Şimdi Ara

««« Kyk Yurtları hakkında merak edilenler »»» (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.675
Cevap
48
Favori
329.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok hocam bunlar epy rahat insanlar ne saygi var ne baska bisey hala film izliyorlar gule gule ben bu insnalrla ne konusabilirim ki yarin idareyle konusacam artik gelen arkadaslari da zaten diger odalardan grup seklindeler sagolasin hocam cevabn icin yarin pazar simdide o takildi aklima sabh 8 ;30 bekliyorum pazr yinede idarede konusacak birilero vardir dimi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?blgn? ? kullanıcısına yanıt
    Pazar günleri benim kaldığım yurtta nöbetçi memur kalıyordu izin işlerine falan bakıyordu sadece. Pazartesi gitmeni tavsiye ederim sizde de aynı şekildeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?blgn?

Yok hocam bunlar epy rahat insanlar ne saygi var ne baska bisey hala film izliyorlar gule gule ben bu insnalrla ne konusabilirim ki yarin idareyle konusacam artik gelen arkadaslari da zaten diger odalardan grup seklindeler sagolasin hocam cevabn icin yarin pazar simdide o takildi aklima sabh 8 ;30 bekliyorum pazr yinede idarede konusacak birilero vardir dimi hocam

Ayrıca özeldende yazdım birşeyler bakmak istersen diye :)
  • quote:

Hocam bende kykda kaliyirum ama oda arkadaslarimla kafamiz uyusmadi arkadaslari zirt pirt odaya geliyo onuda gectim arkadaslari kafasina gore bizim odada bile yatmaya basladi (oda arkdsmn biri geldi bi haftaligina izin aldi hemen o birkinin arkadasi gelip burda kalmaya basladi) gece dusunun saat 3 ama bunlar acmis film hala onu izliyolar iyice rahtsiz oldum artik yarin idare ile konusacam bana onerileriniz nelerdir baska bu durumu yasayan arkadaslar aizde yorumlarinizi eksik etmeyin lutfen

Kötü bir durum geçmiş olsun kardeş. Bizim odadakiler de yeni gelmişti geçen sene adamlarla oturup ilk günden konuştuk odaya çok fazla insan alıştırmak yok 1,2 arkadaşın fazlası sorun çıkarır diye sonra gece ses yapılmayacağı, tavan lambalarının 12 de kapatılacağı filan.. Bu yönde hiç sorun çıkmadı valla hatta 12 de ışığı kapat niye kapatıyorsun diyen olmaz, olursa da yatacağım dedin mi iş biter çalışma masalarının ışığı açılır.

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Ne guzel hocam artik idareyi bekliyorum yarini sagolasin ama bende pek anliycak tip degiller biz i.o miz diyip siyriliyorlar

• quote:

Ne guzel hocam artik idareyi bekliyorum yarini sagolasin ama bende pek anliycak tip degiller biz i.o miz diyip siyriliyorlar

Ona bakarsan bende ikinci öğretimim ama 12-1 arası yatar 8 de veya 8.30 'da kalkarım. İkinci öğretim olmaları geceyi ayakta geçirecekleri anlamına gelmez. Geceyi ayakta geçirmek istiyorlarsa ya eve çıkacaklar ya da gidip idareye bizim odamıza ikinci öğretim vermeyin diyecekler.
    Aynen oyle hocam ama hallettim cokkk sukur odami degistirdim ve simdiki odamdakilein masallahlari var cok kafa dengi ciktilar ve en bastan tum kurallari oturduk konustuk cok tesekkurler sorularima cevabiniz ve ilginiz icin

• quote:

Aynen oyle hocam ama hallettim cokkk sukur odami degistirdim ve simdiki odamdakilein masallahlari var cok kafa dengi ciktilar ve en bastan tum kurallari oturduk konustuk cok tesekkurler sorularima cevabiniz ve ilginiz icin

Kurallar koyup konuştuysanız sıkıntı yok dostum.. En önemlisi birisi uyurken diğer oda sakinlerinin uyandırıcı şekilde ses yapmaması ve 12 den sonra ışıkların kapatılmasıdır.

Aynen oyle hocam onlar basta olmak uzere herkes birseyler ekledi ve heekea birbirine saygi duyuyor cok sukur tekrar sagolasin kardesim

• Merhaba arkadaslar bir sey merak ediyorum, kyk kiz yurdunda kalan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim. Evci izni aldigimizda ailemize haber veriyorlar mi?

• Arkadaşlar 4. Yedekler açiklanmayacak mi?

• Arkadaşlar bu dönem yer gelmeyenlere ocak ta ya da seneye başvurduğunda öncelik vs. Oluyor mu, bir bilginiz var mi?

• Ek yerleştirme için başvuru ne zaman başlayacak acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd369

Merhaba arkadaslar bir sey merak ediyorum, kyk kiz yurdunda kalan arkadaslar cevaplarsa cok sevinirim. Evci izni aldigimizda ailemize haber veriyorlar mi?

Hayır haber vermezler

• Sümer yurdunda kalan var mı? Bu önden depozito olayı nasıl oluyor, ne kadar veriliyor? Yemek fiyatları fahiş midir? Kaç kişi kalınıyor odalarda? Ben Tarsusta yaşıyorum 2-3 gün Adanada bir akrabanın yanında kalıp 1-2 gün git gel yapıyorum sizce yurda para vermek mantıklı mı? Çünkü hem fazla masraflı olmuyor hem de oldukça rahatım. Bir de numarasını bilen var mı bu yurdun?
  • Arkadaslar benim kafama takilan şu cevaplarsaniz sevinirim

Bu sene siram yedek 619du su an sanirim 300 lerde felan takip ve duyduklarima gore yani bana 300 kusur kisi kalmis gelmesine bu sene yurt cikmadi yedek gelmedi diyelim seneyeki durumum ne olacak tekrar mi basvuracagim yoksa Bu benim sirama oncelik verecekler mi?? Yedek oldugum icin

• quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

Arkadaslar benim kafama takilan şu cevaplarsaniz sevinirim

Bu sene siram yedek 619du su an sanirim 300 lerde felan takip ve duyduklarima gore yani bana 300 kusur kisi kalmis gelmesine bu sene yurt cikmadi yedek gelmedi diyelim seneyeki durumum ne olacak tekrar mi basvuracagim yoksa Bu benim sirama oncelik verecekler mi?? Yedek oldugum icin

tekrar başvuracaksın diye biliyorum
  • Bahar doneminde mayıstan önce başvuru yap, yer varsa kaydını hemen yaptır. Yedek sırası falan beklemezsin.
    Güz doneminde başvuru yaparsan yedek sırası beklersin. Yurt çıkmış fakat kayıt yaptırmamış ve kayıt hakkı yanmış, ve daha önce yurda kaydolmuş sonra yurttan ayrılmış ve tekrar başvuru yapmış kimselere karşı onceliğin olur. Tabii yedek sırası sana gelmeden yedek alımları durdurulursa...
    Birinci sınıfta ilk kez başvuru yapanlar her zaman senden önce gelir.
    Bir de forumdaş tavsiyesi, imkanın varsa yüksek ücretli kykya geç. Normal ücretli kyklar çok kotu olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Aralık 2014; 12:13:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bahar doneminde mayıstan önce başvuru yap, yer varsa kaydını hemen yaptır. Yedek sırası falan beklemezsin.
    Güz doneminde başvuru yaparsan yedek sırası beklersin. Yurt çıkmış fakat kayıt yaptırmamış ve kayıt hakkı yanmış, ve daha önce yurda kaydolmuş sonra yurttan ayrılmış ve tekrar başvuru yapmış kimselere karşı onceliğin olur. Tabii yedek sırası sana gelmeden yedek alımları durdurulursa...
    Birinci sınıfta ilk kez başvuru yapanlar her zaman senden önce gelir.
    Bir de forumdaş tavsiyesi, imkanın varsa yüksek ücretli kykya geç. Normal ücretli kyklar çok kotu olabiliyor.

O zamana insallah bana bahar doneminde sira gelir kayseriliyim buranin yurdunun sirasi gelirmi hic bilmiyorum

Biraz oncede kyk sitesinde birsey okudum ben suan 1.sinifim ve diyorki ara siniflarin yurt basvurusu temmuz ayinda diyor niye erken yeni basvuracaklara gore bilgin varmi tesekkurler yardimin icin

• Amaç başvuruları zamana yayarak sistemi rahatlatmaktır bence. Zira birinci sınıflar gidecekleri okulları belirledikten sonra ona göre başvuru yapacakları için kayıt zamanı ona göre belirleniyor.
    Ara sınıfların böyle özel bir durumu olmadığı için daha erken başvuruda bulunmaları mümkün olur. Bu kimselerin başvuruları önceden alınır ki, daha sonra başvuru yapmaya çalışıp sistemin kilitlenmesine katkıda bulunmasınlar. Zira ülkemizdeki kamu kurumlarının serverları düzgün hesap kitap yapılmadan kurulduğu için en ufak bir yığılmada sistemler kilitlenmektedir.
    Onların erken başvurmuş olmaları öncelikli olduğu anlamına gelmiyor. Başvurular sonra hep birlikte değerlendiriliyor zaten.

Son olarak bahar döneminde yedek listesinde öğrenci kalsa bile yedek alımı durdurululur. Bahar döneminde önce gelen kaydı kapar prensibi geçerlidir. Unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Aralık 2014; 14:22:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.