Şimdi Ara

KZ kulaklıkları soranlar bakabilir, %10 indirim kuponu geldi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Var hocam royal blue da.
    www.kzacoustics.com
    ZS10 pro - Hybrid Technology - KZ耳机,KZ官方网站,KZ official website,KZ earphone,KZ headphone,深圳市原泽电子有限公司
    http://www.kzacoustics.com/2019/hybrid%20technology_0614/84.html

KZ kulaklıkları soranlar bakabilir, %10 indirim kuponu geldi.

• @demonix&@Quattro : Keyifli kullanimlar arkadaşlar, Zaman geçtikçe sesler dahada oturacaktir, Şu haliyle bile çok çok iyi olduğuna emimin ama Dinlene dinlene Burn-in denen şey sesleri dahada belirgin ve dinlenesi bi kıvama getirecektir.. Ben son 1 aydır işten güçten ha bugun alacağim ha yarın alacağim diye diye hem istediğim rengin stoğu bitmiş hemde indirim süresi.. Sağlik olsun ne diyelim, valla bi ZS10 PRO'da biz alalim diye kısmet olmadi..

@Ridianod Sanada keyifli dinlemeler Ridvan güle güle kullan.. Ben o yorumu yazdiğim zamanda Sitede renk seçeneklerinde royal blue yoktu özellikle baktim ama eklemişler demek ki.. Sanada hayirli olsun, eline geçtiğinde kısada olsa fikrini paylaşirsan sevinirim.. Bi türlü alamadim bari sizlerin alanlarin yorumlarini okuyayim..

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam . Kendilerine alacaktım ama indirimi kıl payı kaçırdım dedim ve bugün için saat 17:30'a kadar kuponu tekrar aktive ettik dediler. İllaha mavi olsun demiyorsanız bence bu indirimden haberdar olduğunuzu yarın söylerseniz yardımcı olacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

Teşekkürler hocam . Kendilerine alacaktım ama indirimi kıl payı kaçırdım dedim ve bugün için saat 17:30'a kadar kuponu tekrar aktive ettik dediler. İllaha mavi olsun demiyorsanız bence bu indirimden haberdar olduğunuzu yarın söylerseniz yardımcı olacaklardır.
    Bence sitedeki chat bölümüne istek yapın. Bu kadar kişiye indirimle sattıklarına göre size de kod tanımlarlar diye düşünüyorum. Ticarette kimse mal elde beklesin istemez.
  • KZ ZS10 Pro royal blue renk isteyen arkadaşlar; KZ'nin üreticisi Yuanze Electronics bu renk seçeneğini Ağustos ayında sadece 2 hafta üretmiş ve fazla talep görmeyecek düşüncesi ile üretimden kaldırmış. kzkulaklik.com sitesindeki royal blue ürünler de bu arada alınabilen kısıtlı sayıdaki ürünlermiş.

KZ'nin Aliexpress resmi mağazasında da o renk seçeneği şu an pasif durumda, belki tekrar fikir değiştirip üretimine devam edebilirler. Çinliler iyi hoş da bu gibi konularda bazen ilginç işler yapabiliyorlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiFi -- 6 Eylül 2019; 1:15:16 >
  • Kulaklıklarımız 24 saat içinde elimize ulaştı. Bassları var diye iphone kulaklığı!!1!!1 alacak olan kardeşime zs3'ü almıştım. Kendisi şu an kulaklıkla aşk yaşıyor desem yeridir. İnanılmaz hoşuna gitti. Keza bende bayıldım. Daha sonra ZS10'u denedim ve özellikle aaa burada bu mu varmış dedirten enstürmanların sesini duymak güzel oldu. Lakin telefonum xiaomi redmi note 2 gibi zs10'dan bile ucuz bir şey olduğu için öyle ahım şahım bir farkı duyamadım taki pc deki eski ama kaliteli bulduğum philips hoparlörlerime takana kadar :D ZS3 ile farkı o zaman baya belli oldu. Bass punchları, midlerin temizliği vs müthiş gerçekten. Fakat zs10 gibi kulaklıklar alacak adamın telefonu iyi olmalı kanımca :D bu konu ile ilgili gsmarena incelemelerinde bir bölüm var. Ona bakarak alacağız artık. İşin özü paylaşımda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yardımcı olan diğer arkadaşlardan da revonext qt2, senfer dt6 gibi önerilerde aldım. Şu an aciliyeti olduğu için bunları alıp geçtik. Telefonu değiştirip dac aldıktan sonra bu tarz kulaklıkları da deneyeceğim gerçekten playerın donanımı çok önemliymiş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 6 Eylül 2019; 16:58:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChiFi

KZ ZS10 Pro royal blue renk isteyen arkadaşlar; KZ'nin üreticisi Yuanze Electronics bu renk seçeneğini Ağustos ayında sadece 2 hafta üretmiş ve fazla talep görmeyecek düşüncesi ile üretimden kaldırmış. kzkulaklik.com sitesindeki royal blue ürünler de bu arada alınabilen kısıtlı sayıdaki ürünlermiş.

KZ'nin Aliexpress resmi mağazasında da o renk seçeneği şu an pasif durumda, belki tekrar fikir değiştirip üretimine devam edebilirler. Çinliler iyi hoş da bu gibi konularda bazen ilginç işler yapabiliyorlar:)
    Royal blue gerçekten çok tatlı bir renk olmuş. İçlerinde matlığı ve tonuyla bence en alınası olan duruyor. İnternetteki ürün resimleri bence yanıltıcı.
  • Arkadaşlar Çok memnun olarak kullanima devam ettiğinize eminim ama aradan geçen sürede Kulaklik hakkında fikirleriniz nelerdir.. Seste olumlu olumsuz değişimler oldu mu, ürün hakkında kablosu hakkında Genel olarak farkettiğiniz bi değişim oldu mu hiç.. Geçen gün şans eseri arkadaşimda KZ AS06 varmiş merakla aldim onu dinledim ve sen ne güzel bişeymişsin dedim yaa o sesteki detaylar, sesteki netlik inanilmazdi, basslar biraz geri plandaydi gibi gelmişti ama daha uzun süreli bi dinleme yapamadim malesef.. İnceleme siteleri KZ ZS10 PRO'nun daha kaliteli ve daha dengeli ses kalitesi olduğunu falan yaziyordu, As06 böyleyse ZS10 PRO beni nasi tatmin eder bilemiyorum, almak için sabirsizlaniyorum resmen..

Sitede Gümüş kablo stok bitmiş geldiği an bende kulakliğin siparişini geçicem artik.. 2 aydır bi kulaklik alacağim bi türlü firsat olmadi yahu..

@Ridianod & @Quattro & @demonix

• @Ridianod & @Quattro & @demonix

Kolay gelsin hocalarım, ben de kulaklık düşünüyorum ve kabloları değiştirildiği için KZ kulaklık düşünüyorum. Bütçem 150tl.

Bu fiyata en iyi KZ kulaklık ZSN PRO mu?
    Olmazsa başka bir markadan da öneriniz varsa açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12galatasaray12 -- 1 Ekim 2019; 21:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın. Bu yazdığınıza cevap verecektim ama unutmuşum. Benim telefon çok kötü. O yüzden inceleme yapmam pek doğru olmaz bence. Zs10 pro ve onun üstündeki kulaklıklar için bana sorarsanız kaliteli dac sahibi bir cihaz ya da type c dac satın almak kesinlikle gerekli ama bass punchları çok iyi ve yerinde. Tizleri, midleri de temiz ve ses eski kulaklığıma göre çok yüksek geldi. Sesi baya kısmak zorunda kaldım. Bu fiyat bandında daha iyileri de olduğu duydum ibasso yakasında. İnanılmaz bir sektör burası.

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kz yakasında zsn pro önerilir.

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Çokeşekkür ederim hocam. Sanırım başka alternatif önerin yok?

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Benim araştırmalarım sonucu işini bilen kişiler ile konuştuğumda revonext qt2, senfer dt6 önerileri de gelmişti. Siz kz dediğiniz için zsn pro demiştim.

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, yazmıştım ama sanırım gözünden kaçtı, başka marka da olur diye.

Öneriler için teşekkür ederim. O kadar konu açtım sadece 1 cevap geldi en iyisi anket açmak.

Çok teşekkür ederim tekrardan iyi akşamlar

• Ufak bir hort olacak. Szn serisi icin dengeli ama basslari geride deniyor. Acaba cx300 veya ep 630 kadar iyi midir bass olarak?

• Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Miktar değil ama kalite olarak daha iyi.

https://kulakligim.net/kulakici/kz-zsn-pro-incelemesi/

• üncel bir indirim var mıdır acaba? zsx terminatör almayı düşünüyorum (konuyu da hortlatmış oldum)

• Herkesin yararlanması için tecrübemi paylaşıyorum.

Telefon : xiaomi mi11t pro

Kulaklık : kz zsn pro x + mikrofonlu kablo

Type C den 3.5 mm giriş dönüştürücü = Mcdodo CA-7561 Type-C To 3.5MM Audio Dönüştürücü

Sonuç :

dönüştürücü sorunsuz çalışıyor,

Kulaklık mikrofonu, mikrofon düğmesi, sorunsuz.

Müzik dinleme sorunsuz

Dönüştürücü link :

KZ kulaklıkları soranlar bakabilir, %10 indirim kuponu geldi.
    KZ kulaklıkları soranlar bakabilir, %10 indirim kuponu geldi.amazon
    Mcdodo CA-7561 Type-C To 3.5MM Audio Dönüştürücü Ses Kablosu 11cm - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09HN4P377?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.