nasildir,bilenler var mi ? bir de yemekler ucretli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janičari

Eskisehir Yunus Emre Yurdu nasildir,bilenler var mi ? bir de yemekler ucretli mi ?

Sabah 2.20 akşam 5tl lik ücretsiz yemek hakkın var.Alacakların bu miktarları geçerse üstünü cepten ödüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Eskisehir Yunus Emre Yurdu nasildir,bilenler var mi ? bir de yemekler ucretli mi ?

Sabah 2.20 akşam 5tl lik ücretsiz yemek hakkın var.Alacakların bu miktarları geçerse üstünü cepten ödüyorsun

Anladım,teşekkür ederim.Odalar kaç kişi nasıl öğrenebilirim ?
  • Selam arkadaşlar
    Namık Kemaldeyim.5 yıllık İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü.Bu sene kykya başvurmadım.apartta kalacağım.Seneye kyk yurtlarına geçme şansımız var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Mitokondri-

quote:

Anladım,teşekkür ederim.Odalar kaç kişi nasıl öğrenebilirim ?

Arayıp sormak gerekiyor onu. Kyk sitesinde yazmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Selam arkadaşlar
    Namık Kemaldeyim.5 yıllık İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü.Bu sene kykya başvurmadım.apartta kalacağım.Seneye kyk yurtlarına geçme şansımız var mı?

Her yaz yeni öğrenciler ve ara sınıflar için başvurular oluyor.Ara sınıflarla beraber başvurabilirsin.Prosedür aynı şekilde işliyor gene.(yedek olayı vs.)

• arkadaşlar kyk yurtları için başvuru bile yapmayanların sene içinde yurtlara girme şansı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: malibubu

arkadaşlar kyk yurtları için başvuru bile yapmayanların sene içinde yurtlara girme şansı var mı?

Yedek alımları bittikten(çok azaldıktan) sonra dilekçeyle başvuru yapabilirsin.Boş yer varsa girebilirsin
  • anladım hocam teşekkürler :) bir de kaç yedek olduğunu öğrenebileceğim bir yer var mı? mesela izmir için yedek kaç kişi var ve kaçı yerleşti gibi bi bilgiye ulaşabilir miyiz?

• arkadaşlar kykya yerleşmek için dilekçe yazan varsa pmden örnek atabilir mi ?
  • Hocam bende kykda kaliyirum ama oda arkadaslarimla kafamiz uyusmadi arkadaslari zirt pirt odaya geliyo onuda gectim arkadaslari kafasina gore bizim odada bile yatmaya basladi (oda arkdsmn biri geldi bi haftaligina izin aldi hemen o birkinin arkadasi gelip burda kalmaya basladi) gece dusunun saat 3 ama bunlar acmis film hala onu izliyolar iyice rahtsiz oldum artik yarin idare ile konusacam bana onerileriniz nelerdir baska bu durumu yasayan arkadaslar aizde yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Hocam bende kykda kaliyirum ama oda arkadaslarimla kafamiz uyusmadi arkadaslari zirt pirt odaya geliyo onuda gectim arkadaslari kafasina gore bizim odada bile yatmaya basladi (oda arkdsmn biri geldi bi haftaligina izin aldi hemen o birkinin arkadasi gelip burda kalmaya basladi) gece dusunun saat 3 ama bunlar acmis film hala onu izliyolar iyice rahtsiz oldum artik yarin idare ile konusacam bana onerileriniz nelerdir baska bu durumu yasayan arkadaslar aizde yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen

Oda arkadaşının yanına gelen birine oda değiştirmeyi teklif edebilirsin.Yada yurtta bildiğin odasından memnun olmadığın, boş yer olan oda vs. varsa birşekilde sen oda bulduktan sonra idare direk değiştirir sıkıntı olmadan ama kafanda geçebileceğin bi oda yoksa idare ye gidip söyle hocam yurtta boş yer varsa illaki yardımcı olurlar.

Bu arada o kadar kykda kaldım yeterince bilirim ortamı.Tavsiyem eğer rahat etmek istiyorsan rahatsız olduğun konuları söyle arkadaşlarına bir orta yol bulun. Gece ışık mı lazım oldu masa lambası yakılsın tepe lambası yerine, biri pc de mi takılacak kulaklık taksın vs. şeklinde.Bunları da açık açık konuşmak gerekiyor oda arkadaşlarınla. Anlayışlı tiplerse zaten kabul ederler yok sıkıntılı tiplerse zaten uğraşmaya değmez idareden odanı değiştirmelerini istersin direk.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.