Şimdi Ara

KZ ZS5 inceleme: Knowledge Zenith sınırları zorluyor… (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
4
Favori
19.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam orada "very likely" derken, büyük ihtimalle diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust88

quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Kz ler nedense kulağımı ağrıtıyor benim. Bu kulaklık nasıl o konuda? Xiaomi hybrid çok rahat mesela bazen kulağımda olduğunu unutuyorum

Orjinal foam tipleri kötü o yüzden aşağıdaki foam tipleri sipariş verdik.

T400/T500 Iç çapı 4.9 MM, dış çapı: küçük (10.6mm), orta (12.5mm), büyük (13.5mm)

En uygun bu linkte 5 çift 10 adet 3 dolar :https://www.kisa.link/6P2B

Alıntıları Göster
    Hocam merhaba beni de rahatsız ediyor sert kauçuk. Dediğiniz tarzda süngerlerden sipariş edicem de T400 boyutunda mı olması gerekiyor acaba boyutun.
    aliexpress.com
    US $1.2 20% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Kulaklık Aksesuarları'de 1 çift T100 T200 T400 kulaklık İpuçları bellek köpük sünger kulak pedleri kulaklıklar için 3/5mm kalibreli kulaklık aksesuarları kulak tıkacı AliExpress'da - 11.11Bekarlar Günü
    https://tr.aliexpress.com/item/1-ift-T100-T200-T400-Kulakl-k-pu-lar-Bellek-K-p-k-S-nger-kulak/32836885897.html?spm=a2g10.10010108.100008.4.9f22185fjL9XOZ&scm=1007.13438.100207.0&scm_id=1007.13438.100207.0&scm-url=1007.13438.100207.0&pvid=4564d0fa-627b-42b7-880c-e7eee2e2284d&_t=pvid%3A4564d0fa-627b-42b7-880c-e7eee2e2284d%2Cscm-url%3A1007.13438.100207.0
    Buradan almak istiyorum da T400 diye mi belirtmeliyim ZS6 için? Teşekkürler

• Zs6 almayı düşünüyorum 11.11 indiriminden yaralanıp sizce 180tl ye değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başka bir konuda da aynı şeyleri yazdım ama yine buraya da yazayım.

lg v30 aldım, sırf hifi dac'ı olan bir telefonum var diye bir kaç kulaklığım varken yine de iyi bir kulaklık alayım diyerekten yola çıkıp önce xiaomi hybrid pro hd düşünürken sonra kz kulaklıkları gördüm. sonra zs5 modelinde karar kılıp aldım. zs5 in pc üzerinde sesi çok kısık gelmesine rağmen v30 da gayet yüksek geliyor buraya kadar bir sorun yok. fakat o nasıl bir tiz parlaması .

neyse araştırdık köpük uçlar gümüş kablo çözüyor deniyor falan. ali dayıdan onları da sipariş ettik. Kz zs5 gümüş kabloyla da köpük uçla da çözemiyor tiz parlaması sorununu. sahnesi her ne kadar geniş ve çözünürlüğü ne kadar yüksek gelse de bu kadar tize dayanamıyor insan. genelde rock, metal, blues dinliyorum özellikle metal parçalarda çekilir derece değil. baslarda öyle bumbumbum vuruyor diyemem. hifi ayarlarında da ön ayarda normal, dijital filtrede sharp dışında hiçbir ayardan düzgün ses alamıyorum.

asıl şok bluetooth kulaklıklar. Elimde birde Anker Soundbuds nb10 var. bu telefonda hiç denememiştim mi 5s'im vardı onda eh işte dedirtiyordu. kz lerden sonra denemek için nb10'ları taktım ses muhteşem. Basla dolup taşıyor kulaklarım, tizler olması gerektiği kadar güzel, sahne geniş, detaylar neredeyse eşit. Bahsi geçen nb10 ne aptx hd, ne ldac destekli. gelişmiş ayarlarda da sadece sbs(standart bluetooth s..) codec ile çalışıyor. Tabi ki dac aktif değil bluetooth üzerinden ses aldığımız için.

kardeşimde one m7 var onda da deniycem yakın zamanda bu kz zs5 leri fakat hiç umudum yok.

şuan benim gördüğüm bluetooth'a bağlı 12mm tek armatür her türlü hifi a bağlı 4 armatürü madara ediyor.

nb10 lardan iyi fiyatı ölümlülerin alabileceği seviyede ki tavsiyelere açığım. Kz'nin ...

• Slm.

Kulaklıktan hiç anlamam, bu konuya denk gelince sorma gereği duydum. Sennheiser cx 3.00 ile kz zs6 yı biri karşılaştırabilir mi?
  • 8 şubat 2018 tarihli mesajımda yazmıştım;

"Kz Zs5 hakkında yeni öğrendiğim bir bilgi var arkadaşlar 2 versiyonu var kulaklığın, 2017 Temmuz' dan sonra kulaklığın iç yapısı ve ses karakteri değişmiş. V1' de tiz parlama sorunu yok… Zs6' da da aynı tiz sorunu var. Zs5 v1 e sahip arkadaşlar çok şanslı gerçekten. V1'in sesi 250 dolarlık kulaklık sesleri ile karşılaştırılıyor…"

Size şu an için CCA C10 önerebilirim.

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Nicechk Vido aldım çok memnunum bununla devam edicem artık.

• V1 model gri renkli bir Zs5 var elimde almak isteyen olursa PM atabilir…

• merabalar hala satılık ise iletişime geçmek isterim teşekkürler
  • whomarley W kullanıcısına yanıt
    Satıldı ne yazık ki…

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinanthewhite

başka bir konuda da aynı şeyleri yazdım ama yine buraya da yazayım.

lg v30 aldım, sırf hifi dac'ı olan bir telefonum var diye bir kaç kulaklığım varken yine de iyi bir kulaklık alayım diyerekten yola çıkıp önce xiaomi hybrid pro hd düşünürken sonra kz kulaklıkları gördüm. sonra zs5 modelinde karar kılıp aldım. zs5 in pc üzerinde sesi çok kısık gelmesine rağmen v30 da gayet yüksek geliyor buraya kadar bir sorun yok. fakat o nasıl bir tiz parlaması .

neyse araştırdık köpük uçlar gümüş kablo çözüyor deniyor falan. ali dayıdan onları da sipariş ettik. Kz zs5 gümüş kabloyla da köpük uçla da çözemiyor tiz parlaması sorununu. sahnesi her ne kadar geniş ve çözünürlüğü ne kadar yüksek gelse de bu kadar tize dayanamıyor insan. genelde rock, metal, blues dinliyorum özellikle metal parçalarda çekilir derece değil. baslarda öyle bumbumbum vuruyor diyemem. hifi ayarlarında da ön ayarda normal, dijital filtrede sharp dışında hiçbir ayardan düzgün ses alamıyorum.

asıl şok bluetooth kulaklıklar. Elimde birde Anker Soundbuds nb10 var. bu telefonda hiç denememiştim mi 5s'im vardı onda eh işte dedirtiyordu. kz lerden sonra denemek için nb10'ları taktım ses muhteşem. Basla dolup taşıyor kulaklarım, tizler olması gerektiği kadar güzel, sahne geniş, detaylar neredeyse eşit. Bahsi geçen nb10 ne aptx hd, ne ldac destekli. gelişmiş ayarlarda da sadece sbs(standart bluetooth s..) codec ile çalışıyor. Tabi ki dac aktif değil bluetooth üzerinden ses aldığımız için.

kardeşimde one m7 var onda da deniycem yakın zamanda bu kz zs5 leri fakat hiç umudum yok.

şuan benim gördüğüm bluetooth'a bağlı 12mm tek armatür her türlü hifi a bağlı 4 armatürü madara ediyor.

nb10 lardan iyi fiyatı ölümlülerin alabileceği seviyede ki tavsiyelere açığım. Kz'nin ...
    bir konuda yazmak istedim size...bendede LGV30 plus var evet bütün eko ayaları vs apk uygulamaları indirmeme rağmen poweramp vs gibi..laptoptan aldığım ses yüksekliğini nedense alamadım..

laptopumda HP DV6 6020ST beats audio hoparlör ve yazılımla gelen seri...

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Hocam CCA C10 a göre nasıl sizce ?
    Kıyaslama yapmanız mümkün mü ?

• GOGOMEZ kullanıcısına yanıt
    LG v30 un high impedance modu var onu aktif etmek için bir aparat kullanmanız gerekiyor o modda istediğiniz yükseklikte alırsınız sesi…

• Merhaba.İkinci el KZ ZS5, Bluetooth bağlantı aparatı,taşıma çantası, gümüş kablo ve kulak uçları köpük için 150tlye uygunmudur?

• S a herkese kz zs6 almayi dusunuyorum kablolu olarak fakat telefonum xioami mi a2 ve 3.5 mm jak girisi yok type c ceviricisiyle kullanicam tavsiye eder misiniz ¿

• Merhaba.
    Bu kulaklığı yaklaşık bir yıl önce aldım. Bugün sağ kulaklık bozuldu tam çalışmıyor. Sadece sağ kulaklığı alabilir miyim internetten. Aliexpress'den satıcıya mesaj atmayı denedim ancak site düzgün çalışmıyor atamadım. 2. el filan da olabilir aslında.
  • tayox06 kullanıcısına yanıt
    banada sol lazım. ya sen bana sat ya ben sana :D
  • Bu kulaklığı almayı düşünüyorum da hala alınır mı ? Yoksa önerebileceğiniz başka kulaklık var mı 200 tl bütçe ile
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.