|
Bildirim
|
Arkadaşlar selamlar. Elimden birçok kulaklık geçti bugüne kadar. Audio technica da bose de koss da sennheiser da... Bir sürü kulaklık denedim ve bir şeyler yazabilcegimi düşünüyorum.
Öncelikle kulaklik elime 2 gün önce geçti. Ondan önce sennheiser cx 5.00 kullanıyordum. Evimde kz zs6 ve kz ed4 modelleri var. Ayni zmaanda bir de ath m50x im var. Ath m50xle karşılaştıranlar var yabancı forumlarda. Buna kanmayın m50x kalitesi çok farklı. Sonuçta biri referans biri iem kulaklık. Amaaa gel gelelim ZSN ye. Eger bu müzik hakkında bişey biliyorsam şunu diyebilirim ki ZSN gerçekten fiyatına göre mükemmel ötesi bi kulaklık. Zs6 ile çok yakin ses kalitesi hatta midleri zs6dan daha iyi. Malzeme kalitesi ikisinin çok benzer ama zs6 biraz kaba. Zsn ayni zamanda kibar da bi kulaklık. CX 5.00 ile kıyaslamam gerekirse, CX 5.00 in kazanacağı tek yer kutu içeriği olur. Açıkçası cx 5.00a verdiğim paraya her geçen gün daha fazla acıyorum :( Bu kulaklığı bu kadar sevilme nedeni ne diye sorabilirsiniz. Size direk cevabını vereyim. Sahne. Bildiğiniz gibi kulaklıklarla müzik dinlerken size aslında hayali bir alan sunarlar. Düşük seviye kulakliklarda sahne küçük olduğu için bas tiz gitar piyano hepsi birbirine girer ve ayristiramazsiniz. Bu kulaklıklarda bunu yapabiliyorsunuz. Size gerçekten tatmin edici bir sahne sunuyor. Eger daha önce referans kulaklık tarzı bir kulaklıkla müzik dinlemediyseniz bu kulaklik sizi kendine hayran bırakır. Sahne Zs6 dan sadece bir tık daha dar. Ama arada mid ses farki inanın sahneden cok daha fazla. Eğer 10 20 dolar arası kulaklık arıyorsanız, aramayın. Zsn tüm görkemiyle karşınızda. Daha ucuz bir kulaklık isteyen arkadaşlara da ed4 öneririm. Zs6 yi alirkrn yaninda denemk icin atmıştım sepete alt ustu 25 30 lira bisey diye ve gerçekten f/p orani mükemmel. Ed4 un rakibi jbl t110 öyle anlatayım ben size. ZSN in rakibi ne derseniz. Shure SE215 |
Zsn pro geldi bugün, zaten kz kullandığımdan kaliteli olacağını biliyordum, gayet iyi ilk izlenimim de
|
Hocam n11den aldım ben.
zs3 kullanmadım |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenPaw -- 29 Aralık 2018; 20:16:5 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutu07 -- 10 Ocak 2019; 22:15:39 > |
|
|