Şimdi Ara

Kz zs5 deneyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
5.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eline gectiyse nasil izlenimleriniz? yazar msiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Daha çinden çıkmamıs ya. Ama yapılan 2 türkçe inceleme var techno fi'de.reddite'de okudum inceleme.

Ses olarak Kc06 ile karşılaştırmıs.

Sahne genişliği ve ayrıntı çok çok iyi.

Tiz ve basslara 7.5, mid'e 6.8 vermiş.

Sonuc olarak tam bir f/p ürünü. 50 dolar altı için en iyi tercihlerden biriymiş ama 100 dolarlık kulaklıklarla da yarısamazmıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sipariş ettim Xuelin IHIFI780 dsd ile beraber .Geldiğinde ayrıntılı anlatmaya çalışırım..
  • eksikleriyle beraber; audiophile seviyesinin giriş kulaklığı olarak tanımlıyorum ben KZ ZS5'i.

https://forum.donanimhaber.com/kz-zs5-knowledge-zenith-sinirlari-zorluyor--127434701
  • AliExpress'te ne buldum, inanamazsın

http://s.aliexpress.com/Iju2mYBV

Bu telefon 32 bit dsd oynatıyormuş , f/p canavarı aynı zamanda , gelgör ki ali den tel gelmiyor 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Daha çinden çıkmamıs ya. Ama yapılan 2 türkçe inceleme var techno fi'de.reddite'de okudum inceleme.

Ses olarak Kc06 ile karşılaştırmıs.

Sahne genişliği ve ayrıntı çok çok iyi.

Tiz ve basslara 7.5, mid'e 6.8 vermiş.

Sonuc olarak tam bir f/p ürünü. 50 dolar altı için en iyi tercihlerden biriymiş ama 100 dolarlık kulaklıklarla da yarısamazmıs.

Hocam selamlar bangood da 8 sürücülu modeli 21 dolar orijinal olmama ihtimali var mı 4 sürücülu olanı 19 dolar aliexpress te 32 nin altında görmedim

Htc one m8 ile kullanacağım buarada besler diye düşünüyorum vokal ve enstrümantal ağırlıklı ve flac dinliyorum buarada

• lakin kandırılmışız

sürücülerin yarısı boşa çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolmetscher -- 17 Ağustos 2017; 2:40:46 >
  • Dün geldi ; ses çok net , enstrümanlar bariz bir şekilde ayrılıyor, basslar biraz tok geldi ama tatmin edici , fiyatına göre baya iyi , çok ergonomik olduğunu söyleyemem ama sonraları alışılıyor ... acemilikten jakları kulaklığa ters takmışım 😊 L-R ye R-L ye 😊 Düzelttiğimde ( psikolojikmidir nedir bilmem) daha bi güzel geldi ses ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dun bir tane siparis verdim. Hali hazirda kullandigim Brainwavz M5 ve Sennheiser Cx 300 II var ama merak ediyorum kz zs5 bunlardan daha mi iyidir tecrubesi olan var mi?

• Kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi?

Almaya değer bir kulaklık mı?

Ne gibi avantajları var ?

• Mseyda kullanıcısına yanıt
    Cx300 ii den iyi olduğunu ikisini de kullanmış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim.Fakat cx300ii bass şiddeti olarak daha fazla.Kz zs5'te sesler daha doğal ve berrak.Kz zs5 dinledikten sonra bass sevgimden vazgeçtim diyebilirim.

• Kulaklık nasıl hocam beğendinizmi? Biraz anlatırmısınız:
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı daha önce kullandığım kulaklıklara göre kıyaslamak istersem şunları söyleyebilirim.2 yıla yakın bir süre Cx300 ii daha sonra 1.5 yıl A&T cks99 kullandıktan sonra cks99'un bozulmasından dolayı yeni bir kulaklık arayışına girdim.
    (Baştan söylemek istiyorum eğer aşırı derecede bass severseniz bu kulaklık size yeterli gelmeyebilir.)
    Techno-fi de bu kulaklığı gördüğümde baya araştırdım.Sonra sitede bu kulaklık hakkında girilen mesaj sayısının diğer kulaklıklarda yazılmadığını görünce bu ilgi almamda daha çok etkili oldu.
    Kz-zs5 görünüm olarak ve kulağa oturuş bakımından alışık olmadığım bir tarzdaydı ama alışma süresi kısa sürüyor.Kulak yapınız küçükse kulağınızda uzun süreli kullanımda ağrı yapabilir.
    kulaklığın sesine gelirsek ses seviyesi son seste distortion yaşamadım.İlk kullandığım anda bass seviyesi daha önce kullandığım kulaklıklara göre bir miktar az geldi fakat basslar çok gerçekçi ve sesler çok derinden geliyor.Vokaller çok güzel daha önce 300-400 Tl'leri verdikten sonra bu fiyata bu ses netliği şaşırtıcı derecede güzel.Hatta head-fi'de okuduğum bazı yorumlarda (onların yalancısıyım)"bazı müziklerde 500$'lık kulaklıklarla yarışabilir" gibi cümleler gördüm.Kulaklık özellikle kadın vokallerde çok iyi iş çıkarıyor. Tizler için söyleyebileceğim ise forumda kz-zs3'te sibilance sorunları olduğunu okudum fakat Kz-zs5'te böyle bir sıkıntı yok.Zil seslerini güzel yorumluyor.Tizler bana çok yeterli geldi.
    Genel olarak konuşmam gerekirse eğer 700-1000Tl bandında kulaklıklar kullanmışsanız kulaklık size yeterli gelmeyebilir ama genel olarak 50-500 Tl bandında kullandığınız ve benimde bu aralıkta bulunduğum kulaklıklardan kullanmışsanız kesinlikle beğeneceksiniz.Kulaklık özellikle fazla enstrümanlı şarkılarda çok başarılı sonuçlar veriyor.
    Ben kulaklığı kutusundan çıkan kablo ve kendime ait uçlarla kullanıyorum.En kısa zamanda gümüş kabloya yükseltme yapacağım.Daha önce çok sürücülü kulaklık kullanmamıştım ve bu kulaklıktan sonra 1 sürücülü(orta sınıf kulaklıklar için söylüyorum.) önceki kulaklıklarda sesin ne kadar yapmacık geldiğini farkettim. Almayı düşünenler kesinlikle öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdust80 -- 27 Kasım 2017; 1:12:8 >

• Çok teşekkürler hocam Tüm sorularıma cevap verdiniz,Bende KZ Zs3 var 1 gün oldu kullanalı ve onunla birlikte Xiaomi HD kulaklığı iki kulaklığıda kullandım zs3'ün sesleri daha çok hoşuma gitti şuan zs4 14 $ fiyatla satılıyor biraz daha düştükden sonra ona geçiş yaparım.
  • Fazladan bir Zs5' im var satılıktır, duyurulur…

• ben de 1 haftadir kz zs5 kullanicisiyim, daha once quadbeat 3 kullanıyordum. kulakligi ilk taktigimda acikcasi tizleri cok rahatsiz etti (tizlerden normalde de rahatsizlik duyan birisiyim) delici tizleri var, tizlerin bu kadar baskin olmasini beklemiyordum acikcasi fakat equalizerden tizleri biraz geriye çekince ne kadar harika bir kulaklik oldugunu anladim, gerçekten 4 adet surucusu var-yok tartismalari yapiladursun benim kulagimin algiladigini yazacak olursam icinde bir adet bass surucusu bir adet midler icin surucu ve bir adet(en az) sirf tiz calan surucu mevcut. sahnesi inanilmaz genis baslar harika midlerde vokal biraz geride ama camurlasma asla yok, cok berrak ses veriyor parcadaki tum ayrintilari tek tek duyuyorsunuz. s'lerde biraz sibilans var. asiri tizlere rağmen ben kulakligi cok begendim, tek suruculu kulakliklardan sonra bu kulaklikla kafanizin icinde adeta bir muzik seti oldugunu düşünüyorsunuz. bana fazla gelen tizlere ragmen kulakligi kesinlikle oneririm, almayi dusunen varsa hic dusunmesin bence, 70 tlyi sonuna kadar hakediyor..

• drorcun D kullanıcısına yanıt
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kulaklik/xiaomi-1more-kulak-ici-kulaklik-yuksek-ses-performans-1m301-P203641866?

Bende şunu aldım bakalım xioami kendini ispatlamış firma yorumlarda bir tane olumsuz yorum yok. Kz adı sanı pek duyulmamış umarım pişman olmam.

Normalde bunu alacaktım da yorumlarda abartıldığı gibi değil yazılmış.

https://tr.gearbest.com/earbud-headphones/pp_689565.html?wid=90

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/1more-design-piston-kulaklik-siyah-p-HBV0000027SDQ?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=EAIaIQobChMIrpnQr7b22AIVtArTCh09NgQ6EAQYAiABEgIyHPD_BwE
    brda aynı ürün 100 tl n11 den aldıysanız geri gönderin bunu alın.

kz serisinden kz sz5'i öneririrm gerabestte 60 tl falandı en son. Bu aldığınız kulaklıktan da iyidir tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 26 Ocak 2018; 23:6:35 >

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Kz tipi hosuma gitmedi kulakici daha kullanisli ve rahat. Philips tx1 aldim 15 dolara aliexpress den... hepsiburadaki 100 tl lik urun aynisi degil piston serisi bu benim dedigim farkli modeldi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.