Şimdi Ara

KZ ZSN (1DD-1BA) (14-18dolar arası) Kulak içi kulaklık incelemesi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
13
Favori
37.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiyelerinizi uyguladım. 5 farklı cihazla ve 4 farklı kulaklıkla 2 farklı platformda kontrollü deneyler gerçekleştirdim😂. Artık kulaklıkta herhangi bir sorun olduğu düşünmüyorum. Beni aldatan nokta birkaç şarkıda önceki kulaklığımda duyamadığım plak cızırtısı benzeri sesler duymam oldu. Diğer kulaklıklarla dikkatli dinlediğimde ise bu seslerin şarkıdan kaynaklı olduğunu fakat ZSN PRO'daki kadar öne çıkmadığını farkettim. Kısa süre içinde de kulaklığın sesinin oturmaya başladığını hissettim ya da ben kulaklığa alıştım bilemiyorum. Kulağım midlerin ve tizlerin basslara göre biraz daha geride olmasına alışmış ama bunu da keyifle kullanıyorum. Benim için güzel bir deneyim oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yarım saattir üstteki yorumları okuyarak sağlam ve sesi gür bir kulaklık ararken kz zsn pro ve cca 10 pro ikilisini 202 tlye sipariş ettim. Umarım biran önce gelir de merağım diner

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Umarım China Post ile almamışsınızdır 52 gün oldu daha ülkeye dahi girmedi.

• Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt
    Aliexpress standart shipping ile aldım fakat siparişi geri çektim. N11 de msi immerse gh10 kulaklık indirimde ona gözü diktim.

• Bf5 B kullanıcısına yanıt
    Sevindim :) demiş olmalıyım, Zsn Pro pek affı olan bir kulaklık değil. Kayıtta ne varsa onu çıkarır ve yansıtır. O yüzden sizi iyiyeye iter.

O şarkıları ve dinlediğiniz platformu alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende alayım dşyorjmda zsn yi çinden beklememek için türkiyeden almaya değermi

• Arkadaşlar kz nin iki kulaklığı arasında kaldım zsn pro ile es4 sizce hangisini tercih etmeliyim çok fazla anlamadığım için arasında ne gibi farklar var bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Not: (mi9t) genellikle Rock ve pop müzik dinliyorum

• Merhaba bu kulaklığı gearbestten alacağım ama mikrofon da olsun istiyorum. Hat kontrolü olanlar mikrofonlu mu oluyor

• Statist kullanıcısına yanıt
    Evet hat kontrollü dedikleri kablosunda mikrofon ve kontrol tuşu olan yani mikrofonlu model. Bu arada neden gearbest'ten alacaksınız? Yurtdışından paketlerin gelmesi 2 ayı buluyor ve kulaklıklara %20+%20 vergi ve sabit bir gümrük sunum ücreti uygulanıyor. Maliyeti Türkiye fiyatlarına yaklaşır ve 2 ay da gelmesini beklersiniz.
  • ChiFi C kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz bir site var mı hocam

• KZ Kulaklık Türkiye
    KZ Kulaklık Türkiye | Orijinal Ürünler Aynı Gün Ücretsiz Kargo
    https://www.kzkulaklik.com
    ve
    urun.n11.com
    Kz Zsn Pro 1ba+1dd Hibrit Derin Bass Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık - n11.com
    https://urun.n11.com/kulaklik/kz-zsn-pro-1ba1dd-hibrit-derin-bass-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-P316440091

İkisi de aynı firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiFi -- 25 Kasım 2019; 23:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mutu07

Tin Audio T2yi iki kez deneme şansım oldu. Yalnız ozamanlar elimde ZSN yoktu. Direk olarak kıyaslayamadım. Ama aklımda kalanlarla internet forumlarda yazan ve youtube incelemelerinde herkesin söylediği örtüşmekteydi.

Kulak başına iki sürücüsü mevcut Birisi 10mm diğeri 6mm. Zsndeki gibi BA sürücü mevcut değil tizler için. T2 karakter olarak ZSNden farklı bir kulaklık. Zsn bright denilen açık bir ses üretmekte. Ses yüksekliği seviyesinden farklı olarak neredeyse bir konser kaydındaki seyircinin ufak bir bağırışını bile duymaktasınız. Mesela orkestra kayıtlarındaki sanatçıların nefes alış verişleri gibi sesler de rahatça duyulmakta. Ama bunu dengeli bir şekilde yapmakta. (Alışkın olmayanlar ekolayzır ayarlarından orta frekansları bir iki tık aşağı çekebilirler)

Zsnden daha açık ses üreten modeller de mevcut. Bunlar zaten genellikle müzik dinlemek için değil de müzikteki hataları bulmak için yapılan modeller. Daha çok stidyo kayıtları için kullanılmaktalar. Hatta iddia edebilirimki bu dengeyi bozarsanız aşırı bright kulaklıkla müzik dinlemek işkence gibi geliyor bana. Detayların arasında boğulmaya başlıyorsunuz birsüre sonra. Ekolayzır ayarını düz çizgi yerine ------- (flat) ters V şeklinde --^-- yaptığınızı düşünün. Midler ful hatta tizler de neredeyse maksimumdayken kulaklığı ilk taktığınızda bu nasıl bir ses bu nasıl bir hafiflik duygusuna kapılıyorsunuz. Okadar fazla alıyorsunuzki tüm ayrıntıları bir süre sonra gerçekten baş ağrısı yapmaya başlıyor.

Warm dediğimiz daha sıcak tonlara sahip kulaklıklarda müzik dinlemek ise çok daha zevk veriyor. Tin Audio T2 buyüzden çok beğenildi çıktığından beri. Midleri yumuşak basları öndeki delikleri kapatırsanız Zsnden iki tık aşağıda ama genel müzik türleri için yeterli. Delikleri kapatmazsanız bence yetersiz. Tizler ise kulak tırmalamadan tüm ayrıntıları sunmakta. Ton olarak da biraz sıcak ses üretince kulaklık gerçekten işini iyi yapıyor. Naturel ses üretmekte çok başarılı. Yalnız ciddi bas severler uzak dursunlar. Trn V80 veya diğer kulaklıklara bakmalılar.

Zsn daha dinamik fiyat skalasında rakipsiz. Dizaynı çok iyi. Ekolayzır ayarına göre tamamen farklı bir kulaklık haline girebiliyor.

Tin Audio T2 ise 45 dolar civarına satılan bir model idi. Çok beğenildi bilenler tarafından çokça tercih edildi. Fiyatı uygunsa mutlaka bir adet de T2 alınabilir. Zira gerçekten çok beğenilen bir model. Kişisel tercihler söz konusu :)

Alıntıları Göster
    KZ ZSR Aldım nasıl sizce

Hocam mikrofon kalitesi nasıl acaba

Kz nin kablosu çok kötü haliyle mikrofonuda kötü ama idare edecek düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi Odyofil -- 26 Kasım 2019; 19:55:52 >
    Hocam sipariş öncesi yorumunuz kafamı karıştırdı. Daha önce xiaomi hybrd pro hd kullandım ama onunda kablosu kalitesizdi 1 seneye kalmadan koptu.

Yani gerçekten kalitesiz ama hani bir şey olursa yeni kablo alabilirsiniz.

Kablo kalitesinden kastınız nedir? Bir kablonun kalitesiz olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? kabloya bakarak mı? Veya bir çok KZ kulaklık kullandınız da kabloları hemen bozuldu mu? Şahsen bende KZ'nin birçok modeli var, tam aksine kabloları diğer kulaklık kablolarına göre oldukça sağlam ve kaliteli duruyor. Ayrıca değiştirilebilir olmaları da büyük avantaj. Şimdiye kadar da sorun yaşadığım olmadı.
    Bu sizin düşünceniz evet ben de uzun zamandır kz modellerini kullanıyorum ve kablosu çok dandik bana göre,tek bana göre değil kz kullananların çoğunluğuna göre durum bu şekilde ve ben düzgün kullanan birisi olarak kz kablosu en çok 5 ay dayandı bana hatta kabloyu koruyucu ile sarmama rağmen bu şekilde oldu ince olduğu için tel içinde kopma yaptı bende şu ana kadar 5 kz kablosu beni yarı yolda bıraktı.Ayrıca üslubunuzu yanlış buldum ben arkadaşa tecrübelerime dayanarak bir tavsiyede bulunmak istedim kalanı kendisinin bileceği iş.

• Neyse, ben yıllardır KZ kullanırım beni yarı yolda bırakan kablosu olmadı şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.