Şimdi Ara

kyocera FS-1118 MFP sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazıcıda çıktı alırken bazen 1. bazen 2. bazen 3. sayfada 5 satır silik yazıyor sorun hakkında bilgisi olan varmı resmi ektedirhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1409811/b5b4182b-4624-4490-8678-f31471df8a18.JPG
     kyocera FS-1118 MFP sorunu

• Kartuş bozulmuşa benziyor, hp modellerde böyle yazdığında anlaşılırdı ki yeni bir kartuş alma vakti gelmiş. Üç aşağı beş yukarı aynı problemdir diye tahmin ediyorum, bunun haricinde bildiğim bir nokta yok.
  • kyocera fs-1118 mfp yazıcı tonerli fotokopi yazıcı
  • canım kardeslerim merhaba herkeze 1118 makınada sılık yazma sebepleri toneri bir cıkar eğer boşsa silik yazar bu bırıncı ihtiml 100 tl ye doldurursun
    2.ihtimal dram sorunludur 250 tl msarafı var gecmiş olsun
  • Kardeş toneri çıkart sağa sola doğru salla sorun düzelmezse dramda sıkıntı olabilir
  • toner bitmemiş ise drum da sorun olabilir
    bu sorun her zaman arızalı olduğu anlamına gelmez
    temizlemek çoğu zaman sorunu halleder
  • verdiğiniz cevaplar için teşşekkür ediyorum yalnız ben bu konuda biraz daha teknik cevap bekliyorum bu söylediklerinizin hiç biri çözüm değil toner dolu drum sağlam yeni değiştim bu toner öyle sallamayla silikliğini gidereceğiniz bir toner diil bende yazıcı tamir ediyorum böyle bir sorunla ilk kez karşılaştım ve çözüme ulaşamıyorum lazer ünitesine kadar temizledim toner ünitesini manyetik merdaneyi temizledim dolumunu yaptım hatta başka bir durum daha denedim yine sorun çözülmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp laserjet p1102w sorunnn
    13 yıl önce açıldı
    HP LaserJet Pro MFP M428DV
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Halil Erkul H kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun manyetik'te görünüyor, merdane şarj kesiyor, temizlemeyle çözüm bulamazsın değişmesi gerek ama drum'ında bağlantı yerlerini kontrol et, drum 4-5 tur döndükten sonra şarj keserse oda yapar, sıkıntılı bir durum, iyi bir teknisyene baktırmanı tavsiye ederim...
  • Arkadaşlar bu cihazı telefon ile bağlantılı çalıştırabilen var mı ben çalıştıramadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.