Şimdi Ara

Kymco Agility City 125,Super 8,Agility City,Honda Beat&Spacy,Piaggio Fly ve niceleri...Yardım Edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır olarak önereyim o zaman bir iki model...
    Tip olarak;Kymco Super 8 ile Kymco Agility City(Ayrıca City'nin jant ebatı 16,Super 8'in ise 14 inç bu da bir avantaj diğer modellere göre...)
    Piaggio çok iyidir ama parça bekleme olayları olabiliyor ve de pahalı bildiğiniz gibi
    Honda Spacy'nin fiziki yapısı çinlilere benziyor ama uzun yıllar götürür diye düşünüyorum onun da avantajı yakıt tüketiminin oldukça düşük olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 23 Temmuz 2011; 9:52:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

sıfır olarak önereyim o zaman bir iki model...
    Tip olarak;Kymco Super 8 ile Kymco Agility City(Ayrıca City'nin jant ebatı 16,Super 8'in ise 14 inç bu da bir avantaj diğer modellere göre...)
    Piaggio çok iyidir ama parça bekleme olayları olabiliyor ve de pahalı bildiğiniz gibi
    Honda Spacy'nin fiziki yapısı çinlilere benziyor ama uzun yıllar götürür diye düşünüyorum onun da avantajı yakıt tüketiminin oldukça düşük olması

Teşekkürler dostum aynı düşüncedeyiz galiba
  • bende bu ay içerisinde kendime motor almayı düşünüyordum ama benim aklımda farklı fyat aralıklarında birkaç seçenek vardı.

0 km mondial 150zc 1500 tl
    2.el mondial 150zc 1000tl
    2006 anburgman 400, gilera 500 veya bu ayarda 6000-7000tl
    0 km agility city 125 4000tl
    0 km agility city 200 5000tl

ve son olarak benimde daha önce hiç duymadığım ama bu konuda gördükten sonra vurulduğum honda pcx 5100tl(sitesinden alınan tavsiye edilen fiyat)

daha önce çin malı bir motor kullanmıştım asya 150t 19a modeli. 2 yıl sorunsuz bindim daha sonra motor deniz düştü ve o günden son iflah olmadı 1 hafta bende 1 hafta tamircide dururdu ama tuzlu su sanırım bütün motorlara aynısını yapardı. bu yüzden çin malı motorlara karşı çok soğuk değilim zira 1500 tl verip 4-5 yıl binilebilir sanırım.

ama tekrar ediyorum ben şuanda honda pcx almaya karar verdim. bu motoru forumda tavsiye eden @zamanötesi arkadaşıma teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

bende bu ay içerisinde kendime motor almayı düşünüyordum ama benim aklımda farklı fyat aralıklarında birkaç seçenek vardı.

0 km mondial 150zc 1500 tl
    2.el mondial 150zc 1000tl
    2006 anburgman 400, gilera 500 veya bu ayarda 6000-7000tl
    0 km agility city 125 4000tl
    0 km agility city 200 5000tl

ve son olarak benimde daha önce hiç duymadığım ama bu konuda gördükten sonra vurulduğum honda pcx 5100tl(sitesinden alınan tavsiye edilen fiyat)

daha önce çin malı bir motor kullanmıştım asya 150t 19a modeli. 2 yıl sorunsuz bindim daha sonra motor deniz düştü ve o günden son iflah olmadı 1 hafta bende 1 hafta tamircide dururdu ama tuzlu su sanırım bütün motorlara aynısını yapardı. bu yüzden çin malı motorlara karşı çok soğuk değilim zira 1500 tl verip 4-5 yıl binilebilir sanırım.

ama tekrar ediyorum ben şuanda honda pcx almaya karar verdim. bu motoru forumda tavsiye eden @zamanötesi arkadaşıma teşekkür ediyorum

çin malı motora bende kötü bakmıyorum 1 sene binende 6 sene binen arkadaşımda var

tamamen kullanıcının elinde orası

verdiğiniz listede burgman'ı gözüm kapalı alırdım onu alacak bütçem olsa çok beğeniyorum honca pcx i bi kaç tur sürme şansım oldu oldukça memnun kaldım ancak tarzım değil agility city 200 200lük değil uygunluk belgesinde 165 cc'mi ne yazıyor 125 city alt komşumda var çok memnun bende çok beğeniyorum
    150 zc'yide severim motorum olmasa düşünebilirdim bende 2005 model 26.000'de arkadaşım kaza yaptı sonra motoru toplattı sattı araba aldı oda çok memnundu o motordan

• benim çin mallarından tek şikayetim kronik egzos sorunu. ben benim scooterda 3 kere değiştirmek zorunda kalmıştım. bir müddet sonra için bir sürü vida kalmış gibi kötü bir hırıltı çıkarıyor.
    an burgman bence de süper ama scooter amaca yönelik alınmalı diye düşünüyorum. yani ben güne 40km den fala yol yapmayacaksam şehirler arası gitmeyeceksem anburgman gibi büyük ve güçlü bir makine almanın anlamı yok. zira hem araba gibi yakıyor hemde çok trafikli bölgelerde kaçış imkanın azalıyor.
    o yüzden ben hem hızlı hemde kıvrak olsun diye tercimi agility city gibi bir cihazdan kullanmak istiyorum. ama bir kymco'yada 5000tl vermek istemiyordum ama honda pcx'e veririm. sanırım haftaya alacağım.

honda nın resmi sitesinde tavsiye edilen fiyat 5100 tl yazıyor. acaba daha ucuza alma şansımız var mı?
  • bulamzsın adamlar mal yapıyor yok satıyor bir an önce sıraya gir al
  • arkadaşın dediği gibi motor şu anda çok talep çekti
    hele hele ötv indirimi geldiği için kota konusunda da sıkıştı honda türkiye
    bir iki seneye kadar piyasa doymaz ancak ondan sonra pazarlık edebilir hale gelirsin bayi ile
    tabi fiyatları arttırabilir honda o da ayrı bir durum
  • bugün istanbulda bir honda bayisine sordum. şuan kimse de yok dediler ama 15inde ellerinde olacakmış. fiyat 5100tl. sorduğum yerin motor satışı yokmuş istoçtaki yerlerinde satış yapıyorlarmış. yarın arayacağım eğer kabul ederlerse kapora verip 1 tane beyaz için sıraya gireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 8 Ağustos 2011; 22:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

arkadaşın dediği gibi motor şu anda çok talep çekti
    bir iki seneye kadar piyasa doymaz ancak ondan sonra pazarlık edebilir hale gelirsin bayi ile

bu arada ötv indirimi var mo yoksa ötv ye zam mı geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

arkadaşın dediği gibi motor şu anda çok talep çekti

bu arada ötv indirimi var mo yoksa ötv ye zam mı geldi

ÖTV önceden %8 di tüm motosikletler için
    sonra 250 cc altı için %22 yapıldı 250 cc üstü için %37 yapıldı

sene başında ise 250 cc altı motosikletlerin ötv oranı tekrar %8 e indirildi

fiyatlarda 500 1000 lira arası indi bu nedenle

fiyat inince talep çok oldu ancak her yıl belli sayıda motor geldiği için bu sene yığılma oldu o yüzden sıraya giriyorsun motoru almak için

aslında olması gereken 250 cc üstü içinde ötv nin eski oranına çekilmesi
    ama inatla yüksek tutuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaman Ötesi -- 9 Ağustos 2011; 1:47:34 >

• Tesekkurler ;)
  • birazda depremin etkisi var az değil adamların kaçtane fabrikaları yıkıldı yinede ayakta kalmayı başardılar
  • Arkadaşlar dayım gileranın 125 lik bir scooter ı nı kullanıyordu satmış bana sordu yine italyan almak istiyordu ben de biraz bakınca aprilianın scarabeo 200ie modelini gördüm nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşlar dayım gileranın 125 lik bir scooter ı nı kullanıyordu satmış bana sordu yine italyan almak istiyordu ben de biraz bakınca aprilianın scarabeo 200ie modelini gördüm nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.

klasik italyan motosikleti
    kaliteli işlevsel ama pahalı

şurada sahibi olan bir arkadaş detaylıca incelemiş anlatmış okumanı en azından göz gezdirmeni tavsiye ederim

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/78524-aprillia-scarabeo-200ie-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Arkadaşlar dayım gileranın 125 lik bir scooter ı nı kullanıyordu satmış bana sordu yine italyan almak istiyordu ben de biraz bakınca aprilianın scarabeo 200ie modelini gördüm nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.

Benim çok yakın bir arkadaşımda Scarabeo 200 var.Motorun performansı muhteşem 2 kişiyken toprakta gaz açınca arka attırabiliyor.Gazı açınca yine arkada oturanın ayaklar havaya kalkıyor.Yani demek istediğim performans olarak çok güzel.İnjeksiyonsuz modeli var onda benzini birazcık içiyor ama onun dışında süper motor.
  • Haklısınız arkadaşlar yorumlarınıza katılıyorum.Ayrıca doların tavan yapmasıda çok etkili oldu Kymco Agility 125 3.050 tl iken 4 saat içinde 3150 tl oldu :S Aprilia nasıl soran diye arkadasım sen bu soruyu sorma :D bütcen yetiyosa al tabiki ama parçaları çok pahalıdır haberin olsun.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim birkaç sonra inşallah motorumu almış olacağım Agility City 125 2012 model
  • bu arada arkadaşlar şuan da bayiden haber bekliyorum. honda pcx gelir gelmez alacağım ancak son zamanlarda sym gts 250 ve kymco xciting 250i modellerine aklım gidiyor yaklaşık 5500 civarına 2009 modeli alınabiliyor. tavsiye dermisiniz. sizce mantıklı mı birde bu motorların performansı yakıt tüketimi vs nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dozaj Filesi -- 22 Ağustos 2011; 0:56:41 >
  • dün itibariyle pcx im oldu. beyaz. adını kuzu koydum. inşallah nazar değmez. her yönüyle çok güzel ve kolay kontrol edilebiliyor. ve tüm gözler onda..
  • quote:

bu arada arkadaşlar şuan da bayiden haber bekliyorum. honda pcx gelir gelmez alacağım ancak son zamanlarda sym gts 250 ve kymco xciting 250i modellerine aklım gidiyor yaklaşık 5500 civarına 2009 modeli alınabiliyor. tavsiye dermisiniz. sizce mantıklı mı birde bu motorların performansı yakıt tüketimi vs nasıldır

Evet eski GTS ler yeni nesillere göre kötü yeni GTS ler ve Xciting ler tavsiye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pellegra -- 25 Mart 2012; 12:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1drader

dün itibariyle pcx im oldu. beyaz. adını kuzu koydum. inşallah nazar değmez. her yönüyle çok güzel ve kolay kontrol edilebiliyor. ve tüm gözler onda..

doğru karar vermişsin güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.