Şimdi Ara

Kymco Agility City 125,Super 8,Agility City,Honda Beat&Spacy,Piaggio Fly ve niceleri...Yardım Edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pcx çok hoşuma giden bir motor.Hayırlı uğurlu olsun
  • teşekkür ederim arkadaşlar..
  • Benzinin 5 tl yaklaştığı bugünlerde şehir içinde suzuki burgman alan arkadaşımı yürekten kutluyorum büyük insansın
  • Agility City 125 in yakıt durumu nedir, bir depoyla kaç km götürüyor ? regal raptor satıp ,sıfır almış olduğum Agility 125 regali hiç aratmıyor yakıt konusunda vede çok ufak.. acaba city nasıldır merakediyorum.çünkü bunu da satıp ya city yada honda spacy düşünüyorum.Pcx için küçük motor diyorlar az kalıplıysanız hoş durmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quote -- 10 Nisan 2012; 10:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quote

Agility City 125 in yakıt durumu nedir, bir depoyla kaç km götürüyor ? regal raptor satıp ,sıfır almış olduğum Agility 125 regali hiç aratmıyor yakıt konusunda vede çok ufak.. acaba city nasıldır merakediyorum.çünkü bunu da satıp ya city yada honda spacy düşünüyorum.Pcx için küçük motor diyorlar az kalıplıysanız hoş durmaz sanırım.

Aslında bu bahsettiğimiz araçlar yakmıyor.Şu güzelim memlekette yakıt pahalı böylece bilinç altımızda az yakıyor çok yakıyor düşünceleri oluşuyor..Çok yakmıyor spacy den biraz daha .Performansına göre az bile yakıyor.Şehirler arası çift şerit duble yolda 120 yi gördü mübarek birde ben öküz gibi adamım :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.