Şimdi Ara

*** Bluedio T4S - Kafa Üstü Bluetooth Kulaklık - 156 tl ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    US $21.17 38% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Telefon Kulaklıkları ve Radyo Kulaklıkları'de Bluedio T4S aktif gürültü iptal kablosuz bluetooth kulaklık kablosuz kulaklık telefonlar için mikrofon ile AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32821244791.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.46ac4a6fqvT0Cu&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.146401.0&scm_id=1007.13339.146401.0&scm-url=1007.13339.146401.0&pvid=c6450c9b-9b83-4a13-888f-61e5d2cefd6f

aktif kulanndığım ve fiyatının üzerinde bir kulaklık. bu kıyağımı unutmayın.

* Deri hissiyatlı yumuşak padleri ile kafayı ve kulağı yormuyor. hareketli aksamlar metalden yapılmış kolay kıramazsınız fakat kulaklık hafif. ses konusunda aktif gürültü engelleyici var. 16 saat müzik dinleme süresi var. son sesi yüksek, sesi bozmadan kaliteli bir şekilde müzik dinleyebilirsiniz ve bassları tatmin edici.

aliexpress türkiye deposundan. bütün renkler mevcut.

*** Bluedio T4S - Kafa Üstü  Bluetooth Kulaklık - 156 tl ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 13 Aralık 2019; 16:48:21 >

• Nasıl bır marka acaba ilk defa duyuyorum
  • Yeni üyelik açıp alırsanız eğer, 2$ aliexpress seçkin kuponu verir, 1$'da satıcı kuponu, totalde 3$ daha düşer, 135 TL'ye gelir.
    Bu da benden kıyak, hayırlı olsun :)))
  • Hocam, t6s var bende. Leş gibibkulaklik kenara koydum. Bunun bas seviyesi ve ses seviyesi nedir bir de kadin konusuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Hocam, t6s var bende. Leş gibibkulaklik kenara koydum. Bunun bas seviyesi ve ses seviyesi nedir bir de kadin konusuyor mu ?
    çok şaşırdım şuan yorumunu görünce.

şuanda spotifyden müzik dinliyorum. bass seviyesi orta. ses seviyesi çok yüksek 10 dk son ses dinlersin sonra kısarsın dayanamazsın. kadın konuşuyor da şarjı azalınca birde açarken.
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Bas ve ses seviyesi bence güzel. Ama kulaklık yanlardan çok baskı yapmıyor ve metal aksamı nedeniyle bir tık ağır. Hal böyle olunca dışarıda kullanıma pek uygun değil sanki her an kafandan düşecekmiş gibi hissettiriyor. Ben PC ye takılı kullanıyorum son zamanlar ses kalitesi gayet iyi. Bende Bluedio T-energy 2 kulakiçi kulaklığı da var onun bass ve ses yüksekliği daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinycool55

Bas ve ses seviyesi bence güzel. Ama kulaklık yanlardan çok baskı yapmıyor ve metal aksamı nedeniyle bir tık ağır. Hal böyle olunca dışarıda kullanıma pek uygun değil sanki her an kafandan düşecekmiş gibi hissettiriyor. Ben PC ye takılı kullanıyorum son zamanlar ses kalitesi gayet iyi. Bende Bluedio T-energy 2 kulakiçi kulaklığı da var onun bass ve ses yüksekliği daha iyi.
    yorumunuza harfiyen katılıyorum. dışarıda kullanıma uygun değil. ofis ve ev için uygun. kafada ağırlığı fazla değil ağrı yapmıyor fakat beats kulaklıklar gibi kafaya zamk gibi de yapışmıyor. kafanızı eğdiğinizde düşme eğiliminde. ben günde 4-5 saat kafamda taşıyorum ne bir sıkma ne bir ağrı yaşamadım. belki kafa boyutuna göre değişir orasını bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bluedio U2(UFO2) var bende 63 dolardı geçen yıl 11.11 de aliexpressten 100/50 kupon yakalayıp indirimlerle 37 dolara almıştım çok memnunum.
  • Bendede bluedio tn2 var ses kalitesi anlamında çok başarılı bence. Mikrofon konusu çok iyi olmasada bu fiyatlara alınabileceğini düşünüyorum. Kaptım bende 1 tane.
  • Eyvallah. 138 liradan aldık birtane.

• Eskiden Olsa.. kullanıcısına yanıt
    üyeliğin ile invite friends yaparsan acılan yeni uyelikde 5 dolar veriyor. hatta onun yanın 3-4 kupon daha veriyor 3-4 dolarlık
  • 5 dolar daha düşük fiyata almak isteyenler özel mesaj atabilir. referanslı linkimle kayıtta 4/5$, 3/10$, 5/20$, 7/70$ kupon kazanacaksınız.

edit: mesajla soranlar oldu. ÜCRETSİZ olarak yararlandırıyorum. kaydolup sipariş veren üyeler dolayısıyla benim de kupon kazanma ihtimalim söz konusu.
    referans/davet programının aliexpress üzerindeki açıklama sayfasını iletebilirim şüphesi olan arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claimant -- 13 Aralık 2019; 20:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claimant

5 dolar daha düşük fiyata almak isteyenler özel mesaj atabilir. referanslı linkimle kayıtta 4/5$, 3/10$, 5/20$, 7/70$ kupon kazanacaksınız.

edit: mesajla soranlar oldu. ÜCRETSİZ olarak yararlandırıyorum. kaydolup sipariş veren üyeler dolayısıyla benim de kupon kazanma ihtimalim söz konusu.
    referans/davet programının aliexpress üzerindeki açıklama sayfasını iletebilirim şüphesi olan arkadaşlara.
    Başka kuponlarla birleşiyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı bitince kablo takıp kablolu kullanım mümkün mü acaba. Bilen var mı acaba?

• KEDJUU kullanıcısına yanıt
    seçkin kuponlarla (select coupons) birleşir. ürün sayfasından alınan satıcı kuponlarıyla (seller coupons) birleşir. sadece promo-kod olarak verilen, sepette kod girerek kullanacağız kodlarla birleşmez. bunun nedeni de iki kuponun aynı kategoride olması. referansımla kazanacağınız kuponlar aliexpress kuponu (aliexpress coupon) olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claimant -- 13 Aralık 2019; 19:58:50 >
  • aNeXiEtY kullanıcısına yanıt
    150 tl ye gelıyor 138 e nasıl aldınız
  • İmanuelkant İ kullanıcısına yanıt
    3,5mm standart kulaklık girişine rastlamadım. ürün açıklamalarında type-c portu üzerinden ses giriş/çıkışı ve şarj sağlanabildiği yazıyor. type-c dönüştürücü ile sanıyorum ki bahsettiğiniz şekilde kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme602

150 tl ye gelıyor 138 e nasıl aldınız
    1 dolar satici, 2 dolar yeni üyelik kuponu ile birlikte.

• Peki hocam ortaya bir sorum olacak , 150 tl den gittik aldık ,buna vergi içindemi geliyor yoksa urun yurt dışından geldiği için ektsra vergi odeyecekmiyiz ..
  • Türkiye deposu diye birşey mi varmış ya ilk defa duydum.

Ayrıca sayfayı açtım ama bende türkiye deposu seçilmiyor. Türkiye dışından gelirse büyük sıkıntı zaten %45 vergiyi direk kitlerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.