Şimdi Ara

*** Bluedio T4S - Kafa Üstü Bluetooth Kulaklık - 156 tl *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
5.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanım olarak yandan cıkan o parcalar plastık türü pek dayanıklı olcagını sanmam .

Bunun Bluedıo TM modelı var 4-5 kısı aldık sırkette turkıye deposundan 100 TL ye , gayet güzel en çok satan stabıl modeli o zaten sanırım.

Not , Tr deposunda vergı vs yok arkadaslar hersey dahıl Aras kargoyla 2 3 güne geliyor.

Ayrıca kabloluda kullanılıyor tüm sarjlı modelleri , kablosunda sadece kendı kablosu ile calıstı nedense baska kablolar olmadı , kendı kablosunda kalıtelı güzel ama 50 TL cıvarında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dolar kuponları kullanamayan veya isteye Mesaj atabilir bana da.. kablosuz earpods kulaklığını aldım bluedionun. 8 dolara geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darcious kullanıcısına yanıt
    Türkiye depo olduğu için vergi falan çıkmaz ürün zaten Türkiye'de bulunuyor ordan kargo ile geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 ye nasıl alıyoruz seri biri yazsa da bitmeden alsak
  • Cevap için teşekkürler hocam ..İlk defa aliexpresden sipariş geçtim .. İnşallah kazara Çinden gelmez :-( ..(Kulaklıgın rengini secerken ulke ismi sectiriyor inş o Turkiye depo demek istemiştir..Free shipping olayı biraz kafa karıştırıyor..
  • 186TL ye geliyor fiyat Türkiye yi secince siz nasil 140 lara filan aliyorsunuz ?

• 6 7 aydır kullanıyorum. İleri derecede memnunum. Xiaomi Mi Box S e bağladım çozuklar uyurken film izliyorum. 3 4 arkadaş benden görüp de aldı onlar da memnun. Tavsiye ederim. Aliexpress Türkiye deposundan aldım. Aras kargo ile kısa sürede geldi. ihtiyacı olan alsın. Youtubede felan inceleme videoları var.
  • T4 modelini almıştım 2016 veya 2017de. Aldıktan sonra 1 2 gün kullanıp kutusuyla beraber koydum bir kenara. Bana aşırı ağır geldi, özelliklerde t4s in ağırlığı T4 ile aynı görünüyor, yani bu da ağır. 334 gram çok fazla. Şu an Sony whch510 kullanıyorum ve 132 gram sadece. Ağırlık konusunda hüsrana uğrayabilirsiniz, benden söylemesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgurgen

186TL ye geliyor fiyat Türkiye yi secince siz nasil 140 lara filan aliyorsunuz ?
    kampanyalıydı.
  • ses konusunda bluedio=çöp
  • Eğer isteyen varsa 130 dan gönderebilirim yeni geldi sadece kutuyu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxbek -- 17 Aralık 2019; 23:13:49 >
  • Benimki de geldi.
    Çok beğendim.
    Tv ye bağladım. Çok iyi
    Telefonla denedim çok iyi
    Dizüstü bilgisayar ile denedim çok iyi.
    Çok kaliteli hissiyatı veriyor.
    Ben memnun kaldım.

• 3 veya 4.senem olucak ufak deformasyonlar hariç taş gibi akıyor. Ses kalitesi fiyatına göre baya üst düzey bence orjinalse tereddüt etmeden alın. Ben aliexpress den kendi bayisinden almıştım.

• xsound üretimi mi?

• Keşke üzerinde eşşek kadar bluedio yazmasa.
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Link verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • t6s kullanıyorum cihazın plastik aksamları parçalanmaya başladı ses kalitesi güzel fakat ses seviyesi çok düşük 23 dolara almıştım kuponla
  • bende 2 yıldır t4s var. Sesler bu fiyata harika
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.