Şimdi Ara

Kz mi, Sony mi, Philips mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

150 TL altına bası doygun veren kulaklık arıyorum. Bass verdiğini söyleyen çok kulaklık var. Ben gümbür gümbür yer gök titreden sinematik ses arıyorum ve film izliyorum. Bass olmayan tizli kulaklık bana film izlerken haz vermiyor. Bass verdiğini iddia edip sesi boğuk boğuk vermesin yani. Yada patlak patlak çirkin bass sesi vermesin. Eski kulaklığım Creative ep630 idi, 10 yıl sonra koptu. Şimdi yerini doldurma derdindeyim. Kulaklarım küçük. Huawei AM61 bluetooth kulaklık var ama en küçük silikon ucuyla da kullansam kulağımı hemen geriyor, kısa sürede acıtıyor. EP 630 8 gramdı, var mı yok mu belli olmazdı, ağrı sızı getirmezdi.

Forum dahil araştırdım. Mesela KZ kulaklıkların hepsine muhteşem bass yazmışlar ama eminim öyle değildir.

Frekans düştükçe bass kalitesi ve hissi artarmış. 7 Mhz altı kulaklıklara bakıyorum.

Mesela 7 Mhz altı frekans sunanlar: (Epey sitesine göre)

Sony MDR-EX155AP 65 TL

Sony MDR-EX110AP 97 TL

Pioneer SE-CL712T 99 TL

Philips SHE9105 119 TL

Sony MDR-EX250AP 139 TL

KZ ED9 142 TL

Philips PRO6105BK 159 TL

KZ marka olup bass verdiği iddia edilenler:

KZ EDR1

KZ ED12

KZ ATR Super Bass

KZ ED4 Heavy Bass Hi-Res

KZ HD9 HiFi Bass

KZ ATE

KZ ZSN BA+DD Driver

KZ ZSE Dual Driver

Yani beklentim Film izlerken konuşmalarıda net versin gümbür gümbür sesleride. Kulak içi olsun, kulağa kolay yerleşip kulağı sıkıştırmasın, germesin, kulağa girecek diye kulak deliklerimi tahriş etmesin yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.