Arkadaşlar merhaba, 150 TL altına bası doygun veren kulaklık arıyorum. Bass verdiğini söyleyen çok kulaklık var. Ben gümbür gümbür yer gök titreden sinematik ses arıyorum ve film izliyorum. Bass olmayan tizli kulaklık bana film izlerken haz vermiyor. Bass verdiğini iddia edip sesi boğuk boğuk vermesin yani. Yada patlak patlak çirkin bass sesi vermesin. Eski kulaklığım Creative ep630 idi, 10 yıl sonra koptu. Şimdi yerini doldurma derdindeyim. Kulaklarım küçük. Huawei AM61 bluetooth kulaklık var ama en küçük silikon ucuyla da kullansam kulağımı hemen geriyor, kısa sürede acıtıyor. EP 630 8 gramdı, var mı yok mu belli olmazdı, ağrı sızı getirmezdi. Forum dahil araştırdım. Mesela KZ kulaklıkların hepsine muhteşem bass yazmışlar ama eminim öyle değildir. Frekans düştükçe bass kalitesi ve hissi artarmış. 7 Mhz altı kulaklıklara bakıyorum. Mesela 7 Mhz altı frekans sunanlar: (Epey sitesine göre) Sony MDR-EX155AP 65 TL Sony MDR-EX110AP 97 TL Pioneer SE-CL712T 99 TL Philips SHE9105 119 TL Sony MDR-EX250AP 139 TL KZ ED9 142 TL Philips PRO6105BK 159 TL KZ marka olup bass verdiği iddia edilenler: KZ EDR1 KZ ED12 KZ ATR Super Bass KZ ED4 Heavy Bass Hi-Res KZ HD9 HiFi Bass KZ ATE KZ ZSN BA+DD Driver KZ ZSE Dual Driver Yani beklentim Film izlerken konuşmalarıda net versin gümbür gümbür sesleride. Kulak içi olsun, kulağa kolay yerleşip kulağı sıkıştırmasın, germesin, kulağa girecek diye kulak deliklerimi tahriş etmesin yeter. |
Bildirim